''Дневникът 51'' - да отслабнем всички заедно

• 13 325
  • 374
  •   1
Отговори
# 330
жедира много хубави снимки   bouquet Последната й `ахках` 5 мин-как искам и аз да съм коте и да спа така  Heart Eyes
тикве почна ли ипото  Hug
каприсче и твоите снимки са много хубави и слънчеви  Hug
Мен ме нямаше, защото имах проблем с клавиатурата и не можех да пиша  Peace
Режимна съм изцяло -изкл. е вчера вечерта (бяхме на гости) - беше много приятон и хубаво  Heart Eyes
Вчера преди гостуването бях на едно представяне на лекарства и ни раздадоха пак разни подаръци-беше интересно, след това имаше шведска маса, но аз си взех само вода  Peace
Не мога да пиша на вс. поотделно защото мисля да седна да уча  Hug

# 331
 jedira благодаря за кафето. Снимките са ти много хубави а малката е направо принцеса

lideto70  благодаря за чая... само така много течности
аз освен да раздам по 1 бутилка вода

crazy_tikva  успех с новият режим... дано да успееш и внимавай с напитките - от сладките чайчета и мляко с какао и тн се качва..карай на вода това с чая и какаото аз го правех преди... а и някое бонбонче..   Hug

iguanka  ти си нашият стимул за режимност  Heart Eyes успех с ученето

по късно пак ще се включа

# 332
мерси, аз пък повечето течности си ги набавям от чай -чист без мед, много обичам  Peace
Сега си правя от маточина  Grinning

# 333
iguanka, почнах да  Peace Дано скоро има с какво да се похваля. А на теб браво за режимността и приятно четене   bouquet

Aia  Hug Аз чай не пия, мляко само в кафето, а вода напоследък пия достааа  Mr. Green Mr. Green Mr. Green До момента 2 литра  Crazy

# 334
Здравейте!!! Hug

Аз станах в 12часа Crazy и до сега чистих Tired Кантара го заобикалям от далеч,дано като мине МЦ-то да се разкара това повишение.
Диетична съм,но си признавам,че голям глад ме гони,дано устискам и не омажа положеието.

Сега ще излизам на кафе с една приятелка Flutter

Надявам се по-късно да намеря време да пиша по-подробно.

# 335
Айде наработих се аз за днес... Ама то една "работа" му хвърлих... Да не ви разказвам  hahaha Joy

Диета - никаква. Обаче се ограничавам какво и по колко хапвам - по някакъв собствен режим и няблюдения над това кое кара кантара да не ме обича.

Резултата е на лице - кантарчето сутринта все още показваше 56.300  Laughing Т.е. запазвам си резултата от лунуването успешно.  Peace С метъра не съм се срещала сутринта, а сега мерките ми няма да са меродавни като се има предвид, че съм на почти 2 литра вода...   та се чудя дали да се меря или този път да дам само килограми за табличката newsm78

Le Plaisir, ох как исках и аз да се наспя сутринта...  Tired

jediraHug

Тикве, аз още не мога да му се наканя на Ипо... Ще ми се наложи да изкарам няколко нощни смени на рецепция в следващите 10тина дни и нещо хич не ми се вярва, че ще издържа цяла нощ без да хрупам солети  Rolling Eyes

Mirama, дано да ти оздравее по-бързо слънчицето, а ти да се взимаш в ръце и бързо в строя. Ясно, че като се притесняваш за малката хапваш повечко от нерви и не ти е до диети, но поне се опитай да се ограничаваш, за да не съжаляваш после, че си му изтървала края  Hug

# 336
смайл по-добре за нощните смени вземи ядки и сушени плодове отколкото солети.
мирама дано оздравее по-бързо малката  Hug За диети сега не се тревожи  Hug
Аз пописах малко формули  Crazy и да споделя днес какво съм хапвала хем да си залепя вече устата и да не ям друго днес.
Течности - 1,5 л до сега
Закуска голяма чаша мляко с малко нес кафе
обяд 1 чинийка грах и 1-на таратор, без хляб
следобед- 2 малки ябълки
вечеря - 4 малки пълноз. филийки със сирене и малко масло
5 ореха

Това е за днес  Peace
 Hug

# 337
защо не може всички да имаме хубави фигури или поне всеки да може да изглежда ,както иска... аз май ще си бъда винаги дебела...
видях хубави снимки Peace Жедирка и Капризче Hug
няма да се отчитам днес, че ми е скривчено... Crossing Arms Tired
прегръдки за любимките ми! Hug

# 338
Росченка недей така, това не е вярно  Hug дано утре си в по-добро настроение  Hug  Heart Eyes
Сетих се че Ая ме пита за водата- мисля че точно при Ипо четох за мл-те и за кг-мите как се определя количеството вода за ден  Peace

Аз още се уча да готвя и правя тефтер с любими рецепти и ми е много интересно, на моменти мн. огладнявам от снимките, но пък в други - ми е безразлично  Crazy  Mr. Green
Днес правих `тиганички` на приятеля ми - те не вкл. към ученето, защото отдавна си ги знам как стават, но не съм хапнала нито една, а само пих кафе както разбрахте  Party  А той каза, че са чудни  Heart Eyes

