1, 2, 3 - ЯНУАРЧЕТО брои; А, Б, В - знае даже да чете

• 14 879
  • 285
  •   1
Отговори
# 45
  • София
windy благодаря за отговора, интересно ни е защото нашите лични лекари това не ги вълнува. Ще се радвам да споделиш пак другия път.

# 46
Привет, момичета, отдавна не съм влизала, че не ми остава време. Тази седмица мъкна Ники по изследвания, че във вторник ще му правим операция да махаме третете сливица, че взе да прави често отити и не минават с капки само, ами и антибиотик Rolling Eyes Освен това пак направил гърч и този път пред бабите и те се ошашкаха, та го водихме и на невролог, според доцентката си е ок детето, но за всеки случай на 30 -ти сме на Електроенцефалограма Rolling Eyes

Успях засега да ги задържа здрави близо месец - не ходят на ясла, дано окрякат до вторник Ники да е здрав за операцията  Praynig

Днес покрай докторите минахх и на гинекологичен преглед при мойта докторка, дето ме изражда и те й обясниха набързо къде била вратата на мама Laughing Защото скоро като реших да осветлявам Ели че са били двамата в корема на мама и тя ми вдигна роклята и ме огледа и пита - а вратата къде е Laughing Та сега вече са наясно къде е вратата - белега от секциото им показах, да не си помислите нещо друго Laughing и даже ги "запознах" с докторката, дето ги е извадила Grinning

Сега почвам да чета назад темата, че много съм изпуснала.

Галита, Анту, ходихте ли до Турция? Как изкарахте?

Последна редакция: пт, 10 окт 2008, 17:45 от mishlentze

# 47
Oooo мишленце,радвам се да те видя Hug Дано всичко с хубавото момче е наред Praynig
И Вяра е доста любознателна и знае къде са били откъде са извадени със сестра и,няма скрито покрито.
И сега ми се ще да изкрещя от кеф: НАЙ СЕТНЕ ТЯ СИ ЗАСПИВА САМА В ЛЕГЛОТО И СПИ ТАМ ЦЯЛА НОЩ newsm68 newsm44 Това Вяра,не кой да е Mr. Green А как стана просто не съм много сигурна.Отчасти баба ми която стои у нас и помага на майка ми за децата докато ме няма,и каза че ако я яма в леглото и ще дойде тя да ляга там.Вяра много подозрително я изгледа и отсече "не".И аз се възползвам много успешно от този факт и работата стана.Та така,най-сетне съм напълно щастлива и сега след отбиването,махането на бибата и самостоятелното заспиване не се сещам да има към какво да се стремя освен доброто възпитание Wink
Иначе сме сополиви,а малката почна да кашля лошо и като я знам какви ги върши за часове просто съм в ужас,а педито ни е изчезнала някъде Rolling Eyes Вяра и тя покашля,но мисля по поносимо.

Момичета,съвсем се загубихте Confused

# 48
Дес, поздравления за новите успехи на снахичката Hug Ники ми спи непробудно по цяла нощ, Ели сега я отучваме окончателно от ръчичката, че вече не ни оставяше на мира по цяланощ и ми изтръпваха ръцете и като усети, че я няма ръката и веднага кряква. Та сега от 2 дни вече е без ръчичка, понеже е "голяма". Та от това се буди тя нощем, други претенции няма. Ники сам си отива  и си ляга като му се доспи или най-много да ми каже, че иска да спинка, да му оправя леглото ако не съм го направила и се настанява и откъртва за секунди bowuu Ели до тази седмица без ръчичка не заспиваше и по 1 час не можеш да се измъкнеш Rolling Eyes Ама сега сме я подхванали и се надявам за няколко дни да влезе в час. Евала на баба ти как я е мотивирала Mr. Green

За дечките няма ли кой друг педиатър да викнеш или да ги заведеш?  Не знам дали си ползвала пулмекс бебе, аз го открих наскоро, по-скоро ползата от него, иначе си ми седеше за красота в кашоните с лекарствата/аз имам 3 кашона с лекарства, бавачката като дойде у нас каза, че толкова лекарства в един дом не е виждала ooooh! /, ако не си мазала още утре им вземи и ги намажи и двете, много помага особено ако се хване отначалото настинката. За бебетата се мажат обилно петичките и краченцата отдолу и гръбчето и гърдичките/по спомен, но си виж листовката/, но се внимава да не се маже върху гръбнака, да знаеш. Иначе напълно ти влизам в положение, моите това им е коронния номер - сополи и после кашлица Rolling Eyes Просто нямам идея как се задържаха 1 месец здрави, това не е било от миналата година лятото #Crazy Ужас, сега като си дадох сметка колко много са боледували... Дано сега  като извадим третата сливица вече всичко намалее и изчезне постепенно. Но определено виждам и ефекта от Еленския Балкан Peace Догодина ако ми боледуват много пак сме там и ако климата на къщата, дето строим в едно село не им влияе толкова благотворно, моля се да им влияе добре  Praynig

