Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Имам някои притеснения относно майчинството. Счетоводителката на компанията, в която се осигурявам, не е много компетентна. Може ли някоя мама с познания по счетоводство да ми помогне?
Какво е мнението на форума относно затоплянето на корема по време на бременност?
Какво е мнението на форума относно приема на Зимафлуор по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Имам някои притеснения относно майчинството. Счетоводителката на компанията, в която се осигурявам, не е много компетентна. Може ли някоя мама с познания по счетоводство да ми помогне?
Разбирам, че имате въпроси относно майчинството и счетоводството. Въпросът за вашата счетоводителка в компанията е важен. Въпреки това, форумът не е подходящо място за консултации по финансови въпроси. Вместо това може да потърсите съвет от лицензиран счетоводител или да се обърнете към професионален съветник в областта на финансите и счетоводството.
-
Какво е мнението на форума относно затоплянето на корема по време на бременност?
-
Какво е мнението на форума относно приема на Зимафлуор по време на бременност?
Мненията във форума относно приема на Зимафлуор по време на бременност са противоречиви. Някои изразяват съмнения относно ползите и рисковете, докато други поставят под въпрос необходимостта от лекарството. Препоръчително е да се консултирате с лекар, преди да започнете приема на Зимафлуор или други лекарства по време на бременност.
-
Какви са различните подходи към сватбата, споделени в публикациите?
-
Какви са различните мнения относно сватбите?

Другото нещо, което е от значение, че ние ще извеждаме бебоците навън за първи път зимата, така че не можеш да си вземеш лятна количка, най-добрия вариант за мен е да бъде комбинирана или само зимна, а пък за лятото вече продават много готини леки колички, които не са и толкова скъпи и са много удобни, защото са доста компактни. Като марка мога да препоръчам Джордани, издържали са моят тест драйв, пробвани са навсякъде- софийски разнебитени улици, море, планина, офроуд, нямат мърдане, като цени са малко по-евтини от Чико и остнаналите скъпарски марки.

) и аз в тази тема
малко го помазажирах.пък не мога да го вдигна на високо заради работа. какво да правя?

Сега таткото ни е в командировка и само аз се разправям с тълпите и чесно казано много се дразня
Не знам докога ще го издържа и ще съм любезна...
че бебето се е родило вече и спинка сладко вътре. Сега да не ми се смеете!
Та мисълта ми беше - много ми се иска да си понапазарувам обаче дъщеря ми ако ги набара тези нови неща ще им види сметката. Ще почне да се яха по количката, да пие от шишетата, да опитва да облича дрехите. Абе с две думи - мазало.
/. Обещали са ми и още една количка за по-нататък /комбинирана/ и столче за кола. Отделно снаха ми и приятелката ми ще ми прехвърлят разни дрешки, столчета, стерилизатори, помпи и т.н. Хич нямам никакви скрупули в това отношение, и аз ще давам после /запазени неща/ като има на кого. Това е екологичен подход /професионално съм увредена/ - хабят се по-малко ресурси /природни и финансови/. Е, купих някои дрешки вече, също и ми подариха, но не смятам да се увличам в това. Харесах и креватче, но ще задържа с купуването до 7-ми месец. Не съм суеверна и мисля, че ако оставя всичко за най-накрая, няма да купя това, което най-много ми харесва заради прибързване. Има риск и избраното нещо да е свършило, така че действам полека и отрано.
за усмихнат ден!!!