# 339
Добро утро!
http://img100.imageshack.us/img100/9748/latte1dh3.jpg
Желая ви хубав ден! Аз сега ще прочета статията на Каприсчето която даде  Hug  Hug
жедира ще се радвам да пишеш по-често тук; хубаво е че си вкл. пак спорт  Hug
Много съм отвеяна (но ви чета а понякога като съм мислела, че съм го написала и не съм  Embarassed  Embarassed  Embarassed  ) Със закъснение  Embarassed но от сърце  Hug  Heart Eyes
Дидичева Честит Рожден Ден! Желая ти най-вече здраве, много воля да постигнеш мечтите си, любов която да ти бъде подкрепа и радост всеки ден   Hug  Hug  Hug  Пак ме извини за закъсенинието.  Embarassed

Последна редакция: пн, 20 окт 2008, 08:12 от iguanka

# 340
Добро утро и от мен.Много ви благодаря за милите думи на всички за моите домашни животни Hug,Капризче, снимах се лятото, сега пак не се снимам  tooth
Днес кантарчето продължава да ме радва, явно бързо качените килца ще си отидат(дано Praynig), пред МЦ съм и се чудя дали да не спра да се меря за всеки случай, да не се демотивирам нещо ако спре да ме радва  Mr. GreenДнес се предвижда и фитнес newsm39, вчера яденето си беше режимно, карахме и колело в парка с детенцето, много хубаво беше Heart Eyes
Игуанка, липсваше ми много, радвам се, че си оправила проблема с клавиатурата, а последната снимка специално за теб я сложих Hug
Смайлче, чудя се и аз дали ще мога да лунувам утре само 24ч, но не казвам, защото като обещая, а не издържа после ми е гузно Wink
Росче, защо така, нали всичко е наред при теб, миличка Rolling Eyes
Тиквичке, успех с режима Hug
Лиде, липсваш мииии Hug Hug
Гушкам ви всички и пожелавам много минусчета, имам много работа, но като гледам не съм само аз с малко време за форумчето , много Дневничета ми липсват Sad

# 341
Добро утро!

Сервирам кафенце и по един плод за закуска Grinning

Жени,радвам се да прочета,че пак си режимна,а със спорта просто си супер.Много сте готини на снимките Hug

Росченка,защо те е обхванало такова отчаяние?Ще видиш,че рано или късно ще постигнеш целта си Hug

Смайл,поздравления за зъдържания резултат.

Тикве,хайде да разкарваме повишенията и да се борим за нови минусчена Heart Eyes

Отивам да поработя малко Tired

# 342
Здравейте момичета

Благодаряви от сърце на всички Hug Kissing HeartСъжалявам че чак сега се включвам,но бях наистина ангажирана

welcome на новите момичета много много минусчета да изпишете в темата Hug

Надявам се после да успея да се включа пак сега отивам да си легна че тъкмо ми извадиха зъб и се чувствам ужасно

Целувки и Hug на всички

# 343
  • София
Здравейте, момичета! Hug

Иле, Hug мерси за кафето   bouquetи браво за режимността / с тази фигура ми се струва, че не ти е нужно толкова ограничение, но ти си знаеш най-добре/ Heart Eyes

Каприсче, Hug много хубави снимки - изглеждаш страхотно и много елегантна, а Крис е голям сладур

Оооо,Лиде, защо само така дзак и бяг, я бързо се разписвай тука  love001

Ами като не съм режимна и се покрих да не ме подгони Скорпи с бухалката

Жени, Hug и твоите снимки са много хубави, изглаждаш много добре и не ми изглеждаш да имаш качени кг, а дъщеричката ти е същата чаровница като теб  Heart Eyes Браво за раздвижването в правилната посока - скоро ще задминеш предишното и ще тръгнеш още надоло Peace

Росченка, Hug не говори така - и на твоите снимки видях огромна разлика - ще изглеждаш и ти както искаш - още съвсем мъничко ти трябва  Peace

Дидичева, Hug как мина празника  bouquet

МирамаHugнадявам се, че Калина вече е добре   bouquet

Плезирче, Hug мерси за кафето и закуската   bouquet

Тиквичка, Смайл, Ая,  Миранди, Скорпи и всички сладурки , които не съм написала Hug Hug Hug

Днес съм на ябълки и активиа, промяна в теглото  Naughty /71 кг/ , но като вземем впредвид три нережимни дни този път съм доволна  Mr. Green
Нещо се отказах от промяната на режима Crazy Просто не ми се иска да започвам в момента нов режим, затова няма и да се захващам . Дано поне спазвам горе-доло страхотния режим, за да успея да задържа резултата, а пък ако мръдна и още малко надоло ще съм много щастлива Grinning

Успешен и минусов ден и седмица на всички!  bouquet

# 344
Минавам набързо за едно Хай  Hug и после отивам на лекции

iguanka, Le Plaisir, мерси за кафенцата   bouquet

lideto70
, от днес на лице, нали  Peace

didicheva, да кажеш как си изкара РД-то и какви подаръци получиии  Whistling  Crazy

Тикве,хайде да разкарваме повишенията и да се борим за нови минусчена Heart Eyes

Peace Peace Peace

jedira
, ух че яка лектичка си си сложила  Mr. Green, с пожелания да я местиш все така  често  Wink

До по-ксъно сладурки  Hug

Общи условия

Активация на акаунт