~~~ "Отчаяни съпруги" Сезон 5 ~~~

• 55 316
  • 689
  •   1
Отговори
# 405
Безсмислено е да се пише в бяло, защото темата е за обсъждане на филма. Ако не искаш да разбереш какво е станало, не влизаш да четеш преди да си гледал серията.

Ако не може да си удържи някой любопитството, това си е негов проблем.  Peace

# 406
Какъв е проблема да се пише в бяло ? Трудно ви е да го маркирате ли?

# 407
Като се пише в цвят има недоволни. Като се пише в бяло - пак.  Tired
криста, не бях разбрала точно какво имаш предвид.  Peace

Ето малко снимки на Марсия Грос с близначките.

# 408
Ето ги субтитрите за 6-ти епизод http://DMCA-removal-from-Google/

# 409
Между другото доста от субовете се правят от потребители в замунда Peace Тези са първите от този сезон, които ги правят от друго място. Аз лично ги чакам по цял ден и знам кои са потребителите които ги превеждат! Относно бялото - аз лично не влизам в темата преди да съм си изгледала епизода. Пък и да прочета нещо не ми пука особено Peace

# 410
Е, хайде сега "смислено - бесмислено"!
От край време в този тема се пише в цвят след излизане на субтитрите. Преди това - в бяло. Който иска - чете, който не иска - не чете. Справедливо е за всички!

# 411
Chanel, мерси за субтитрите!  Hug

Пишете си в бяло или не, нали за това е темата! Смятам, че сме достатъчно зрели хора, за да преценим дали, какво и как да четем, въпрос на избор!

# 412
Серията беше страхотна. Стори ми се, че я изгледах за 5 мин. Изобщо не усетих времето.

По темата "Кой кого гони?": Според мен, колкото и да не ми се иска и да се изтърка, отново е Майк на мушка, тъй като в този сезон той още не се е вписал в книгата с интригите. Орсън има нова работа, действието се върти ще продължава да се върти сигурно там. Относно Карлос: и при него центърът е работата му и някоя и друга ситуация с Габи. Само участието на Майк в този сезон е още никакво. Сигурно там ще се заплете нещо. Макар че е доста очевиден интересът на Дейв към него. Май скоро ще стане ясно...

Чакам с нетърпение следващия епизод!!!!

# 413
Според мен също просто искат да ни фокусират вниманието върху Майк, но не е той набелязаният от Дейв! А и въобще може причната за отмъщение да не е затворът, братът на Дейв, а отново отклоняване на вниманието. Иначе би било много простичко.
Чудя се между Майк и Катрин дали ще се получи нещо, макар че не си ги представям. Много харесвам Катрин и как разгръщат приятелството им с Бри, беше забавна, макар и малко тъжна сцената с коктейла.
Кефя се, че раздвижиха нещата при Габи и Карлос, смятам, че тя ще се възползва максимално от ситуацията и скоро ще бъде онази Габи!
Сестрата на Маклъски също кефи, опитвам се да се сетя къде съм я гледала.  newsm78 Ще видим какво ще изровят и в какъв момент ще изскочат с информацията за Дейв. Смятам, че все пак отново ще отидат първо при Иди.
Линет и Том - знаех си, че децата при тях ще започнат да се открояват и съответно от там да произлизат проблемите им. Макар че същата схема вече сме я виждали с Габи и градинаря, а също и реакцията на майка му, ще видим Линет какво ще направи като разбере истината, а докато се стигне до нея много ще изстрада и вероятно много крайни неща ще направи.

# 414
Еййй, кога ли ще имам възможност и аз да изгледам серийката.....  Grinning
Много интересно ми звучи всичко, а искам и аз да пусна някой друг коментар..  Blush

# 415
Аз пък си мисля, че има вероятност Дейв да си измисли цялата история с брат си. Иди го хвана на тясно, той отначало малко се сепна и после изплю това.

# 416
Аз пък си мисля, че има вероятност Дейв да си измисли цялата история с брат си. Иди го хвана на тясно, той отначало малко се сепна и после изплю това.

Точно така мисля и аз.
Историята с брата ми се струва малко преувеличен повод психото да таи такава ярост, да я лекува с медикаменти, да крои пъклени планове , да говори за своя съсипан живот и т.н. 

# 417
Според мен също просто искат да ни фокусират вниманието върху Майк, но не е той набелязаният от Дейв! А и въобще може причната за отмъщение да не е затворът, братът на Дейв, а отново отклоняване на вниманието. Иначе би било много простичко.

Същото си мисля и аз. И продължавам да си мисля, че някой от гейовете е на мушка. Само около тях не се е завъртяла интрига в този сезон...

# 418
А защо да не завъртят интригата с Дейв около новия персонаж, с който спа Катрин??  Laughing
Човека е бил в затвора също...  Wink
А Линет отново действа прибързано и почна да ми писва от нея вече  Stop
Колко пъти не спря през всички сезони да си събира куфарите без нищо.....  ooooh! Tired
Ролята на сестрата на Маклъски ще е интересна, но кратка, според мен...
А чухте ли за Дилън?? Бременна!  Laughing
Сюзън отново много ме разсмя  Joy Беше много яко онова в банята... Ама не го пожелавам на никой  Crazy
С Карлос и Габи отново ще е интересно.....
А днес ще гледам серийката и със субс!  Mr. Green Twisted Evil Heart Eyes

# 419
На мен ми беше тъпа реакцията на Линет, не за друго, ами защото абсолютно същото стана в сезона, когато се разбра за Кейла, а Линет мислеше, че Том й изневерява. Не че няма повод, просто сценаристите се повтарят. Tired

Когато Том настъпи презерватива, между другото, си помислих, че Дейв го е оставил, за да ги скара с Линет. Joy

Маклъски и сестра й (+Тоби) ми стават любими второстепенни персонажи. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт