Ето времето настана, да се срещнем февруар

• 13 904
  • 292
  •   1
Отговори
# 150
  • sofia
gguza Нямам си и идея допреди няколко дни преди да разберат че съм бременна нямеше никакъв проблем нито с отпуски нито с нищо.Направо съм като тресната ,а пък да не говорим че във фирмата сме 4 жени по майчинство.Mia66 писах на лични ,но пощата ти е пълна.Приемам всякакви предложения засега успях да си уредя болничен със стара дата от личната и утре ще ходя да видя какво ще направя с гинеколога защото трябва да ми издаде продължение на този със старата дата за да го приемат в НОЙ.Ако някоя от вас има други предложения приемам на драго сърце.

Последна редакция: ср, 01 окт 2008, 20:50 от sreburna

# 151
  • в сърцето на един мъж...
Привет и от мен Laughing
За килограмите аз съм уникален случай - вече съм 6 надолу до тук, не знам как ще се движат после Embarassed
И аз добавих малко снимки в албумчето Embarassed
Ох, днес имах ужасен ден, надявам се да свършва вече Confused

# 152
Гея мила, време е да спира тва повръщане. Не си ли открила от кои храни се чувстваш по-добре? И аз много повръщах, но до 18та седмица. Сега съм 5кг + .

# 153
  • в сърцето на един мъж...
Ами аз честно казано бях спряла да повръщам, но пия много лекарства и явно ми се отразява по някакъв начин. А днес явно беше съчетано нерви и лекарства, та от може би месец повръщах за първи път Sick Много ми е трудно, понеже са 6 хапчета и ми става зле от тях Sad

# 154
Доволна съм от килцата  си +4. В парка другите мами доста ме глезят и ме изкушават с ядене.

Покупки- бебо има доста да износва от каката. Но със сигурност ще правя и нови покупки...след феталната в петък, като разбера пола. Много съм нетърпелива......но дано всичко е наред с бебо, че като се сетя за ФМ на Ники- такива лоши новини бяха- имаше кисти в мозъка, които след 3,4 седмици бяха изчезнали. Но като ти кажат такова нещо и   #Crazy. Марков винаги почва с лошите новини, но иначе съм много доволна от него- много добре обяснява и разказва. Димитрова не ме накефи, надута ми се стори, не говореше, но си е професионалист и разглежда бебето, но аз имам нужда и да ми обясняват.

Ще може ли паролата за албумчето. Мерси

# 155
Mia66  ,  пощата  ти е пълна  Praynig  направи малко местенце  Rolling Eyes

# 156
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=249044.0
Мами я вижте тази темичка. До сега се хилех неудържимо на някоий неща, особено на това с "кораба майка"
 За съжаление май не успявам да я  кача като линк......  ooooh!
 А качила съм я  newsm44

# 157
Ето ме отново. Явно съм от непоспаливите мами, защото още не ми се спи, а и едва сега ми остана повече време за писане. Като гледам колко работа имам май ще си нося лаптопа в родилното  Laughing

krasikoko, sreburna разчистих си пощата, странно, че имаше само 4 поста, а се оказва че това било достатъчно, за да се препълни..... Shocked
sreburna, това че си си уредили болничните мисля, че е достатъчно, за да нямаш проблеми с шефката си и да си осигурена. Явно платената отпуска ще си я ползваш след година-две. Тъпо е да ти я отказват при положение, че ти няма да напускаш, но може би им се свидят парите за осигуровките и за самата заплата, защото ако си в болничен внасят само здравно, и то супермалко като сума - няма заплата, няма дявол. Аман от тарикати шефове  Close

Да ви се оплача за килограмите - до преди 2 седмици бях +4, като не бях мърдала от там близо 2 месеца и вчера се качвам на кантара и ...... бам  Shocked + още 5. Направо ми се замая главата. Ама то напоследък едни рождени дни .... едни торти..... кремчета ....глезотийки.... връщам се пак към ябълките. Ще се наложи обаче да се прежаля в събота, че съм на сватба  ooooh! Другата седмица съм на преглед и ще видим док какво ще каже по въпроса.

Хайде стига съм писала, че ще приспя някой ако сега чете.
Лека нощ и сладки сънища  smile3524

# 158
 Здравейте, коремки!  wavey

Приятно изкарване на мамите, тръгнали по пътешествия (черна завист ме загриза  smile3515 ) ! Дано да си изкарате прекрасно и моят съвет е - видите ли нещо хубавко за бебчо, изобщо не се замисляйте, а го грабвайте!  Hug

Аз явно съм умерено суеверна. Имам си червено конче и гледам всяка седмица да се отбивам в църква, но иначе вчера пристигна първата ми поръчка от Ла редут и с нея на бебурашка първите "тоалети". Ами не се стърпях и това си е  amiiii Поръчах си за мен една блузка, която сега ми е малко широка, но ще я изпълним няма страшно  Mr. Green , а за мацката 2 бодита с много интересно закопчаване жълтичко и зеленичко с охлювчета на тях. А като подарък пристигна една страхотна чанта за бебешки атрибути за разходка с бебси. Има едно сладурско жирафче на нея и отново материята е прекрасна, като комплект с чантата има и нещо като постелка (пак с жирафчето), ако се наложи да преповиеш бейби, докато сте навън. Въобще супер доволна съм и даже днес отивам да си проверя какви парички имам по картата и да правя нови поръчки, че съм харесала още един куп неща. А, и цялото това удоволствие плюс доставката ми струваше само 15 евро - как да не се зариби човек!   newsm71

За  1stroller  - ние се спряхме окончателно на Chicco Trio. Пак е комбинирана и ни я похвалиха вече маса хора. Намерих я онлайн за 1050лв. (иначе в магазина е 1300). О да, и вчера се влюбих в едно легло. Ето ви линкче:  http://www.babytoteen.com/images/seren_crib_lrg.jpg
 Сега остава да си намеря дърводелец, който да го изработи  Rolling Eyes

Относно килцата, аз си почнах от 66 и сега съм 70.8  cry Но преди всичко е важно бебурашка да е наред, другото се оправя!

