Пораснаха МЛАДОСТките ни мъничета и много от тях са вече ученичета!

• 23 847
  • 258
  •   1
Отговори
# 75
да #Cussing out ами бяхме в градината, тя е обща, всъщност ни обслужиха от пицарията, точно този път кафе пиехме, не сме яли - 11 сутринта, уикенд. ако някой я познава тази тиква, да й каже,че е тиква,много ме ядоса и го приех обидно спрямо мира Close #2gunfire #Cussing out

# 76
Аз да си призная ходя там от може би 4години.Никога не съм ходила с дребси,но познавам всичките маймуни.И въпреки че бях редовен клиент-никога не са ме обслужили като хората.За това правя забележки ако нещо не ми хареса.ако се налага се карам с тях.Ниночка,не знам какво е станало с вас,но много пъти съм виждала майки с дечица там и не са им правили забележки.Явно оная въпросна мадама е била ядосана нещо и е решила да си го изкара на вас.Не че това я оправдава. Naughty

# 77
Ехей , здравейте на всички! Открих темата случайно и като виден младостовски обитател , живял в мл. 1 (79Б) , мл.2 - в два блока(213, 238), мл. 4 - в 2 блока(441,444), да не пропусна да се отбележа Simple Smile Понастоящем живеем в мл.4, 444 . Малката Анастасия е родена на 11.06.2007г. Май това се изискваше да ни настаните в почитната листа Simple Smile

# 78
  • София
Devtra, добре дошла при нас!

Ама ти наистина си виден обитател на Младост, наистина ли си живяла на толкова много места из квартала?  Laughing
Директно влизаш в почетният лист, пиши на авторката на първият постинг на лични, ако искаш да те включи!

# 79
Благодаря!
За живеенето - няма майтап Simple Smile просто сме се местили под наем и с куче и беше задължително да има полянки... - та за това младост Simple Smile

# 80
Сега остава да кажеш, че живееш и в 4вход на четвъртия етаж  Laughing Добре дошла!  Hug

# 81
  • София
Без майтап, не ти завиждам. Много мразя да се местя.
За последно се местих преди 2,5 години, т.е. дойдох си да живея за постоянно вкъщи след 7 години чергарски живот. И аз като един виден анти-вещоман се оказа, че съм събрала две коли багаж за прибиране - дрехи, завивки и милиони други ненужни неща. Прибирайки се вкъщи и след обстоен анализ на багажа половината замина към контейнерите, за което искрено се разкайвам, защото дрехите можех да ги дам на хора, които имат нужда от тях, не на циганите.
Добре, че едрите уреди ги разпродадох или подарих насам-натам.

# 82
Devtra ,добре дошла и от мен  bouquet

Ето малко снимки на който му се гледа.

http://www.facebook.com/photo.php?pid=30034117&l=d8983&id=1551556235

http://www.facebook.com/photo.php?pid=30038417&l=0f6ca&id=1551556235

http://www.facebook.com/photo.php?pid=30038419&l=31fbf&id=1551556235

http://www.facebook.com/photo.php?pid=30038420&l=2785d&id=1551556235

Нас ни мъчат едни зъби  ooooh!Ужас.само мрънка,реве,темп.вдига има и р-во......нямам думи.

Лека вечер на всички Hug

# 83
  • София
Мама терорист, много ти е сладко малкото терористче, да ти е жив и здрав!

Нас зъбите ни поприключват вече - само 4 най-задни кътника останаха. Остана и да проговори и ще го зачетем за човек вече!  Laughing

# 84
Сега остава да кажеш, че живееш и в 4вход на четвъртия етаж  Laughing Добре дошла!  Hug
Аха! баш! с 4 котки и варя билки  Joy

# 85
  • София - Младост 1А
Добре дошла при нас Devtra!

Аз днес за втори ден изпратих мъника без рев в градината. Почна да се осафирясва детето. Само дето сутрин като го водим има едно много отракано момиченце, което явно по раничко го оставят. Тя винаги вилнее в стаята и посреща всички, които идват. А ние редовно идваме с едно момченце Алекс, с чийто татко сме в родителския комитет. Та днес пак отиваме заедно и девойчето от вратата... "ето го Алекс... той ми е приятел!" И моята мишка като се засегна... пита ме "мамо, а на мен защо не ми е приятел?" Уф... какво да му кажа. Обясних му че там всички са приятелчета, но понеже той не е ходил три седмици на градина и сигурно още не му е научила името и за това. Много сме чувствителни. Въпреки това каза "чао" и си влезе сам вътре. Днес ще имат английски и народни танци. В такива дни му е по интересно и не мисли много за нас и за баба си.

