.
Как да го пусна при какичките тоя ерген да ми го отракват и да оставя малките мацки други да ги свалят. Явно при нас водещо ще е любовта, а след това всичко останало. 
/ и повечко да поиграете с децата си! 

Добре, че доктора не ти е казал в началото. При мен докторката ми каза, но и да не ми беше казала аз сама видях двете мехурчета на ехо-то и я попитах. Всъщност още като ме стимулираше и видяхме 5 яйцеклетки като се видяха 5 броя и от тях във всеки яйчник по една голяма я питах дали не може да станат две, а тя каза ,че е малка вероятността и направо ме отряза. Та после като видях двете точки направо си го очаквах, та нямаше как да шикакави. Но си спомням какви притеснения бяха да не се сбъднат предупрежденията на докторката ми за отпадащото ембрионче. Божа работа. Нищо не можеш да направиш, освен да се опиташ да се настроиш позитивно сега и да се съсредоточиш върху бебока. Лека бременност
Разкажи за новата къща, че и ни есме на тази тема. Е, няма да е в полите на Витоша, а в тези на Верила, но пък виждаме гъбата на Витоша откъм задната страна
Ние сме на етап външна и вътрешна изолация и измазване. Покрива е готов, прозорците сложени, остават вратите и да измажем отвън. С градината докъде сте? Ние в момента насипваме пръст, понеже терена е с денивелация и отидоха 100 камиона с пръст само за заравняване и пак няма да е съвсем равно, а на 3 тераси. Поне с мъжо това си говорихме, че децата ще има къде да се учат да карат ски и да се пързалят със шейните
Другото лято мисля да сме там с децата. Мислихме го като за вила, ама постпенно си стана доста голяма къща и си става и за живеене. А и съседите отглеждат всякакви животни, та ще има и истинско мляко и пресни яйца за мишките и се надявам въздуха да им се отрази добре най-вече и да секнат здравословните проблеми. Пу, че се въодушевих 
Много му се събра на това дете, дано сега в яслата да му хареса и да се адаптира бързичко 

Аз продължавам да давам кравешката коластра и се надявам да им помогне да минат без вируса и сега. Доктора твърди, че лятото тази коластра ги е спасила от стомашно-чревния вирус
Още повече откакто бяхме на село и видяха къде растат прасковите и им дадоха по една от дървото
Ники си взе две - по една за всяка ръка и си гризваше ту от едната, ту от другата. Опитай се и Ади така да я прилъжеш. Другото което правим е да ходим на пазара за малини /лятото като ги водих на Елена ходиха да берат къпини и си ги ядяха с голям кеф/, та сега си омитат по една цяла тарелка с малини без да им мигне окото, даже си крадат от тарелките като виждат, че другия не гледа
Отказваше да пие млякото и бисквитите за закуска,в резултат на което като го взема ми надува главата в колата за тези прословути бисквити.
Прегладнял човека!Днес ми каза "чао",закусил е сам и е изял всичко,най-въодушевено ми обясняваше как е играл в басейна с цветни топки.Даже и това,че едно от децата е плакало за майка си. 

Имат тетрадка,в която всеки ден вписват какво са правили в час,колко е изяло детето,колко е спало,като дневник е.Има и опция,в която може да попълни родителя някаква бележка.Това е в общи линии.На мен ми харесва ефекта,който виждам в Самуил-по-уравновесен,още от втория ден го забелязах,добре му се отразява,вкъщи големи своеволия!

Нещо не ми се ражда още, въпрекиче всички викат да раждам октомври, че ноемврийските скорпиони били ужасни гадове
На теб ти пожелавам все така леко бременеене както досега

Аз и друг път съм писала, че най-важното е майката да е спокойна и уверена - тогава и детето го приема по-леко.
Подала съм докумети да го преместят в някоя ясла наблизо, ама май няма да стане скоро та сигурно ще се гледаме и като се роди бебчо. То и без това не ми се ще да го пускам в сезона да вирусите, да ми и влачи вкъщи. Относно плодовете яде почти само ябълки, ядко се обърква за друг плод, но напоследък почти не му давам хрупки, сокчета и такива неща.Наблягаме на мляко и манджиджички. Тук обаче ми е по-лесно да махна хрупките между храненията, защото в двора няма мног деца като на площадката и той просто не вижда такива работи, за да иска...
изобщо не ги слушай
, много са си готини
ноемврийските скорпиони
кво не им харесват не знам

, коя от коя по гадна
-майтапя се 

Как да го пусна при какичките тоя ерген да ми го отракват и да оставя малките мацки други да ги свалят. Явно при нас водещо ще е любовта, а след това всичко останало. 
права си , любовта е водеща ,а и трябва да огрее на всякъде , няма да му пречиш
Тази сутрин Калоян става и стиска нещо дребно в ръката си , моля го да ми го покаже и той се дръпна назад(да не би да му го взема
!Човека цяла нощ си е я гушкал в ръката .... та мисълта ми беше за приоритетите 
!
!Много щастие да цари в нея и детски смях да я оглася пък за чистенето, помощница си е чудесен вариант
!Живо и здраво и лесно и безпроблемно да се роди бебчо , пък за другото Бог си знае работата (аз поне така се самоуспокоявам )!Аз като клю да попитам 
изобщо не ги слушай
, много са си готини
ноемврийските скорпиони
кво не им харесват не знам

, коя от коя по гадна
-майтапя се 

Често не чакам на него да ми каже,нямам му доверие все още.