Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Имам някои притеснения относно майчинството. Счетоводителката на компанията, в която се осигурявам, не е много компетентна. Може ли някоя мама с познания по счетоводство да ми помогне?
Какво е мнението на форума относно затоплянето на корема по време на бременност?
Какво е мнението на форума относно приема на Зимафлуор по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Имам някои притеснения относно майчинството. Счетоводителката на компанията, в която се осигурявам, не е много компетентна. Може ли някоя мама с познания по счетоводство да ми помогне?
Разбирам, че имате въпроси относно майчинството и счетоводството. Въпросът за вашата счетоводителка в компанията е важен. Въпреки това, форумът не е подходящо място за консултации по финансови въпроси. Вместо това може да потърсите съвет от лицензиран счетоводител или да се обърнете към професионален съветник в областта на финансите и счетоводството.
-
Какво е мнението на форума относно затоплянето на корема по време на бременност?
-
Какво е мнението на форума относно приема на Зимафлуор по време на бременност?
Мненията във форума относно приема на Зимафлуор по време на бременност са противоречиви. Някои изразяват съмнения относно ползите и рисковете, докато други поставят под въпрос необходимостта от лекарството. Препоръчително е да се консултирате с лекар, преди да започнете приема на Зимафлуор или други лекарства по време на бременност.
-
Какви са различните подходи към сватбата, споделени в публикациите?
-
Какви са различните мнения относно сватбите?
да ви се похваля
имаме си пишкааа
сини гащички първа бременност на дафинка на 27г от Банско
Изпуснала съм, извинявай!

Така че качвай наново снимчици
И честито за шестото яйце 
просто ужасна
честито и на тези дето не искат да знаят им завиждам мъничко за търпението.Толкова хубави новини..дано и в следващата темичка да е така.
.Миналия месец ходих на 4D и докторката ми определи 26 февруари, а кога ще дойде малката хулиганка само тя си знае
. Иначе на консултацията ми казаха 1 март.Само дано да е рибок за да станем три риби в семейството