Дано всичко с хубавото момче е наред
Това Вяра,не кой да е 
Ники ми спи непробудно по цяла нощ, Ели сега я отучваме окончателно от ръчичката, че вече не ни оставяше на мира по цяланощ и ми изтръпваха ръцете и като усети, че я няма ръката и веднага кряква. Та сега от 2 дни вече е без ръчичка, понеже е "голяма". Та от това се буди тя нощем, други претенции няма. Ники сам си отива и си ляга като му се доспи или най-много да ми каже, че иска да спинка, да му оправя леглото ако не съм го направила и се настанява и откъртва за секунди
Ели до тази седмица без ръчичка не заспиваше и по 1 час не можеш да се измъкнеш
/, ако не си мазала още утре им вземи и ги намажи и двете, много помага особено ако се хване отначалото настинката. За бебетата се мажат обилно петичките и краченцата отдолу и гръбчето и гърдичките/по спомен, но си виж листовката/, но се внимава да не се маже върху гръбнака, да знаеш. Иначе напълно ти влизам в положение, моите това им е коронния номер - сополи и после кашлица
Ужас, сега като си дадох сметка колко много са боледували... Дано сега като извадим третата сливица вече всичко намалее и изчезне постепенно. Но определено виждам и ефекта от Еленския Балкан
Догодина ако ми боледуват много пак сме там и ако климата на къщата, дето строим в едно село не им влияе толкова благотворно, моля се да им влияе добре
В Турция не ходихме по ред причини, отидохме на Хисаря и добре си починахме.
Вие къде строите къща? Ние с мъжо така сме се размечтали, откакто бяхме в планината, за една къщичка около Габрово, обаче засега само ще мечтаем... 
Стефан пък какво му става напоследък, взе да се буди и да идва при нас.
Луда работа.
, да реди кубчета и какво ли още не. На година и един-два месеца като й докладвах, че не говори още (поне не смислени думи), се обърна към него и изстреля: "А, и ти ли ще бъдеш прост като малката ми дъщеря?"

!Операцията да мине бързо и безпроблемно
!Успех и с приспиването на Ели!! Ей големи хитруши са малките ! 
) -дано на никого не се случва 

Браво на Алекс !
Моето дете признава само АМ , нито прясно , нито киселото мляко пие ! 

!И ние ходих ме тази година в Хисаря -много ми хареса 
Онзи ден сестрата в яслата ми похвали Калоян , че е първи по бягане, та се заговорих ме и тя каза , че имали някакви нормативи , които изпълняват -бягане , скачане с двата крака , на един крак, хвърляне на топка -с двете ръце , с лява и дясна ,трябва да могат да чертаят кръг(гнездо) ,дълги чертички (връвка на балон, пътечки
)и малки чертички -дъжд , трева !
,надявам се да се подобрят нещата.То това е някакъв кофти момент май, всеки срещнат ми се оплаква за е болничко детенце 

От утре започвам да я прилагам, сигурна съм, че и при Стефан ще има ефет, защото той е особено горд, когато го хвалим. Благодаря за идейката! 
Кога бяхте на Хисаря? Жалко, че не сме се засекли. То ние късно бяхме де - в края на септември.

/,Анджела така й ошетва кабинета и така й отговаря,че вече като ни види и й презлява.Отваря всички шкафчета рови в лекарствата,вади лъжичките и си бърка в гърлто.......Жената не успява да напише рецептата и ни изгонва набързо.И както винаги съм искала нещо да я питам и забравям......