Ходим на инхалации , че кашля много странно (като астматиците )и се надявам така да спестим АБ и да не казвам голяма дума ,ефекта е супер !!! Ако в понеделник на прегледа всичко е наред ще го пусна на ясла !
И Калоян много стиска сутрин, пиша у дома преди яслата 7-7.30 и после чак на обяд (12.30-13 ч) даже веднъж сестрата каза , че в 14 часа се е изпишал и то точно така както казваш -малко на гащите
!Съгласна съм , че се променят много като тръгнат на ясла (и то в добрия смисъл)!
mishlentze, у дома всички (освен Калоян ) обичаме плодове и винаги има , но не мога да го накарам дори да ги опита -помирисва ги , близва и клати глава и се потриса (все едно нещо гадно съм му дала)!Понякога се правим и на маймуни (колко е вкусно , чудесно ) поне да го заинтригуваме , гледа ни така сякаш не сме добре и дори не опитва !Оставила съм го -когато -тогава
!
Откъде го е научил не знам 
аз вкъщи си имам един скорпион, ама е октомврийски и нямам много забележки 

Коластра така и не съм взимала. 

И какво мислите,това е реплика н овцата Бланш от едноименната анимация която се върти нонстоп у дома.Почти е научила повечето реплики,а филмчето е с поуки и много добро за тази възраст.Има една шотландска мелодия към него непрекъснато се танцува на нея
Честит Имен Ден , на всички празнуващи!!!!
Бистра, Честит празник
Дано девойките наистина да се се оправили 
Да не ни мине котка път
Ще си промениш мнението сигурна съм.