# 49
Мишленце, радвам се да те видя! Дано Ники оздравее бързо, да минава пустата операция и да боледува по-малко вече.  Praynig В Турция не ходихме по ред причини, отидохме на Хисаря и добре си починахме.  Grinning Вие къде строите къща? Ние с мъжо така сме се размечтали, откакто бяхме в планината, за една къщичка около Габрово, обаче засега само ще мечтаем... Sad
Деси, браво на Вяра!  bowuu Стефан пък какво му става напоследък, взе да се буди и да идва при нас.  Rolling Eyes Даже почти винаги, след като поспи при нас, се буди да си ходел на леглото и понякога пак се връща при нас.  Crazy Луда работа.
Бубе, що да не ги интересуват нашите педиатри тези неща бе? Моята и за двамата ме тормозеше месец по месец "това прави ли, онова прави ли"... На една година го искаше да говори  Crazy, да реди кубчета и какво ли още не. На година и един-два месеца като й докладвах, че не говори още (поне не смислени думи), се обърна към него и изстреля: "А, и ти ли ще бъдеш прост като малката ми дъщеря?" Whistling  Laughing С Мацо го кара по-яваш, но определено я интересуват тези неща, а не бих казала, че моята педиатърка е за чудо и приказ.  Confused
Айде, че шефът ме юрка да ставам.  Heart Eyes

# 50
  • там където ме зове сърцето!!!
Здравейте ! Hug
Ха -ха-ха 1,2,3 Януарчето брои и страниците ни не мърдат май от 3  hahaha

Деси , браво на Вяра (знам , че ти беше голяма мъка с това спане във вашето легло ) Hug

mishlentze, дано проблемите с Ники да се безобидни (изпитвам ужас от думата гърч-страшна картинка е ) Praynig !Операцията да мине бързо и безпроблемно  Praynig!Успех и с приспиването на Ели!! Ей големи хитруши са малките ! Hug

Пепито
, доста си е страшничко да се затвориш на терасата , а детето да е вътре само(ако пък си оставил ключа  на входната врата обърнат и не може да се отвори отвън и си на 5-6-7-8 етаж  ooooh!) -дано на никого не се случва  Praynig
Като казах заключи -преди няколко дни щерката се заключи в спалнята счупи се езичето(или там както се казва) на бравата и колкото да натискаш дръжката вратата си стои заключена!Добре , че имаме обща тераса на две стаи , че успя да отиде на училище  Mr. Green!По същия начин ,лятото  като беше за  2 клас се заключи в банята , нямаме прозорец и стоя 6 часа ,докато се приберем от работа  ooooh! Cry

lika
, вече сте въвели и прясното мляко , а ?? Wink Браво на Алекс ! Hug Моето дете признава само АМ , нито прясно , нито киселото мляко пие ! Sad

[desi], радвам се да те "видя" тук ! Hug

Анту
, мечтите са хубаво нещо , а и стават реалност понякога  Wink !И ние ходих ме тази година в Хисаря -много ми хареса  Peace

Ако очакваме нашите педиатри да ни дадат въпросник и да наблюдават  развитието на децата ни (не само ръст и тегло ) ще има да си чакамеее  Cry Онзи ден сестрата в яслата ми похвали Калоян , че е първи по бягане, та се заговорих ме и тя каза , че имали   някакви нормативи , които изпълняват -бягане , скачане с двата крака , на един крак, хвърляне на топка -с двете ръце , с лява и дясна ,трябва да могат да чертаят  кръг(гнездо)  ,дълги чертички (връвка на балон, пътечки  Wink)и малки чертички -дъжд , трева !

# 51
Ехх за Пулмекс-а не се сетих (чак сега видях че си ми писала,мишленце) иначе го знам,ползвала съм и доволна.Иначе положението не е добро,при малката.,а Вяра покашля но не като сестра си.Посъветвах се с една близка моя дружка,медицинско лице и тя ме посъветва какво да правя Hug,надявам се да се подобрят нещата.То това е някакъв кофти момент май, всеки срещнат ми се оплаква за е болничко детенце ooooh!

Абе Ани,те тия дечковци са на моменти.Вяра е станала неузнаваеама от известно време.Една такава спокойна,уравновесена.Дава всичко на бебетата,на Пепи (доскоро беше немислимо) и съответно за добротата бива награждавана от едно пиленце,което майка ми измисли за неин стимул.Оставяме по нещичко на едно място и я изненадваме,много се радва Heart Eyes
ВИВКА,така както взе рядко да се мяркаш как мислиш да изпишем тая тем Thinking Hug
морска,очаквам твое включване???? Wink

# 52
съответно за добротата бива награждавана от едно пиленце,което майка ми измисли за неин стимул.Оставяме по нещичко на едно място и я изненадваме,много се радва Heart Eyes
Уау, страхотна идея!!!   bouquet От утре започвам да я прилагам, сигурна съм, че и при Стефан ще има ефет, защото той е особено горд, когато го хвалим. Благодаря за идейката!  Hug
Вивка, браво на твоя юнак!  Hug Кога бяхте на Хисаря? Жалко, че не сме се засекли. То ние късно бяхме де - в края на септември.  Tired

# 53
Ади е болна отново.Борихме се 7 дена , но вчера вдигна Т и сме на АБ.Пратих я при майка ми.
И мъжо е на АБ.
Аз съм добре,слабея/не от хубаво де/.
Ще пиша другата седмица повече.

