Ето времето настана, да се срещнем февруар

• 13 895
  • 292
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте, бремелинки!  Hug
Аз имам силно желание да пазарувам, но засега се въздържам! Утре сутринта съм на ФМ и се надявам най-накрая да разберем какъв цвят са гащите на бебо! Май тогава вече няма да се удържам за покупките!  Laughing
Утре ще ви разкажа за прегледа, а вие ми стискайте палци всичко да е наред!  Praynig
Лек и слънчев ден ви желая!  wavey

# 181
Мартеничка, от доста време съм харесала същата количка, ама си трая, защото е много скъпа и другите мами от форума ще ми се скарат  Embarassed Ама като се замислиш 1 година и повече всеки Божи ден ще сме с нея, нали трябва да е лека, удобна, маневрена... Поне аз така мисля. Ако искаш сподели на лични или тук къде я има за 1050, че аз само за 1300 съм я срещала.
Честито на всички за хубавите резултати на ФМ, mother-of-pearls - добре дошла и от мен в Синия отбор.

# 182
  • в сърцето на един мъж...
Карбо, мерси   bouquet Моя мъж беше отначало против, ама като ме видя и вика - ти що не се подстрига по-рано Joy
За покупките и количките - ние получихме кошче за кола за първото бебе от една колежка на мъжа ми, беше супер запазено, изгледало е 2 бебета, моето беше трето. Не е мръднало, та смятам сега пак да го ползвам. В добавка имахме към него една много хубава вълнена кожичка, да му топли на детенце Grinning Количката ми е подарък от една приятелка, но аз не исках да я натоварвам и си избрах сравнително лека зимна количка - беше на Хоук, само за 100 евро. Много съм доволна от нея, обръщаше се дръжката, като танк беше. Дадох я на една приятелка за нейното бебе, сега тя я продаде. Малко ми е мъчно, ама няма как. И сега ще търся нещо, което да е подобно на нея и да е пак по-малко пари. Не си заслужава за зимна количка, която не може да стане после на лятна и не става за по-голямо бебе да се дават толкова пари. А за останалите неща - полека лека си накупих всичко от 5 месец нататък. Изпрах си ги, нагласих си ги и бях спокойна. Оказа се после, че моя син се роди доста малък, та се наложи по спешност да купуваме други дрехи Laughing

Последна редакция: чт, 02 окт 2008, 15:37 от Geia

# 183
Здравейте, сладки коремчета.
Ние още нищо не сме купили за бебо, но сега чакам края на октомври сестра ми да изпрати първите му нещица.
За количките, ние в събота бяхме до склада на Chipolino и има страхотни колички-комбинирани, леки, удобни, маневрени и евтини-харесах си две-едната 280, другата 230, кошчетата за кола бяха не повече от 60-70 лв и ако си  купиш всичко от там -7%-бяха и много любезни продавачките-демонстрираха ми всички пози  на количките и толкова лесно се сгъват, абе не се знае до февруари какъв акъл ще ми дойде, но за сега се спях на тях.
Вчера си наехме квартира-доста голямо апартаментче за 300 лв, в нова кооперация, полуобзаведено и най-важното-мама и татко живеят в др.вход Laughing-ще ни е доста удобно да ни помагат

П.С Някой беше попитам за училището за бременни в Пловдив-аз смятам да отида този месец на лекциите-ако искаш ми пиши на лични да се разберем да ходим заедно.

Хайде-хубав ден на всички и много емоции.      bouquet

# 184
ZITKA можеш ли да ни кажеш къде се намира склада в Пловдив? А някоя мама, ако знае и в София къде има такива местенца, може да сподели. Ще е полезно на всички ни.

# 185
Здравейте и от мен, отново съм на линия Simple Smile
В понеделник бях на преглед и всичко с бебо е наред, развива се нормално, доки каза, че му се виждало мъжко, но не бил сигурен, тъй че още си чкаме   ooooh! Аз ходя със здравната каса засега на пргледи и ми взеха 30 лв. за преглед с най-допотопен ехограф, на вас колко ви взимат, че ми се видя доста нагло?
Доки ми се скара, че съм качила малко кг.+2. Каза ми да ям три пъти на ден, но аз това си го правя и не знам дали трябва да се притеснявам...
Може ли да ми пратите данните за албумчето?
Исках да питам майките, които са се ориентирали при кой ще раждат, каква е процедурата, трябва ли от сега да се запиша или може да се изчака още? Имате ли впечатления от д-р Гергов от Св. София, че ми го препоръчаха?