Хубав ден, бремелинки! Забавлявайте се и се наслаждавайте на времето и малкото чудо във вас!  preggo

# 159
Здравейте мамчета...

втора тема немога да хвана отначало  Blush

Ние минахме на Фетална...и 100% потвърдено е че е момче.
Всички са много доволни особено каката, която всяка новина около бебо снася и в училище  Laughing 

Видях че сте коментирали стволовите клетки....е аз имам изградено мнение по въпроса, но няма да ви ангажирам с него, а само ще споделя информация.
Най-важното което открих е че помагат до първо коляно на роднини т.е. брат, сестра, майка, баща, баба, дядо и не лекуват САМО екзотичниболести както някой беше споделил.
Поровете с в линка който съм ви дала - интерсено е:
http://www.st.lazar-hospital.com/bg_stv_kletki.html

# 160
Добро Утро майчета.  Аз като бъдеща майка за първи път се смущавам малко като ме нарече някой мамче.  Не съм свикнала още, а и бебе не е на яве още.

Табличката която е по горе, за килограмите... ами значи съм в нормалните рамки на нещата.  Зарадва ме  Hug 
Дано така да продължавам.

Аз черпя закускчица днес за всички коремчета.

# 161
Здравейте и от мен!
Тъкмо се връщам от морфология. Всичко е наред, бебка изглежда напълно здрава. Тежи 384 гр. и термина ми се дръпва за 15.02 ама засега няма да го променям, че си свикнах с 10 февр.
Да ви се похваля - за пръв път ми взеха урина и единственото което направиха е да пуснат едно лакмусче вътре. Погледнаха го и казаха "добре" - в лекарския кабинет, да не си мислите че е в лабораторията. Много е интересно на тия консултации в Словения...от друга страна като си спомня как сам висяла в поликлиниката в Плевен за да ми дойде реда, леле. А тук не съм чакала за нищо повече от 5 мин. И тук FM е безплатна, покрива се от здравната каса. БХС обаче се плаща - 90Е !!!както и да е, да сме живи и здрави...Друго интересно нещо - като и казах че имам тези втвърдявания и придърпвания, тя каза че дори по 20 на ден да са пак е нормално и нищо не се пие. Това е заради разтежа и развитието на матката.

# 162
  • София
Добро утро Simple Smile

От днес вече и аз съм в отбора на болните  ooooh! вчера ядох чушки с доматен сос, вечерта имах киселини, явно ми се раздразни гърлото и БАААМ в 2часа чайове, сополи... днес си купих прополки, че нямаше стрепсилс.. и ще се наливам с чайове ... Simple Smile

Иначе вчера поредния шок... колкото бях сигурна че моя пъп няма да изскочи.. от снощи вече нямам пъп.. до два -три дни сигурно ще е изхвръкнал напред.. Иначе бая ме боли... въпреки че започнах редовно да се мажа с олио против стрии на Икаров.. малко ми смръдка, ама става.. пък и е не е много скъпо... А как ме сърбят гърдите, направо ще полудея.. и с чесанье пробвах, и с къпанье.... ефект - 0

PIS74f , страхотна си на сватбената снимка!!!
Geia , с късата косица много ти тича Simple Smile
mother-of-pearlS , daya9, cutesmallcat, v.pluemper , браво за хубавите новини Simple Smile

А daya9, за скъпотия не ми говори... Вчера гледахме един апартамент за 400лв на месец... а не стига че беше стар, но и бебо би израстнал с клаустрофобия...
Иначе ние още се колебаем за наем или покупка... тъй като аз бих теглила кредита, вече не остана много време за чудене...
Харесали сме си един апарт. за "скромните" 73k Euro... а пак е МАЛЪК...
Направо ми се реве... но знам, че, дали случайно, дали не, ще си намерим нашето жилище Simple Smile Дори да ни отнеме повече време..

Мартеничка , браво за покупките Simple Smile ... какво каза за черната завист?  smile3516 Simple Smile

Хайде хубав ден за сега от мен и до по-късно Simple Smile

# 163
подтикната от постинга на Мартеничка:
ех, момичета, как ще дадете повече от 500лв за количка  #Crazy(аз даже и за 400 се замислям...)
да, харесват ми модулните системи на всички известни марки - Cam, Peg-Perego, Giordani, Chicco, Quinny...
ама каквито и екстри да имат, няма да ги ползваме повече от година, нали?
не знам какво да мисля вече.
ще ми съм хем да съм практична, хем да имам удобства. на мъжът ми не му се дават повече от 350лв за количката, макар че като сметнем всичко, което може да се докупи, за да заприлича на модулна система една обикновена комбинирана количка, то ще се доближим до 600-700лв поне (столче за кола, кош/порт-бебе, чадърче, дъждобранче, чанта).
а пък от евтините колички не всички имат удобствата, които ние търсим - цяла дръжка, маневрени колела, които обаче да са по-големички, по възможност - надуваеми, да е с добри амортисьори, да не е нито много широка, нито много тясна, материята да не е много дебела, но да е непропусклива за вятър и влага...
това ще ми се окаже най-трудният за купуване аксесоар за бебето! Confused

# 164
Май са скъпи на всякъде количките.  Но ако не купиш качествена, ще се вайкаш после. 
Аз исках да купя втора ръка количка, но за щастие намерихме нова с намаление. 

Общи условия

Активация на акаунт