~~~ "Отчаяни съпруги" Сезон 5 ~~~

• 55 216
  • 689
  •   1
Отговори
# 435
малкото гейче много ме кефи мене Mr. Green

# 436
Кое по-точно? Синът на Бри ли?  newsm78

# 437

По-скоро русият съсед. Peace

# 438

По-скоро русият съсед. Peace

да, дето ходи да носи пиене на Линет по случай преместването на репетиционната зала на Том Laughing

# 439
Алегра, и аз за него си помислих, но като написа "малкото гейче" и се позачудих. Simple Smile И мен ме кефи! Wink

# 440
Русото гейче е като невестулка. Как шеташе около Линет  и й набиваше чивии с въртеливи очета...  Mr. Green

Последна редакция: пт, 07 ное 2008, 21:03 от ТинаХрис

# 441
Аз много му се кефя - той играе и Кайл в Съдия Ейми. Grinning

# 442
  • София /Абсурдистан
А Линет нямаше ли още един син, по-голям от близнаците? Ако да, то къде е? И къде е Пени?
Тя нямаше ли преди 4 деца всъщност  newsm78

Имаше по-голям син. Даже го показаха в някой от епизодите сега. Мисля, че пак същото дете играе.
Близнаците са отвратителни.  Sick
Пени (ужасно име) и тя е там. Бяха я споменали, но май не са я давали. Не съм сигурна.
Честно казано, малко им издиша сценария около децата Скаво.

Третият син е по-малък с 1 година от близнаците! Даваха го за 2 минути в едната серия. И Пени я даваха в една от сериите на този сезон. Много бързо забравяте, бе, момичета  Laughing
Шегувам се!  Hug
И аз мисля, че им издиша сценария за децата на Скаво. Можеха поне от време на време да се мяркат из къщата. Изпозабравихме ги  Simple Smile

# 443
Аз много му се кефя - той играе и Кайл в Съдия Ейми. Grinning

В една серия на CSI играеше пак гей...  Mr. Green

Такаааа, след като най - накрая изгледах серията и със субове, да си кажа, че според мен Дейв наистина има убит брат, но не покрай него ще е завъртяна интригата, така че не търсете вече стари затворници!  bowuu Сестрата на Маклъски вероятно е открила, че Дейв е говорил с  болницата.... За друго не се сещам.
Майк и Катрин ще станат приятели, но не ги виждам като двойка  Stop
И общо взето си нямам никаква идея какво ще се случва в следващия епизод, само знам, че го чакам с нетърпение!  Wink

А за децата на Скаво какво искате?? На по 16-17 години още да ги дават как си изграят с камиончета из къщата ли??
все пак сериала е за родителите им  Mr. Green А че близнаците отново ще стават бандити, то е ясно!!

# 444
Според спойлерите, Майк и Катрин направо ще си легнатWink
Разбира се, че не очакваме да дават скавовите деца да играят с камиончета, но съгласи се, че те бяха доста централно място заемащи в предните сезони и сега изведнъж се оказа едва ли не, че Скаво имат само два близнака и толкоз.  Party

Последна редакция: пт, 07 ное 2008, 23:32 от Nola

# 445
Майк и Катрин направо ще си легнат.  Wink
...

Ааа стига бе, това е гадно! Sick
Търговецът с органи й подхожда повече. Laughing

# 446
  • ES
Мисля, че сина на Линет, Паркър беше по-голям от близнаците.

Много тъжно ми стана за катрин, една толкова хубава жена. Но не ми се мисли, че ще стане нещо с Майк, най много да се сдърпат със Сюзън. А и нали новия й приятел в изблик на яд нацелува Катрин на рожденния ден на Маклъски.

Също ми е гадно и за Орисън, да работи като помощник в кетеринговата фирма на жена си. Ако е добър зъболекар, какво значение има за неговите пациенти, че е бил в затвора.

# 447
Също ми е гадно и за Орисън, да работи като помощник в кетеринговата фирма на жена си. Ако е добър зъболекар, какво значение има за неговите пациенти, че е бил в затвора.

О... ако знаеш какви сноби са американците, особено прототипите на тия дето ги дават във филма... Има ОГРОМНО значение за тях дали е бил в затвора или не. Всъщност, след затвора това колко добър зъболекар е няма никакво, ама никакво значение.  Flutter

И аз мисля, че Паркър е по-голям от близнаците.  Peace

# 448
 ooooh! Бе как ще е по-голям Паркър, бе, хора, нали го даваха в серията, в която Линет си чатеше с единия от близнаците - Паркър й обясняваше за някакъв сайт като фейсбук, където всички имали профили. Беше очевАдно по-малък, което беше нелепо, защото уж е само 1 година преди близнаците. Shocked

Ето и тук пише:

Ever since, Preston and Porter have been losing importance to the show, mostly due to their younger brother Parker and older half-sister Kayla...

и още:

Preston & Porter Scavo (Brent and Shane Kinsman (Season 1-4), Charles and Max Carver (season 5-)): Lynette's eldest sons.

Parker Scavo (Zane Huett (season 1-4), Joshua Moore (Season 5-)): The youngest son of Lynette and Tom.

от - http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Desperate_Housewives_charac … ynette.27s_family

# 449
  • Варна
Мисля, че сина на Линет, Паркър беше по-голям от близнаците.

Много тъжно ми стана за катрин, една толкова хубава жена. Но не ми се мисли, че ще стане нещо с Майк, най много да се сдърпат със Сюзън. А и нали новия й приятел в изблик на яд нацелува Катрин на рожденния ден на Маклъски.

И аз съм убедена че беше така .

Общи условия

Активация на акаунт