# 186
Да ви се оплача,позагубих се доста време-но пак ме заковаха бъбречните кризи и цяла седмица и половина бях с 39градуса температура.Натъпках се с антибиотици,парацетамоли и куп боклуци.Имам възпалени на единия бъбрек,което още ме държи.Не ми се мисли колко зле бях,щях да умра,а бебо с тази неспадаща тепмертура все шаваше и удраше.Беше му и на него доста зле.Вече съм и в болнични-реших,а и по лекарско предписание да съм до края в болнични,защото ме наплаши доктора,че ако продължавам така ще ме вземе в болница и може и операция преди раждането да ми направят-има и такива случай,да не мисля за работа и да почивам.Много мислих и четох тук из нета тези дни и установих,че ако излезнем в цялостен болничен за база за майчинство се взимат дните преди болничния-няма значение колко е той,но трябва да е без прекъсване.т.е никакво ходене на работа-отпуски и неплатени,защто те объркват нещата.Не че съм толкова зле сега но щом може,защо да не си почивам, и без това на работата е една олелия,само ще се побърквам и работя за хората,а бебо ще е нервничък.И така от два-три дни си обикалям по кафета и разходки и съм решила да се отдам на порастването на тумбачето hahaha hahaha hahahaЛеле да ви кажа,че за два-три дни ми е станал двоен. Embarassed newsm78
Утре съм на 4-Д и аз като вас започнах да мисля за гащичките,че му е време вече и за това дали всичко е наред PraynigМother-of-pearls при кой лекар беше в Селена и доволна ли остана,а диск дадоха ли ти?
Може ли някой да ми прати паролки за албума,а и за тук,за да се запиша и аз  Heart Eyes  bouquet
За мамите от Пловдив-много добра идея за училището за бременни-може ли да ме осведомите кога и къде са лекциите и много ще се радвам да отидем заедно. Hug

# 187
Здравейте момичета! Най-сетне успях да ви прочета.Аз от вчера съм в болничен (мисля повече да не се връщам на работа,защото доста се нервирам там) и тъй като времето вчера беше страхотно си направих една хубава разходка.Купих си два дънкови панталона от магазин Миа на Кърниградска и са много сладки:)
Толо, приятно изкарване в Солун-можеш да си накупиш супер неща от магазините там.
Относно пазаруването на мен ще ми е първо бебче и много ми се иска да си купувам вече разни неща, но мъжо не иска-не трябвало...и на мен ми е малко тъпо така...не си представям (както той мисли) когато родя и той и майка ми да отидат и да ми купят всичко... newsm78 Ами аз искам да си ги избирам дрешките една по една, да си изпера, изгладя, наредя...нали ме разбирате Hug
За срещата на 25.10 е супер, мисля че в Джепето е добре-просторно е , а и по обяд може да няма толкова хора...
Карбо и мен ме сърби коремчето и се мажа уж с масло на Палмърс, ама няма много сми...
Мами, да ви питам-аз съм с повече контракции и пия яко Магнерот-3*2, и някъде прочетох,че тези мами трябва да внимават с упражненията,но аз ИСКАМ да се запиша на гимнастика за бременни сега, като не ходя на работа...но дали не е противопоказно за мен?
Усмивки засега от мен:))))

# 188
Здравейте момичета!
Аз днес бях на ЖК и се оказа че с килограмите до сега съм +10 Embarassed
Май ви водя всички досега,но все пак най-важното е бебчо да е добре.
Аз си харесах количка на chipolino за около 300-350лв,вече ми се иска да пазарувам за бебето но всички ми казват че е рано и аз си трая засега Grinning,но и това време ще дойде.
Ами това е за сега от мен.Лека вечер на всички мамчета!

# 189
Здравейте, маминки.

http://www.chipolino.com/

Това е сайта и там е обяснено къде се намира, централния склад-но за тези който не са от тук-като идваш към Пловдив-по магистрала Тракия-има отбивка към града-караш по нея и ХОП-от дясната страна с големи букви CHIPOLINO, в същата сграда са и колела Спринт-абе така го обясних че всички ме разбрахте.  Laughing

В_Н_Л-какви са тези цени по здр.каса-тук започват от 18лв.и то в частните клиники.

konikonkoni-почивай си повече и дано да не се повтаря, а за у-щето ще видя кога са срещите и ще напиша-датите и дано успеем и ние да се запознаем, не само софиянки  Wink   Laughing.

dorabella-и ние с покупките сме така-само дето само свекървами мисли така-аз докато съм била в болница те с мъжа ми да напазаруват-да бе да  Twisted Evil.

