Ето времето настана, да се срещнем февруар

• 13 900
  • 292
  •   1
Отговори
# 165
Албенка, абе има и евтини (сравнително) - 250-300лв.
аз засега съм загледала на Mag England, Cangaroo и Chippolino.
разбира се, огледах и останалите скъпи красоти, ама само като лисицата се облизвам - "гроздето е кисело..."

# 166
ох, зор ще е с тези колички!
Тук ги гледам - под 300Е няма. Но тези "евтините" нямат нищо, и трябва и столче отделно да купувам и пак ще ми стъпи повече. Затова съм се решила да купя някаква средна?!? за около 650 Е, но да си има всичко. Много ме е яд че и двете колички на Изабела продадох...

# 167
Аз купих марка Челино.  Разбрах, че я няма в БГ.  Много жалко защото са на добри цени, а и са много хубаво качество.
Чиполино са също много хубави.  Аз се хванах за главата на цените в БГ.   Дерат кожи яко.
Чико не ти ли харесват?  Разбрах от други мами, че са на добри цени.  Абе то там и зависи от сезона.  Но все пак бебо ще е навън чак март месец.  Няма да ти трябва зимен кош.

Аз като изчислих какви пари ни трябват за всичко  Shocked  Shocked  Sick
За мое щастие медицинската ми осигуровка плаща 50% от бебешко легло и имам малко отстъпки за бебо.  Помощ е все пак.

# 168
Здравейте момичета!

При мен почти нищо ново, пак ме понаболява корема, сутринта пак ми стана  Sickлошо в автобуса. Новото е че пак се обринах и този път съм на 80 % сигурна, че е от мед, повече никакъв мед поне до февруари Naughty

За количката и на мен ми се нравят скъпите, но повече от 350-400лв не давам, но за нея ще мисля, живот и здраве януари най-рано.

# 169
Добро утро, мацки!
Минавам само набързо и отивам да чета назад, че пак съм изостанала Embarassed
Бульовче, ако не ти се дават много пари за чисто нова количка вече имаш вариант да вземеш и втора употреба, попадала съм на доста запазени в Продавалника. Естествено ако нямаш някакви скрупули де, щото има мами дето този вариант не им се нрави. Но недей да се заблуждаваш, че ще ползваш количката само една година, количката се ползва за щяло и нещяло до 3годинки, така че си прецени дали да се изръсиш еднократно за нещо качествено или за този период да смениш две-три по-евтини newsm78 Другото нещо, което е от значение, че ние ще извеждаме бебоците навън за първи път зимата, така че не можеш да си вземеш лятна количка, най-добрия вариант за мен е да бъде комбинирана или само зимна, а пък за лятото вече продават много готини леки колички, които не са и толкова скъпи и са много удобни, защото са доста компактни. Като марка мога да препоръчам Джордани, издържали са моят тест драйв, пробвани са навсякъде- софийски разнебитени улици, море, планина, офроуд, нямат мърдане, като цени са малко по-евтини от Чико и остнаналите скъпарски марки.
carbo, моят пъп е вързан много навътре и няма как да изскочи, но за сметка на това и мен взе да ме понаболва вече, доста неприятно е и мазането дори не помага особено, просто ще се разтегне кожата или по-скоро ще свикнеш с дискомфорта и няма да му обръщаш внимание Wink
mother-of-pearlS, честит ти син щъркел, добре дошла в отбора на мъжките мами  bouquet
Отивам да чета Wink

# 170
  • Пловдив
Мами от Пловдив,ходите ли на училището за майки на списание 9 месеца?

Аз ходя и е доста интересно.Ако някой иска може да ходим заедно  Hug

# 171
Здравейте,момичета!Много съм несериозна,само веднъж се включих в темичката,но лятото просто бяхме все навън по рзходки и рядко сядах на компютъра,видях че съм включена в 1-та страничка и името и датата на раждане,благодаря ви!Аз се чувствам много добре,тази сутрин се изтеглих,не се бях качвала на кантара(умишлено)от най малко месец,и видях че съм качила 7 кила,ужас!Вие как сте с килограмите?Аз по принцип,не ям много,не мога да кажа че се тъпча,ама пак съм качила доста май newsm78

# 172
Здравейте,момичета!Много съм несериозна,само веднъж се включих в темичката,но лятото просто бяхме все навън по рзходки и рядко сядах на компютъра,видях че съм включена в 1-та страничка и името и датата на раждане,благодаря ви!Аз се чувствам много добре,тази сутрин се изтеглих,не се бях качвала на кантара(умишлено)от най малко месец,и видях че съм качила 7 кила,ужас!Вие как сте с килограмите?Аз по принцип,не ям много,не мога да кажа че се тъпча,ама пак съм качила доста май newsm78

Ние точно за това говорихме в предната страница.  Има даже и таблица прикачена за килограмите.  Само погледни малко по назад.

