МАЙче сладко гука и бърбори, какичка и батко първокласници са горди (13)

• 11 770
  • 289
  •   1
Отговори
# 45
  • ул. "Мечтание"
mu6muro4e, когато детето навърши 6 месеца му се полага по ЗК изследвания: мисля че правят ПКК и урина, като се взема кръв от пръста, а урината е обикновена, а не стерилна.

# 46
МУШМУРОЧЕ,
ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ СА ИЗСЛЕДВАНИЯТА НА КРЪВ И УРИНА НА 6 МЕСЕЦА И СА ПО ЗДРАВНА КАСА,има време до тогава,но напомняйте на доки,за да не си правят углушки.
Да урината е обикновенна,има някой докита се правят на интересни и само всяват смут на майката като кажат стерилна урина,в стерилни пликчета,които се лепят,пък стерилни контейнерииии.БЛЯ ,БЛЯ,БЛЯ

Кръв се взима от пръстчето.Днес Ивет като я боцнаха нямаше никаква реакция,след като започна да я стиска ,за да вземе няколко капки кръв тя така изпищя,но еднократно.Спря погледна лелката=кръвопиец,боцкащ децата и каза силно и възмутително "ААААААААААААААААААА",което тя разбра като караница за ободения й пръст.

Мушмуроче евала за тениската на малкия newsm10 smile3501 omm  Hands Clap Hands Thumbsup Hands Clap breastfeeding breastfeeding.Жестока е .Само така ,с картинките мисля ,че съм достатъчно изразителна за възхищението.
КЪРМЕНЕ НА БЕБОЦИТЕ,моля тези които не кърмят по здравословни причини,както и аз  или вече пресъхнала млекоцентрала да не се засягат.
Живот и здраве при второ бебче,и дай Боже да няма проблем да кърмя,ще кажеш как да си направиме и ние такава тениска.
Имам чувство ,че само с нея ще извеждам детето,докато не се изтрие щампата от пране.

# 47
mu6muro4e, когато детето навърши 6 месеца му се полага по ЗК изследвания: мисля че правят ПКК и урина, като се взема кръв от пръста, а урината е обикновена, а не стерилна.

точно така

Селин благодаря за темата  bouquet
Ан Мари на теб за колажа  bouquet
Честита месечинка на всички деца ,които празнуват днес!!!
Ние също ще се захранваме след 1 седмица,на 5 навършени месеца..все още сме 100 % кърмаче  Peace.....Взели сме лъжичка на Нуби....ще почнем с оризова каша
Мушмороче малкия е много сладък на снимките, Мадлен и тя да я нащипка човек Heart Eyes

# 48
  • ул. "Мечтание"
Живот и здраве при второ бебче,и дай Боже да няма проблем да кърмя,ще кажеш как да си направиме и ние такава тениска.
Имам чувство ,че само с нея ще извеждам детето,докато не се изтрие щампата от пране.
Поръчваха се тениските по повод на седмицата на кърменето. Аз имам два много готини кърмачески потника, които скоро ще съдера от носене!  Crazy

# 49
Благодаря за топлото посрещане.  Hug
Терминът ми беше за 24 май, но не утраяхме. Родихме се 3.400 кг и 51 см. Вчера бяхме на консултация, наддаваме бавно, но славно. Последните два месеца по половин кило, за успокоение на лелята и моя сестра, която цитирам "не иска целулитни бебета"  hahaha ... и сега сме 64.5 см и 6.500 кг.
Биха ни и втората ваксина, много се разстроихме от посегателството над гърлото ни  Embarassed , но и аз реагирам по същия начин..., и поплакахме при боцванията. После господинът се зави през глава с пелената в количката и се усамоти настрана от тези лоши мама и тати, дето го бяха завели в лошата болница. Хем ми се щеше да ревна с него, хем ми стана смешно от демонстрацията.
Изпихме две дози панадол и след всяко хранене ни мъчеха въздухчета в коремчето, не се успокояваше докато не ги изкара и аз само сменях блузи с оцапано усложливо предложено рамо.  ooooh!
Докторът се учуди, че не сме почнали още пюретата, засега сме само на кърма. Днес се поразходих и му взех едно с ябълки. Утре ще го дегустираме. С лъжичката сме добре запознати (наложи се да пием антибиотик, вит.С и калций), но сме доста подозрителни към предлаганото с нея.  Thinking
Най-обичаме да ни подхвърлят във въздуха, в ръцета на мама или тати. Действа безотказно за оправяне на настроението. И за възстановяване на мускулната маса на родителското тяло, особено на мама, която се беше разгевезила девет месеца да не вдига тежко...
Момичета, пюретата, които давате купувате ли ги или си ги приготвяте в къщи?