Целувки.

# 190
  • окр Пазарджик
Здравейте мацки! Днес ходих на преглед , според доктора всичко е ОК , каза ми , че ще е момче , но не ме убеди така, че все още незнам със сигурност.
И аз нямам търпение да тръгна на пазар , постоянно ровичкам в нета и си харесвам разни неща. Освен покупки за бебето , ни предстои цялостно обзавеждане на жилището и само чакам мъжо да ми каже Хайде да избираме! smile3508
Някоя от мамите беше писала че е качила 10кг , е аз не съм по назад , заковала съм ги точно 10кг за сега , ама здраве да е , ще имаме време да сваляме , само детенце да е здраво Praynig
 Отивам да ровкам , чао за сега  bouquet

# 191
Здравейте, коремки!  wavey

Приятно изкарване на мамите, тръгнали по пътешествия (черна завист ме загриза  smile3515 ) ! Дано да си изкарате прекрасно и моят съвет е - видите ли нещо хубавко за бебчо, изобщо не се замисляйте, а го грабвайте!  Hug

Аз явно съм умерено суеверна. Имам си червено конче и гледам всяка седмица да се отбивам в църква, но иначе вчера пристигна първата ми поръчка от Ла редут и с нея на бебурашка първите "тоалети". Ами не се стърпях и това си е  amiiii Поръчах си за мен една блузка, която сега ми е малко широка, но ще я изпълним няма страшно  Mr. Green , а за мацката 2 бодита с много интересно закопчаване жълтичко и зеленичко с охлювчета на тях. А като подарък пристигна една страхотна чанта за бебешки атрибути за разходка с бебси. Има едно сладурско жирафче на нея и отново материята е прекрасна, като комплект с чантата има и нещо като постелка (пак с жирафчето), ако се наложи да преповиеш бейби, докато сте навън. Въобще супер доволна съм и даже днес отивам да си проверя какви парички имам по картата и да правя нови поръчки, че съм харесала още един куп неща. А, и цялото това удоволствие плюс доставката ми струваше само 15 евро - как да не се зариби човек!   newsm71

За  1stroller  - ние се спряхме окончателно на Chicco Trio. Пак е комбинирана и ни я похвалиха вече маса хора. Намерих я онлайн за 1050лв. (иначе в магазина е 1300). О да, и вчера се влюбих в едно легло. Ето ви линкче:  http://www.babytoteen.com/images/seren_crib_lrg.jpg
 Сега остава да си намеря дърводелец, който да го изработи  Rolling Eyes

Относно килцата, аз си почнах от 66 и сега съм 70.8  cry Но преди всичко е важно бебурашка да е наред, другото се оправя!

Хубав ден, бремелинки! Забавлявайте се и се наслаждавайте на времето и малкото чудо във вас!  preggo

# 192
За трети път се опитвам да напиша коментар и все не успявам smile3515 newsm45
ако излязат по късно извинявам се че ще се повторя.но съм мнооооооооооого нова тук и въпросите са много Rolling Eyes . Но сега искам да попитам Мартеничка за този магазин Ла редут дали е online и ако можеш да дадеш някакъв линк. А по тая количка и аз много съм се зарибила и дано ЛЮБОВТА няма нищо против цената newsm17 ако наистина по магазините е 1300 ще трябва да я поръчваме по нета какво да се прави bash newsm03
Имам и друг въпрос как и къде до името си да сложа  stork-girl за да вляза в отбора на мацките newsm78

# 193
wondertedy7 добре дошла Hug
Кога ти е терминът? Предполагам на 26-ти като ти гледам линийката.
www.laredoute.fr е сайтът.

# 194
Здравейте!
За килограмите - аз вече съм +5 и сега внимавам какво ям.Понеже вече имам опит с колички сега държа дръжката да е въртяща.Удобно е при вятър или слънце детето да е обърнато към теб или към движението.Спрях се на Mag england princess, но трябва да проверя дали ще се побира в багажника на колата.
За протокола - 32г., втора бременност.
Моля , ще ми пуснете ли паролата за албума?
 Hug Лека нощ от мен!

Последна редакция: пт, 03 окт 2008, 07:58 от mamuri

Общи условия

Активация на акаунт