# 173
Здравейте Simple Smile
да се отчета (по-скоро май да се оплача  Crazy ) и аз в тази тема
от снощи ми е постоянно схванат крака и мен наболява леко  Sad малко го помазажирах.пък не мога да го вдигна на високо заради работа. какво да правя?
наболява ме и корема сякаш ще ми идва, а пък лекарката ми е отпуска и нз какво да правя отново.не ме е боляло досега.пих но шпа и сякаш съм малко по-добре.
за килограмите- аз съм +4, което е добре
за количките тия трио на чико са наистина мн хубави и гледам се сгъват лесно.при нас има мн баири (тук така им викаме) и ще ми е нужна здрава количка, но пък и лесно сгъваема за кола. че по стръмното нагоре нз дали ще мога да опъвам с количката Simple Smile
иначе ние нищо не сме купували.доста сме суеверни(мъжо повече).но като имам възможност замъквам мъжо да зяпаме магазините и той все отсича "има време".пък има стархотни неща  Whistling
аз в стария албум не се наканих да сложа снимки,дано в този сложа Simple Smile
честито на мамите с добри резултати от фм и които знаят гащите на бебчовци.малко май останаха дето не ги знаят. а мислите ли,че са сигурни резултатите за пола.понеже една позната ще ражда и до последно било момиче, а пък на псоледния преглен - момче  newsm78.не знам как и с какво се я гледали ама ми прозвуча странно 9 месеца едно, после друго  Thinking
до скоро  Hug

# 174
Здравейте момчета! Simple Smile
Чета за количките какво сте писали...и реших и моето мнение да кажа Wink Аз ще взема количка от една позната,и мисля че не е тъпо.не ми се дават 700 евро за хубава количка, а такава ми се иска.По добре да взема количка на 2 години за нищо пари.Решили сме за стаята на бебко да не пестим много много искам да е хубава защото тя ще му е докато тръгне на училище...живот и здраве.Май аз ще съм единствената с количка втора ръка newsm78.
Количката която ще взема е 3 в 1 т.ст зимен кош,лятна и столче за кола на цвят е черна със сиво.
Но нали затова пишем тук всеки да си каже мнението но всеки си решава кое е важно и кое не.
Относно дрехите при мен е много лесно сестра ми има момченце сега е на 5 м.аз миналата година се подлудих...от покупки и сега всичко ще ми се върне обратно...но пък е практично Simple Smile
Но аз когато ходя по магазините и нещо ми хареса си купувам за бебко...и в деня който разбрахме че е момче с мъжа ми си бяхме казали  че ако разберем днес какво ще е веднага да си му купим ..нещо...типично момичешко,или момчешко....и след лекаря един тур по магазините и сега нашият бебко...си има някой дрешки.
siqnie дано бързо ти мине крака.
На всички..един прекрасен и весел ден желая.

# 175
  • Sofia
Здравейте, мамчета Simple Smile
Да кажа и аз за количката - ние ще вземем количка от моята племенница. В оранжево и зелено е, така че ще стане и за нашия мъж. Тя е комбинирана - със зимен кош, летен и кошче за кола. Ако се наложи нещо друго, ще му мислим в момента. От нея взимаме и легълцето и кошарата. Аз не страдам от скрупули, пък и са от брат ми и са чисто нови на практика, ползвани са по-малко от 2 години. От там имахме приготвени и мнооого дрешки, ама женски  Mr. Green и отпадат. Ще стоят за по-натам...Simple Smile
Да ви се оплача и аз с жилищни неволи. Ще се местим от апартамента, в който сме и сега един досаден брокер ми води през ден някакви непознати в къщи да го показва. 100 пъти му казахне, че е още рано и ние най-рано май месец можем да се изнесем, защото другото жилище още се строи, ама той сякаш е глух  #2gunfire Сега таткото ни е в командировка и само аз се разправям с тълпите и чесно казано много се дразня  smile3516 Не знам докога ще го издържа и ще съм любезна...
Siqnie, тези крампи и контракции приличат на липса на магнезий... Защо не се обадиш на твоя лекарка, нищо че е отпуска да я питаш? Тя най-добре ще прецени и може да ти каже какво да си вземеш, а не да я чакаш...

