Ето времето настана, да се срещнем февруар

• 13 913
  • 292
  •   1
Отговори
# 135
Забравих да приветствам новите ни мами!
folie и ивка646, Добре дошли при нас! Пожелавам ви лека и безпроблемна бременност и здрави бебчета на финала!

# 136
  • София
sreburna аз съм от 15.00 на преглед при Янкова  наистина можем да се засечем  Simple Smile
Дрешки не съм купувала имам желание, но ще изчакам още  количката ми се изясни каква ще е след дълго мислене и гледане. Списък и аз съм направила да не изпусна нещо това е при мен в общи линии.

# 137
Sreburna, аз съм адвокат. Да не би да искаш да кажеш, че трудовият ти договор е прекратен на24.09., за да ти изчисляват до тази дата отпуска за 2008г.

# 138
  • София
Ние не сме от суеверните явно...
Сега търсим къде да живеем и още от следващата заплата ще започваме едно по едно да не ни дойде нанагорно... креватче (ноември), количка (декември), разните му там кърмо-изстисквачки, стерилизатори, шишета, дрешки и прочие или ще си ги поръчаме на дядо Коледа или ще останат за януари..

аз пак го тормозя моето бебоче с музика.. Днес не откликва както онзи ден, но аз не се отказвам де Simple Smile
Стартирахме с джаз-а, но след първата песен минахме на класики - Бетовен, Моцарт, Равел, Щраус, Чайковски, Лист.. ; след това минахме на "Котките", "Un amore grande" и сега сме на вълна Бийтълс...
утре ще е Апокалиптика.. и пак Бийтълс.. че те на мен ми действат най-добре Simple Smile..
Ако вие имате идеи за музика, казвайте - ние с бебо утре ще експериментираме и ще ви кажа резултатите Simple Smile

Иначе, dida_p ,  идеята за не-зимна количка е супер.. те не са ли и по-евтини?

Хайде чао ви за днес и лека вечер Simple Smile  bouquet

# 139
 Аууууу ще се гръмна -  #2gunfire току що изписах половин екран и без да искам го изтрих преди да го пратя. Сега наново  Crazy
 Гледам че обсъждате килцата. Споко аз стартирах от 83  Embarassed #Crazy така че вие сте фиданки в сравнение с мен Simple Smile А сега съм 85 та вчера на Феталната специално с таткото питахме за килограмте, че той се притеснява с какво се храни домочадието му горкото ooooh!. Та Врагалева каза че бебето е критерии и щом е наред и расте ( а нашичкия е малък Крали Марко с тия 530 г.) да не ги мисля килограмите. Но то май това дето четох някъде че дундестите мами :moreSmileys();и надавали по малко може и да е вярно, дано де че представете си ме с още 30 отгоре  Crazy. Ама аз така и така няма да развалям кой знае каква фигура та колкото толкова. Ще я коригирам след кърменето. А иначе хранителния режим си ми е като преди - пълен хаос.....ям по един път на ден обикновено вечер, а през другото време мятам по някоя солета или ядка колкото да не прибеля очи. Ко да се прави работа.....ако се засечем някъде с колега сядаме да хапнем иначе сама не сядам, да ме пита човек защо  fight
 Весело изкарване на Десика и на Толо и после да показват снимки.
 Много се радвам и на мамите с прекрасни новини от ФМ. А исках да питам за третата ФМ която се правела 28-32 седмица. Тя за какво е и наложителна ли е? Какво повече се гледа на бебо след като сега си има всичко или....?
  А като разкавате за вашите бебчовци как са се крили се сетих че нашичкия в началото се пъчеше гордо та успяха да го разгледат подробно в лице и го снимаха ( ще го кача после в албума) но по едно време явно се усети ,че е медиина звезда без да го питат и даде гръб, и лекарката обясни че единствения пациент които не ги слушал бил бебо и трябвало да се използва всеки момент в които можело да се гледа лицето. После като реши да му гледа фалангите на ръчичките малкия калпазанин реши, че ще си бърка в носа #Crazy втрещих се цели 3-4 минути се занимава с тази полезна дейност ама доки си го изчака търпеливо да приключи и каза че и това се случвало Embarassed. Явно ще трябва да се възпитаваме от рано, а имаше и публика ooooh!
 Стискам палци и на мамчетата, който сега им предстой ФМ. Всичко да е наред и много да им се нарадвате на бебоците много е интересно.
 Стига съм писала, че сега май за компенсация го докарах  до цял екран...... Flushed
Лека вечер от мен, почивайте и се радвайте на хубавото време тия дни Simple Smile   bouquet

# 140
Здравейте мами!
Абе не мога да наваксам  Rolling Eyes, тъкмо прочета всичко и то дошло време за лягане. И на другия ден ...... отново имам да наваксвам. Не помня дори дали успях да се включа в предната тема - толкова бързо писахте.
Да започна по ред:
Първо добре дошли на новите бремелинки!
Честито на младоженките и на тези, които ще се венчават тези дни!
Да дам отчет за мен - 33г. /декември вече 34г./, първа бременност, от София. Ако някой може да ми добави данните на първа страница.
За сега е това от мен!

