Те също са хора - при това такива, които наистина имат нужда от онова, което вземат... от кофите.
ПП
Котката Марта, аз те видях... в БизнесПарка...
Nie s malkata naposledyk ne se otdalechavame mnogo ot nas, zashtoto nai-chesto sme pesha, a kogato sme s kolichka ne hodia na daleche zashtoto malkoto zaspiva mnogo byrzo i celiat den otiva na kino. Hodime posoka Evropa, chesto zapecvame na kikiriki(tam ima parzalka i piasychnik) i stigame do kafeto na Evropa - tam si igrahme s bliznacite na Aila predi da trygnat na "rabota"
Т.е. намазвам мед върху кърпа и я залепям или на гърлото или на гърдите отпред, а ако е тежко положението и една на гърба. Отгоре някой по-тесен потник и пижама. Така се спи през нощта и на сутринта се мие.
, но честно казано силно се съмнявам, че малката ще го изтърпи. 

Имаме си спяща двойно омазана меденка.

Обаче пък беше готино, че се събуждаш и не лепнеш, медът си е попил и е сухичко. Ние сме трима и баща ми знаеше Пипи наизуст, при това не преувеличавам - можеше да я рецитира
Само знам, че на нас едно време ни действаше, пък дано не ми се налага скоро да прилагам
Дали е малка е спорен въпрос - в Германия до годинката казват никакъв мед (заради опасността от ботулизъм), а при деца със склонност към алергии - до 2 години. Твоята е гранично голяма, вече си я намазала, сега не се шашкай - предполагам, че няма от какво да се тревожиш. Тя иначе яде ли вече мед?
Няма по-гаден чай за кашлица, медът леееееко оправя вкуса, но ако твоето дете още не яде мед - захар. Много ефикасно.
). За алергиите....Констанца като бебе беше с АД. Определено беше към млякото и разни храни, защото с диета всичко се оправи. Като поотрасна сме го правили това с меда, реакция-тц. Още повече като поотрасна, пак й се прави същото и на следващия ден беше цялата на пъпки. Така че риск от алергии май винаги има, не само при децата. Баща ми, жилен милион пъти от пчели, преди 2г щеше да се спомине от такова ухапване, майка ми на 50г направи астма, сестра ми след раждането започна да прави екземи от разни препарати.....