1, 2, 3 - ЯНУАРЧЕТО брои; А, Б, В - знае даже да чете

• 14 887
  • 285
  •   1
Отговори
# 60
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, КЛЕО! МНОГО ЗДРАВЕ, КЪСМЕТ, СЛЪНЧЕВО НАСТРОЕНИЕ И БЕЗБРОЙ ДЕТСКИ УСМИВКИ ТИ ПОЖЕЛАВАМ!
[/size]

# 61
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, КЛЕО! Желая ти здраве и сили да продължаваш начинанията си с успех!

# 62
  • там където ме зове сърцето!!!
Честит Рожден Ден , Клео !

Бъди здрава,щастлива,обичана ,
жена сбъднала всичките си мечти !

# 63
Хриси, чеситит рожден ден, скъпа Hug Желая ти от все сърце любов, щастие, любов щастие и така до безкрай и двойно повече здраве за цялото семейство  bouquet

Ето ме и мен след операцията днес. Мина добре въпреки всички притеснения на анестезиоложката вчера. Тя ни държа 1 час и като й казах, че Ники е с предположение за алергична астма и че прави от време на време афективно-респираторен присъстъп и най-вече че е на 2 години и 9 месеца само и ако не беше влезнал доктора в същия момент щеше да ни праща да си ходим и нямаше да има операция. Слава Богу, оказа се че проблем нямаше и всичко мина 6, само дето вчера се наложи да мъкна малкия още веднъж при педиатъра за бележка за астма. Доктора УНГ е махнал само 3-тата сливица и е проверил едното ухо, оказоло се че няма нужда от макарички, така че се разминахме с втора операция след 6 месеца за махане на макари  Flutter

Ники трудно излезе от упойката и рева може би час и ми се въртя в ръцете, добре че убедих татко му да остане, че детето по едно време започна да реве че иска баща си, та го пуснаха и него горе и ми помогна.  После поспа малко и пак почна да скимти и реве, но вече сме си вкъщи. Бяха ни предупредили, че при него може да има усложнение с всичките тези диагнози, та си бях приготвила багаж и за през нощта, но Слава Богу всичко е ок, Ники сега спи, за първи път не го чувам дори как диша, та от време на време го проверявам.  Говори носово, но засега не се впрягам.

Дано ни се реши проблема с алергиите и на нас и да приключи одисеята с всичките тези болести веднъж завинаги.  Единствено сега ме притеснява сестра му да не му носи болести, че и тя има трета сливица и хърка нощно време и спи с отворена уста. Да не би вирусите да й се лепят на нея сега и той от нея да прихваща.  А иначе Френгов - УНГ каза, че тя си е ок и само при нужда да я водя при него.

Дес, дано се оправи малката и да не е нищо сериозно  bouquet

Пепито, при вас нещо само на кърък напоследък, дай Боже и твойта сладурка да се оправя бързичко и другите ти проблеми да минават Praynig Да не те ядосва мъжО Naughty Щото моя не спира напоследък, та ако е това съчувствам ти напълно Rolling Eyes

Като чета за тези затваряния на балкона и ми настръхва косицата #Crazy Внимавайте, момичета, тези Гяволета вече правят все по-големи бели ooooh!

Мойта Еленка днеска изтърсила на бавачката няколко бисера, та ми оправи настроението след операцията. Извела я навън и в някаква градинка нещо бели правила, та бавачката я викала - Ели, къде са ти ушите? и тя й казала - Не разбра ли, оставих ги в детския кът Laughing Та народа изпопадал от пейките. Другия лаф е минавайки покрай пейка с дядо обяснила на бавачката че иска Дядо Нино - в превод Данонино Crazy , а пък дядото недоразбрал й казал - АААААА, дядо, ама аз съм стар вече Joy Сложил се и той в А група hahaha

Вивка, мерси за милите думи Hug

Анту, за къщата - пожелавам ви я  bouquet

Последна редакция: ср, 15 окт 2008, 09:57 от mishlentze

# 64
Ох, за ръчичката забравих да пиша, че за 3-4 дни вече я преодоляхме и заспива сама. Въпроса беше бавачката да претръпне, че тя й пускаше жената фандък, за да не буди Ники. Но сега вече всечки й отказваме и тя няма къде да ходи Mr. Green