Това е засега от мен.
Хубав ден на всички!  Hug

# 176
И аз много се чудя с купуването.  newsm78С първото всичко бях купила още в седмия месец.
И понеже като всяка жена, която за първи път е бременна, нямах търпение за всичко. Мислех си че няма по-върховно щастие от това да си буташ количката с бебето и затова си купих моята и си бутах в нас като си представях  ooooh!че бебето се е родило вече и спинка сладко вътре. Сега да не ми се смеете!  Embarassed BlushТа мисълта ми беше - много ми се иска да си понапазарувам обаче дъщеря ми ако ги набара тези нови неща ще им види сметката. Ще почне да се яха по количката, да пие от шишетата, да опитва да облича дрехите. Абе с две думи - мазало.
То не че ако ги купя в деветия месец тя няма да успее. Не се съмнявам в нея, толкова е чевръста за тези неща. Виж, ако има нещо да се подрежда я кара по-спокойно....
 Hug

# 177
С първото си дете си купих количката към началото на 8,просто един ден излязохме на разходка,видях я,много ми хареса и веднага я купихме,не издържах.А пък дрешки вземах  ей така,като се разхождах по магазините и си го купя,пусто сърце не може да трае!Но сериозните покупки ги направихме в 9-я месец(кошари,корита и т.н)Сега за второто имаме всичко,количка няма да купувам,защото тя е запазена,освен това имам и лятна,и ако взема трета количка,вече не знам къде ще ги държа Mr. GreenНо като цяло не се съобразявам с месеца в който съм,ако ми хареса нещо го купувам!

# 178
Привет мами,
Деси06, и аз ще съм със стара количка, зимна, даже минала през две деца, но запазена, има си бейби-порт и колелата са точно като за дупчестите софийски улици /дуракоустойчиви  Grinning/. Обещали са ми и още една количка за по-нататък /комбинирана/ и столче за кола. Отделно снаха ми и приятелката ми ще ми прехвърлят разни дрешки, столчета, стерилизатори, помпи и т.н. Хич нямам никакви скрупули в това отношение, и аз ще давам после /запазени неща/ като има на кого. Това е екологичен подход /професионално съм увредена/ - хабят се по-малко ресурси /природни и финансови/. Е, купих някои дрешки вече, също и ми подариха, но не смятам да се увличам в това. Харесах и креватче, но ще задържа с купуването до 7-ми месец. Не съм суеверна и мисля, че ако оставя всичко за най-накрая, няма да купя това, което най-много ми харесва заради прибързване. Има риск и избраното нещо да е свършило, така че действам полека и отрано.
Радвам се, че новините от вашите прегледи на ФМ са хубави  Hug, дай Боже все така до февруари!
siqnie   оправяй крачето и на разходка, докато е хубаво временцето! И мен леко ме наболява коремчето и си полежавам повечко.
Карбо, бързо оздравявай!
cutesmallcat, не се ядосвай с идиоти, дано по-бързичко ви стане готово жилището, че да се махнете от тези неволи!
 newsm51 за усмихнат ден!!!

# 179
Здравейте и от мен!
Веднага да се запиша и аз при любителите на втората употреба! Първата ни количка за Алекс беше такава-купиш ч от щатите за 35 долара, комплект с кошница за новородено. Обаче като я превозвахме за БГ се повреди механизма, който спуска облегалката надолу и тук си купих нова. Бая скъпа ми излезе (900 лв!!!) но съм много доволна. За това бебе няма да купувам почти нищо, освен ако не се окаже момиченце-токава няма как, с най голямо удоволствие ще се заглеждам по бродерийки и дантелки Simple Smile Но се надявам и приятелките да ме снабдят Simple Smile
То всъщност на мен за бебето ми трябват само дрешки, кош за новородено (това е най-най-най-задължителната покупка!!!!!), количка и слинг. Бебето ще спи при нас на спалнята, шишета, залъгалки, стерилизатори, помпи и т.н. нямам намерение да използвам.
Да се похваля-преди 3 вечери за първи път преместихме малкия да спи сам (досега спеше на спалнята при нас). Милия, толкова му хареса, че вече иска само там да спи. Опитах се да го взема тази вечер при мен на леглото (мъжа ми е в София със свекър ми), за да го гушкам-не, отказва, иска си в неговатя стая! За пореден път се убеждавам колко лесно става всичко с децата ако се подбере подходящ момент и подходящ подход!

Общи условия

Активация на акаунт