Мама терорист, сладурко голям е твоя малък мъж. Аз още не съм се организирала да кача снимките от рожденния ден на Пепи. Оказа се, че съм забравила да включа функцията "червени очи" на фотоапарата и сега имам една камара снимки от типа... вампирско парти. Ще трябва през уикенда да поиграе Фотошопа, та да стават за пред хора.

Ники. не искам да те плаша ама кътниците са най гадни... Аз си мислех че кучешките ще ми вземат здравето, но не бях познала. По принцип всичките ни зъби никнаха с големи ревове... дано при вас мине по леко.

Хубав ден на всички!

# 86
  • София/Сливен
Може ли аз да се изкажа на тема зъби. Макар че при нас отдавна е минал този период. Оп, май започва пак - големия има вече 2 постоянни кътника, 2 сменени долни резеца, сега се клати един от горните.

Та за бебешките зъби - нали имам 2-ма - за да сравнявам. При баткото бяха големи ревове. Той ревеше непрекъснато - до 2 год и 3 месеца, когато му проби последния кътник. Тогава изведнъж спря да реве и аз за първи път видяк как едно дете може да спи цяла нощ. На 2 и половина вече не се будеше изобщо и даже не се отвиваше. Малко след това му се наложи да се премести на голямо легло и да освободи кошарата.
За това пък малката изобщо не показваше никакви признаци като и никнеха зъби. Даже някои ги пропусках - виждам ги чак като пораснат малко. На нея последния изби на 1 год и 10 месеца. (Първите им се показаха почти на една възраст, на единия на 6 мес. и 1 седмица, на другия 6 мес. без една седмица, обаче на кой кога - не помня - добре, че съм записвала).

Та при всяко дете е различно, дори да са брат и сестра.

# 87
Devtra, най-добрата ми приятелка е в 444, а аз съм съвсем наблизо. Ама мойто мишка още е голям дребус.
Къде си играете?

# 88
  • София
Ели, не гледай цените! Термо чорапогащниците са по 4 лв. а термочорапките по 1,30. Всичко е на доставни цени - ти си избираш каквото ти хареса, а той ти казва каква е доставната цена като провери в компютъра!
Добре дошла на новата мама   bouquet!
Ейййй, овчарче, лоша работа! Добре че майка ти се е усетила!
Момичета, пазете се че върлува вирус с разстройство! Мойте мъже се натръшкаха, съседите също! От 3 дни държа децата на диета, тъпча ги с хидрасек и шипков чай, но за сега успеха е нищожен. Ако и утре са така ще им купя вече Суметролим!
А кой мъник е бил болен и от какво и как лекарите не са успели да го излекуват?
Лека нощ на всички   bouquet!

То може и да съм закъсняла, ама след 2 седмици мъка моето дзвер го излекува чай от нарова кора, в комбинация с нормафлор 3 - 4 пъти дневно ... и диета - пълна, само лечебна храна - 2 дена, горкото дете беше решило, че ще го морим от глад (то си е лакомниче).

Devtra, аз съм живяла 20на години в 444... и имахме куче...

Последна редакция: чт, 23 окт 2008, 14:52 от katiABV

# 89
Мама терорист, много ти е сладко малкото терористче, да ти е жив и здрав!

Мама терорист, сладурко голям е твоя малък мъж.

Мерси момичета  bouquetНе го казвам защото си е мое,ама Пламенчето наистина си е сладурче.Даже като ме видят с него из квартала и ми казват:Колкото повече расте -толкова по-хубав става Mr. Green
Изби му още един зъб.долен ляв след първите резци(ама как само го обясних Embarassed)От другата страна също се вижда много ясно и се надявам да избие и той до седмица някъде. CrazyА сега  е и болничко и с тия зъби...направо не мога да го гледам такова кисело! Blush

Общи условия

Активация на акаунт