Много усмивки на всички!  bouquet

# 141
  • Sofia
Здравейте, майчета!
Изчетох ви най-накрая и сега и аз да споделя:
за килограмите - аз стартирах 47, а сега съм 51. Не знам много ли е, малко ли е, ама е май предимно на коремче засега Simple Smile Ама то има време - последните месеци се качва най-много казват... newsm78
Чета какво споделя PIS74f за ФМ. Аз бях при доц. Димитрова и да ви кажа се чудя дали чак толкова подробно е успяла да го разгледа. Прегледа беше около 15 мин. и тя мълча през повечето време, но се надявам, че ако е имала притеснения е щяло да си проличи... (Прегледа на едно майче преди нас беше продължил доста дълго и я накара да си запише час за след 2 седмици пак да я гледа...  Sad ) На нас ни каза, че всичко е нормално и ни попълни онзи лист с показателите. Ама чак фалангите на ръцете май не е гледала. Все пак се надявам, че е страхотен специалист и си знае работата! Grinning Пусна ни 3Д-то за малко, а юнака си смучеше пръста доста усилено  Mr. Green Ще кача една снимчица след малко в албумчето, само трябва да извадя кадър от филмчето.
Да ви питам вие ще си правите ли още една ФМ около 30 г.с.? На мен май ми се ще (от глезотия предимно  Embarassed) и понеже с часовете е страшна работа ще трябва тия седмици да си запиша час. И се чудя дали пак при Димитрова или да отида при някой друг доктор за разнообразие  newsm78 Вие какво ще кажете?

Добре дошли на новите мамчета!  bouquet
На всички други хубава вечер!

Майчета, дано нямате нищо против - направих една нова папка при нашите албумчета, където да слагаме снимките на бебоците и батковците и каките, за да не ги търсим по другите албуми. Лично аз с голям кеф ще го разглеждам всеки път Simple Smile
Ако искат мамите, които са сложили в другите албуми снимки на дечицата, да ги сложат и тук та да са на едно място  Hug

Последна редакция: ср, 01 окт 2008, 20:19 от cutesmallcat

# 142
http://www.prodavalnik.com/ppc/showcat.php?cat=fav
А ние си купихме легълцето, защото беше много изгодно и ни хареса. Не знам успях ли да сложа линка, за да го видите.

# 143
ама момичета, стига сте се вайкали за килограмите - обсъждайте нещо друго!
пък и преди време пусках линкче за един калкулатор:
http://www.indiacurry.com/women/pregcalc.htm?
има го в първия постинг от всяка темичка, подреден сред полезните линкчета - следете си теглото по него. от лекари ми е потвърдено, че е много удачно поставено. само си сменяйте pounds с kg и inches с m. Peace
и почти винаги гинеколозите казват, че оптималното качване на килограми обикновено варира между 10 и 15 кг.
та...тези, които са слаботелесни да не се притесняват, ами да хапват месце и пълнозърнест хляб, а тези с повечко килца - да пропускат някое и друго сладко изкушение и да залагат често на плодове и зеленчуци. Heart Eyes

# 144
  • Бургас
Супер!   bouquet Благодаря за линкчето - показва ми само идеални неща!   bouquet

# 145
cutesmallcat,добра идея за новата папка.Хрумва ми и нещо друго.Искаш ли да направиш( аз незнам как..) още една папка:"нашите покупки за бебо" и там да си качваме снимки на купените колички,легълца и т.н.Аз още не съм купувала нищо.Мисля декември-януари да напазаруваме всичко.Аз съм малко припряна в това отношение и изляза ли за нещо не мога само да разглеждам-трябва да се прибера с това нещо...Сигурна съм,че и за количката няма да обикалям повече от ден.Затова ми се иска предварително да знам какво горе-долу искам.

# 146
  • Sofia
Толо, готово! Simple Smile
Ти нали ще сложиш сладкия Боянчо в детската папка Wink? Голям е красавец с тази усмивка  Grinning

# 147
Eхооо, привет от мен Hug

Днес следобед бях на лекар, добре сме, растем, аз така се бях стреснала, че още не си усещам бебоната, та се поуспокоих днес, обаче много се уморих, че после ходихме на огледи на жилища /много скъпоооо newsm45 smile3514/
Лекарят ми каза, че не е лошо пак да си изляза в болнични, щом често ми става лошо и ме боли корем, а като му казах, че пътувам 25 км до работа направо ми каза да си седна на д-то.
толо приятно изкарване в Солун Peace
carbo даде чудесни предложения, какво да си слушам утре на работа  bouquet
Аз още нищо няма да купувам, че сега други покупки има на дневен ред.

# 148
Здравейте на всички мами Simple Smile
Относно кг - аз стартирах от 60 кг, но вече съм 67 кг  ooooh!, но явно си е ген.
Относно бебешките покупки - аз вече си имам някои нещица, подарък от колежките, когато излезнах в болничен. Отделно още лятото не издържах на едни много сладки бебешки Пумички, поръчах уж на племенницата един чифт, ама реших да поръчам и още един  Embarassed Сега е ред на количката - определено сме се спряли на 3 в 1, но тези дето си ги харесвам са над 1500 лв, а няма смисъл сякаш, харесват ми триколките, но има време! Дрешки вече съм си набелязала в Ларедут-а, ама сестра ми ще ги поръча, че и аз съм май от суеверните.
Хайде лекинка от мен и до утре  Peace

# 149
Добър вечер! И добър апетит!
 Виждам , че давате идеи за албумчето! Мноого са добри!
Е, и аз имам една идея: ако искате може да си направим папки за всеки месец от бременността, в която да виждаме напредъка на нашите сладки тумбачета!

Общи условия

Активация на акаунт