# 65
Честит Рожден Ден,Клео!  bouquet
Мишленце,добре че всичко е приключило успешно.Пожелавам ви вече да няма болести във вашият дом Praynig А за ръчичката - покрай Вяра се убедих че всяко нещо идва с времето си,колкото и банално да звучи.Разстат дечицата и осъзнават нещата Laughing

Ние сме хремави,кашлящи в комплект.Че и ние с мъжо,ама децата по тежко го карат Rolling EyesДобре че Вяра почна да пие всичко което и давам като лекове (и това е едно от последните постижения),че иначе незнам какво щяхме да правим.

# 66
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!

Клео,
честит рожден ден и от мен миличка! Желая ти от все сърце цялото щастие на света да е винаги с теб, късметът да те следва като сянка, любовта да е винаги в сърцето ти и в хората около теб, а мъжете ти да те обожават и безгранично да те уважават и да се грижат за теб!
Наздраве, за твое здраве!

Мишленце - искренно се радвам, че всичко е минало гладко и бързо сте се прибрали у дома! Дано героят Ники, бързо да забрави операцията!

Дес - бързо оправяне и на вас!

Алекс днес беше на контролен и до края на седмицата ще си е в къщи! Пустата хрема не можем да я преборим и сега сменяме лекарството, пък да видим!

# 67
Лика, Дес, дано бързо преборите болестите и да не боледувате и вие и семействата ви повече тази зима Praynig

Лика, Алекс голям красавец е станал Heart Eyes

Моите трябва да ги задържа вкщи поне няколко дни изобщо да не излизат Shocked Ама мисля,че няма да удържа, намерила съм една усамотена площодка между строежите в квартала и ще ги водя там, те са си сами и без това винаги. И за разнообразие може до драгалевския манастир да ги заведа тия дни newsm78 Не ми се ще да се мъчат вкъщи в това хубаво време Rolling Eyes

# 68
Ама мисля,че няма да удържа, намерила съм една усамотена площодка между строежите в квартала и ще ги водя там, те са си сами и без това винаги.
Confused Там не е ли много прашно? Ти си знаеш де.  Hug много се радвам, че поерацията е зад гърба ви, чукам на дърво повече никакви болести да не го сполетяват дребосъка, че и сестра му, много се измъчихте.  Sad  Hug
Лика, бързо оздравяване и на Алекс!  Praynig
И при нас нещата са на кантар - Максим беше доста зле, с хомеопатията уж се оправи, снощи пак ми се разкашля. Дано да е реакция от лечението и днес да се изчисти, че ми писна вече от болести. Стефан понакашля, но се държи.
Стефан ще ходи в Турция на Нова година.  Rolling Eyes Малко се притеснявам от полета, защото той има проблем с капилярите в едната ноздра, често му тече кръв и не знам промяната в налягането дали няма да го предизвика. А и аз няма да съм там, само с леля ми и свако ми ще бъде, ако шурне някоя кръв дали ще се справят... Confused

# 69
Привет и от мен.
Компа се беше набъкал с вируси,изгоря захранването,а и нали съм работник,та не ми остава много време за форума.Ще чета по-късно назад(добре,че не е много).

Ние бяхме с хрема миналата седмица,сега е на детска Бети.Една седмица ходи после една си е в къщи със сополи и после започва да кашля.Гледах в "Часът на мама"д-р Михайлов и съм взела да давам Клеева тинктура за подсилване на имунната система.Може да се дава цяла зима без прекъсване та чак до пролетта,пък да видим ще има ли ефект?

Слънчев ден.

