Ето времето настана, да се срещнем февруар

• 13 892
  • 292
  •   1
Отговори
# 195
Добър вечер Simple Smile
отчетох се в албумчето със снимки при сватбите но не мога да ги завъртя. ако някой помогне ще съм благодарна
лека нощ Hug smile3524

# 196
мамури пратих ти паролата на лични

# 197
  • в сърцето на един мъж...
Сияние, готова си Wink

# 198
Здравейте, момичета!
Изчетох пропуснатото най-накрая Whistling
За срещата аз съм ЗА с две ръце, само към средата на месеца предлагам да си направим списък с мамите, които възнамеряват да дойдат, за да се ориентираме колко места горе-долу ще трябва да се резервират.
За кг. - срам не срам +7 Embarassed, ще ставам враг номер 1 на хляба и сладкото, то май съм закъсняла, ама какво да направя като само тесто и сладко ми се яде, всичко друго не ми е вкусно Tired
За покупките аз си имам почти всичко- зимна и лятна количка, легълце, кошче за кола, корито, абе май си имам всичко, мисля само да подновя шишетата, ако нещо ми се объркат нещата с кърменето, но това ще стане в движение, иначе май само дрешки ще купувам, ако не ми се промени щъркела до края  newsm78
konikonkoni , много неприятно това с бъбреците, дано нямаш проблеми занапред Praynig
ВНЛ, пусни го този Гергов тук, все нещо ще ти излезе на Търсене Peace Иначе за раждането ако си си избрала доктор няма да е зле и той да знае Wink В смисъл да поговориш с него, да му кажеш, че искаш при него да раждаш и разни такива работи. Така и ти ще си по-спокойна мисля Grinning
Моля, някоя от знаещите паролата на албумчето да ми ги прати, благодаря предварително Heart Eyes(
Лека нощ от мен

# 199
Добро утро   bouquet ужасна сутрин е тук и пак съм на работа.колежката ми е отпуска до края на месеца и после мисля аз да се отпусна в болнични. мн съм зле с краката,ужасни крампи.вероятно и стоенето по цял ден на стол оказва влияние Crossing Arms
мерси на гея за помощта  Hug
моето настроение хич го няма тия дни.само ми се реве  Thinking
лек ден  bouquet

# 200
Добро утро!
emym, готово.
За срещата и аз с удоволствие ще дойда, вероятно с детето.
Хубав ден!

# 201
Добро утро , мами !
Лек и безпроблемен ден на всички !

# 202
Добро Утро и от мен. 
   bouquet

# 203
 Добро утро, сладурани!   Nature Partly Sunny

Гледам днес много от нас са на консултации и ФМ (включително и моя милост). Дано всичко се върнем с прекрасни новини и чудесно настроение!

Мечи и всички мами фенки на Chicco Trio For Me, количката я намерих за 1050 е ДаНет. Ето го и линка: http://shop.danet.bg/product_info.php?cPath=40_41_109&products_id=3860
 Не знам само как стои въпроса с доставката, ако някоя мама е поръчвала от там, моля да сподели.

konikonkoni, горкичката  Confused Дано вече бъбреците те оставят намира и бебчо да е единственото ти "бреме"  Hug

Marin4e, напълно те разбирам за обзавеждането!  yes И ние сме на това дередже. За сега сме на ниво завършване на бани, боядисване и редене на паркет. Повечето мебели (кухня, дневна, трапезария и спалня) са поръчани, ама като си помисля колко остават още  ooooh! . Любимият в сряда ходи до Софето за паркет и намери прекрасен дъбов, който ни излезе наполовина !!! А това в нашия случай е не 9000, както ни искаха тук, а 4500, което е УАУ!  Party Вчера ходи пак, за да вземе останалата част (добре, че сме с пикакп) и вече сме готови за монтаж! Сега след консултацията ще идем на обекта да "окажем малко контрол" - вече все повече започва да изглежда като истински дом! А допреди 2 месеца изглеждаше така: newsm41

wondertedy7, за Ла Редутския сайт има цели теми във форума, които са изключително полезни и много подробно развити. Можеш да ги намериш в подфорума На Пазар.