# 50
Хехе  Grinning Радвам се, че ти харесва. Имам още едно боди "Яко мляко от извора". Ще ти ги пазя като направите братче на Ивет да ти ги дам  Hug
Питах за изследванията, защото педи спомена, че следващата консултация няма да има ваксина, но може да ни пусне изследвания. Нямах време да я разпитвам и затова питам вас  Simple Smile Но малкия още няма да е направил 6 месеца... предполагам, че няколко дни по-рано няма да е проблем.

# 51
Привет мами  Hug

Днес захраних Ели със зеленчуково пюре /картоф с тиква/, но такава жалка картинка бяхме... Дадох й само 4 лъжички, но тя все пак успя да се нацапоти цялата.  Mr. Green Аз бутам с лъжичката, а тя се смее и всичко изтича от устата. Утре пак ще пробвам и ако е пак така ще минем на каша...  Wink  Преди месец й бях давала плодово и мн. й харесваше, но се наложи да го спрем.   
nadia_nikol, поне в началото е за предпочитане пюретата да се купуват.

# 52
nadia_nikol добре дошла!
excence и Калина е същата с очичките от няколко дни. Но не й капя нищо за сега, само кърма, или силно концентрирана лайка. Борис и той беше така около седмица. Много жълтичък секрет излизаше от очичките, и нощем му залепваха. Лекарят каза, че не е възпаление (възпалението/конюктивитът е много заразен, и ако е това, и ние трябваше да сме го хавнали, но не сме, а на КАлина започна 5 дена след него), а изкарват секретите и през очичките. Често се случвало при малки деца. И найстина от както му се поотпуши нослето, и кашлицата стана отхачваща, и секретие спряха.
грета, леле какви къдрици има Мадлен  Simple Smile
mu6muro4e   а пък вашия перчем какъв е  Hug
ама така е, наша КАлина е с прякор 'плешо' тия дни. Отзад на тила е без коса от доста време, и от много въртене на глават, тя и не расте още. А от скоро забелязвам, че и останалата бебешка коса, която беше попорастнала маааалко, ами и тя намалява. Има си само на въртела, където става все по дълга. Прилича на мохикан  Mr. Green 
tanita жива и здрава да ви е Ели, леле колко малка е била, и колко борба е трябвало, и от нейна и ваша страна. А ние с половинката се шегувахме, че нашите са колкото една пържолка. 
сладки сънища
п.с. за малко да забаравя. АнМАри, благодаря   bouquet , ще ксложа снимка в албума. Но не си двавай зор, не бързам за никъде.

# 53
грета, леле какви къдрици има Мадлен  Simple Smile

Дааааа.Поне тя да вземе мойта коса.Двете каки са с прави коси,а Мадлен засега прилича на мен.Много ѝ се радвам на къдриците

# 54
Добро утро малки и големи!
....и аз исках Гого да вземе цвета на очите на баща си ама тц Mr. Green-мойте излязоха GrinningКосата май е къдравичка като неговата,ама и ние сме плешиви из отзад  Winkами то мирно не седи и само шава на ляво на дясно! Simple Smile
Последно като бяхме на консултация една мама криеше главата на бебка че била с мн голяма коса,а пък ни точно обратното-щото нямаме коса newsm62

# 55
Здравейте и от нас в новата тема.Ядем вече близо бурканче пюре.Взех и банавона каша на Хумана, утре ще я захранвам.
Приятен ден ви желая, отивам да наваксам и в другите теми докато малката спи Crazy

# 56
Добро утро.Слънчев и топъл ден се очертава и днес.

# 57
AnMary, благодаря, че включи Рая в колажа.

Тъй като говорите за косите, ето една снимчица на Рая преди повече от месец. Нейната коса само расте и излиза нова.

# 58
  • София
Боже lyubka каква прическа само Simple Smile Алекс е плешо, само му пада косата, нова май не расте.

kontesa мога да сложа снимка в колажа, ако качиш снимка в албума.

# 59
  • Някъде по Дунава
Привет мами  Hug Ама какви коси имат вашите бебоци,много са сладки.Само чакам на Елица да и порастне косичка,за да я крася с фибички и ластичета.Засега е плеши като дядо си и татко си  Grinning Днес на обяд изяде цяло бурканче картоф и морков(домашно производство) и хич не му се мръщи,даже се сърди,защото лъжицата се движи много бавно  Grinning Е,такива ми ти работи от нас.До скоро.

Общи условия

Активация на акаунт