# 70
Анту, не е по-прашно отколкото навсякъде другаде наоколо - живеем на оживено кръстовище и целия квартал е строителна площадка Laughing В района с площадката вече са завършени блоковете, те и затова са я сложили вече Grinning А и е близо до блоковете, дето ги стои мъжО, та още има валяк и багер, че ще правят асфалта другата седмица, та техническия го пуска Ники да "кара" Laughing Във всеки случай по-добре отколкото вкъщи, като отворя прозорците влиза същия въздух Rolling Eyes Догодина вече като имаме къде да избягаме от мръсотията ще ги водя на село да си караме болестите, пък дано и по-бързо оздравяват там и ако може по-малко да боледуват Praynig  Надявам се пролетта вече да можем да се нанасяме Praynig В момента сме на етап външна и вътрешна изолация и мазилки, мъжа ми яко се е хванал и от май до сега как успя да я вдигне тая къща, аз нищо не разбрах от цялата работа, ама и той се беше заклел, че втори път няма да ме товари с такива неща, след като цялата ми бременност изкарах в прахоляк и сред майстори и шум и мръсотия в сегашната ни къща, тъй като се нанесохме по спешност и аз изнесох всичко, хем ми ставаше лошо от какво ли не и нямахме асансьор и живеем на 9-ти /последен/ етаж Crazy Само като се сетя Sick

Иначе Ники е добре, слава Богу не тече кръв, както ме беше предупредил доктора Peace

Лили, я разкажи за клеевата тинктура, моля те Praynig

Анту, много народ си води децата в Турция, сега като бяхме пак им се чудих с бебета на по 2-3 месеца дошли там. Как имат тази смелост, аз моите още не смея в Турция да ги заведа, но догодина смятам вече да опитам. Страховете и на мен са ми главно от болестите, че моите нали са се кекави и миналата година с този стомашния вирус си полежахме с болница, та се чудих кой по-напред да държа със системите Rolling Eyes Та тази година пропуснаха морето, догодина вече като минем критичните 3 и половина ще ги водим Sunglasses За Стеф си приготви една солидна чанта с лекарства за всеки случай и така ще бъдеш спокойна, още повече като знаеш какъв му е проблема като пътува ,ще дадеш ясни инструкции, за да са предупредени. В Истанбул ли ще го водят или по курортите?

# 71
И аз ги почнах моите с клеевата тинктура.Мишленце дава се по капка или две на всяка година живот на детето.РАзреждат се с вода,сок или мляко.Даже този доктор беше писал че ако даваш някакъв сироп за кашлица може да пресметнеш горе долу количеството да му сложиш капките вътре и да се дава на детето.Аз на моите сега им давам един сироп Имунобебе и в него им ги капя.Като се пооправят ще им го разреждам във вода.КАзват че при болести се дават 3 пъти дневно,а за профилактика 1 или 2 пъти Peace

# 72
  • София
аз на Вики давам прополисова тинктура - то не е ли едно и също?  newsm78
Дават го, че е почти за всичко  Crazy - антибактериално, противомикробно, антимикотично, антивирусно и т.н. анти-дейсвие ... ползва се и външно - при афти и възпалени венци. Профилактично по 15капки в малко вода сутрин на гладно. Купувала съм го от едно изложение в Универсиада.

# 73
Мисля че е същото,Гале Peace

Вяра е с бронхит или не съвсем определена диагноза.Педито се чудеше дали да не ни изпрати на снимка,ама засега задържахме нещата.Тази нощ се разсипа да кашля,за първи път откакто се е родила я чувам да кашля така Rolling Eyes Изписа ни Биопарокс спрей,дано помогне Praynig

# 74
Дес, хубав е Биопарокса.Моите племеннички го ползваха много често.Може да се използва и за нос/като се смени накрайника/.Аз си мисля че като АБ е по безобиден към бъбреците тъй като попада там където трябва.Ако е за кашлица пръскаш в гърлото,ако е за сополи в носа.
Ади е вече добре,днес е последия прием от АБ.Кашля малко,днес ще излезем със Зара за първи път на разходка.
Адито когато не слуша баща й започна да я заплашва,че ще й вземе една леля от яслата да я гледа в къщи.Тъй като на родителката среща лелята я похвали,че много слуша,сама ходи до тоалетна,иска си повторно ядене и т.н..А пък в къщи се гевези.И като й каже баща й че ще вземе една леля за вкъщи и веднага започва а слуша...... Laughing

Общи условия

Активация на акаунт