Хайде, маминки, аз отивам при леля доктор. Пожелайте ми успех!  Peace

# 204
Добро утро   bouquet
siqnie не си единствената с лошо настроение.Аз съм така цяла седмица вече.Във вторник много се ядосах на работата, после се скарах и с мъж ми и резултата не закъсня.Стана ми лошо и от сряда съм в болнични.В понеделник съм на работа, но ще видим как е положението.Незнам защо обаче като разбраха, че съм бременна и почти всички си промениха отношението към мене.Все едно съм направила нещо ужасно.Някоя мама беше писала, че само на нея не са и увеличили заплатата, защото е бременна.При мен се получи същото.Просто ми е обидно от отношението.Ох оплаках се..........

Иначе много хубав и успешен ден на всички!!!  Hug

# 205
Elisana разбирам те прекрасно.
Аз не мога да се оплача от работа, но имаме приятелско семейство, опитват за бебе вече година.  Като разбра момичето, че съм бременна, една вечер докато им гостувахме, като ревна, като започна едни сцени... защо съм и го била натривала в носа!!! Абе истерия.  Повече не сме се виждали с тях.  А да не говорим за необвързаните ми приятелки... вече ги няма.

# 206
  • София
wondertedy7, добре дошла и от мен Simple Smile

Албена13 , искам само да те питам какви са тези приятелки????  ooooh!
siqnie, lukrecciana, страхотни булки сте!!  bouquet
а за лошото настроение - аз тая седмица се заяждам и с любимия, и с майка ми... много съм гадна...  Twisted Evil а дори не знам защо..

konikonkoni, да се оправяш и да се пазиш... това бъбреците много гадна работа Sad

Мен днес гърлото не ме боли - явно наиситна прополиса действа..
Спах на отворен прозорец и мисля, че това също помогна.. Носа също май минава.. само очите ми са зле, но и те до 2-3 дни ще минат Simple Smile
Нямам апетит, което е много хубаво Simple Smile

Какво другооо... УСПЕХ на всички мами на Ф.М. - чакаме само прекрасни новини  Praynig и шарени гащи  Peace

Лек ден от мен Simple Smile

Последна редакция: пт, 03 окт 2008, 13:52 от carbo

# 207
Carbo не знам какво да ти кажа.
Половината ми приятели ми изчезнаха като се омъжих, защото мъжът ми не е българин а те са.  За тях това беше голям грях.  Другите пък се отдалечиха като забременях.  Явно е, че приятели не е била точната дума. 
Не съжалявам за нищо обаче.

Как мога да сложа снимки в албума?

# 208
Чух по ТВ, че тия дни имало магнитни бури, не знам дали има нещо общо с нашите неразположения, обаче аз тази седмица хич не бивам, току що ходих да ми мерят кръвното, че вървя като ударен самолет и се оказа, че е 90/70. Гади ми се, не мога да повърна като хората, че не съм и яла Sick Sick Sick
Албена13 и на мен ми се е случвало да се разочаровам от приятелки, ама нали знаеш, не е нужно да са много, важното е да са стабилни Peace

# 209
Добро утро бъдещи мами! Simple Smile
На всички който днес са на преглед,много приятни емоции желая.
Аз никак не бих била доволна някой друг да ми избира дрехите за бебето...а и да се лиша от туй удоволствие да си ги гледам ,избирам и да си представям бебко в тях.Така че аз си купувам още от сега и съм лишена от тези суеверия Simple Smile
За ''приятелките'' и аз имам от тези дето имат трудни връзки и мъжете не искат деца или такива дето търсят мъже да им направят деца ...и те ме изоставиха..но така съм по добре,важно  малко но искрени.
Късмет и лек ден.

Общи условия

Активация на акаунт