# 54
Ехх Пепи,много лошо.Дано бързо и подейства АБ-то на Ади.
Вяра пък сутринта се събуди лека Т,дадох и панадол,пръсках тантум верде.че сигурно гърлото и не е в ред.Утре сме при педито то е ясно,дано се е появила само Rolling Eyes
Ани,наистина много добре и се отразява този стимул на Вяра.Постоянно върви и се хвали как пилнцето и донесло цветни моливи,поредните Crazy
Вчера пропуснах...Мишленце,ама ти съвсем ме отчая с това дето пишеш за Ели и ръчичките.Мойта малка калпазанка е същата.Зазаспива ли трябва да държи ръцете на приспиващият я.СИлно се надявах това да отмине в близките месеци,ама май ще водим дълга борба Mr. Green

# 55
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
Привет на всички! Hug
Пуста трета страница няма свършване! Shocked

Така, както стана въпрос за заключване на балкона и ние взехме, че се включихме в отбора на заключващите от вътре. Алекс в петък решил, че баба му няма нужда да се прибера вътре и врътнал дръжката на вратата на терасата, а баба му от късмет пък била заключила входната врата и оставила ключа на нея ... предполагам се сещате какъв цирк е било - баба реве на терасата и вика комшийте, а Алекс реве от вътре и не смее да мръдне от "местопрестъплението", но за жалост без да може да направи нищо /нашата балконска врата много трудно се отваря/

В резултата на това вечерта имахме разбита врата и подути от плач и притеснения баба и дете! Пу-пу на никого не пожелавам да се случва подобно нещо! 

Иначи вече втора седмица неможем да се оправим, все сме с силна хрема и имам чувството, че никога няма да я преборим, а Алекс така тъгува за детската!

Дес - голяма политика водите вие с кака Вяра, имаме ви за пример! Много се радвам, че води до такива добри резултати!

VIVKA - да вече и таво ядем и сме много горди! Незнам при вас дали ще подейства, но съм забелязала че ако Алекс присаства на правенето на някакво ястие и участва дейно в него има голям мерак да го опита в последствие! Така вчера и макарони прояде - нещо което до сега не успявах да предложа с успех, като изключим периода на захранването! Дано и вие скоро се откажете от АМ.

windy [YES]
- определено е интересно! Пък и Алекс както е без педиатър, съвсем сме го окъсали откъм такива проверки на развитието. Добре,че има нет и приятели ...

Пепито
- бързо да се оправяте с болестите, а ти прадължавай да се разхубавяваш!

Мишленце - стискам палци всичко да е наред с малката ти мишка и бързо да оставяте проблемите зад вас!

Анту - вашата педиатърка много прямо го дава!

# 56
Иаз включвам тук моята принцеса- Никол. Вече брои до 12, знае буквите на мама, тате, бабите и т . н. Знае много песнички- детски, и недетски. Абе, супер е...

# 57
Анту - вашата педиатърка много прямо го дава!
Аз това й харесвам.  Laughing Когато ми следеше бременността със Стефан, се опитваше да ме убеди да раждам в София. Вика: "Какво ще ми раждаш при тези касапи тук, аз моите на по 20 дни ги водех в Бургас, а раждах в София" (тя е перничанка).  Laughing

Добре дошли на Floral и Никол!   bouquet

# 58
  • София
Анту нашата педиатърка не само ,че не я вълнува развитието, а и мн.други неща не я вълнуват като тегло и ръст. Винаги когато отидем при нея имам чувството, че бърза за последния влак, а е далеч още от перона. Така ме притеснявам, че съм се натресла, че забравям за какво съм отишла едва ли не. Възможно е да е феноменален специалист и да прозира тези данни на детето, без въпроси и специални измервателни средства, защото никога не ме е питала подобни неща. Wink
mishlentze и Floral добре дошли и нашли! Grinning

# 59
Нашата педиатърка също нито веднъж не ме е попитала нищо за Ади.
Но когато и да отидем/много често  ooooh!/,Анджела така й ошетва кабинета и така й отговаря,че вече като ни види и й презлява.Отваря всички шкафчета рови в лекарствата,вади лъжичките и си бърка в гърлто.......Жената не успява да напише рецептата и ни изгонва набързо.И както винаги съм искала нещо да я питам и забравям......

Общи условия

Активация на акаунт