1, 2, 3 - ЯНУАРЧЕТО брои; А, Б, В - знае даже да чете

• 14 905
  • 285
  •   1
Отговори
# 150
  • там където ме зове сърцето!!!
Rolling Eyes За кое се сърдиш  Flutter Mr. Green  Joy Joy Joy
Ходим на инхалации , че кашля много странно (като астматиците )и се надявам така да спестим АБ и да не казвам голяма дума ,ефекта е супер !!! Ако в понеделник на прегледа всичко е наред ще го пусна на ясла !
И Калоян много стиска сутрин, пиша у дома преди яслата 7-7.30 и после чак на обяд (12.30-13 ч) даже веднъж сестрата каза , че в 14 часа се е изпишал и то точно така както казваш -малко на гащите Sad !
Съгласна съм , че се променят много като тръгнат на ясла (и то в добрия смисъл)!

mishlentze, у дома всички (освен Калоян ) обичаме плодове и винаги има , но не мога да го накарам дори да ги опита -помирисва ги , близва и клати глава и се потриса (все едно нещо гадно съм му дала)!Понякога се правим и на маймуни (колко е вкусно , чудесно ) поне да го заинтригуваме , гледа ни така сякаш не сме добре и дори не опитва  !Оставила съм го -когато -тогава  Sunglasses !

# 151
  • Madrid
Инхалациите с Вентолин ли са?Понеже и той е доста силно лекарство за малки деца,аз минарата година също му правих на Самуил. Confused

# 152
Илиндичка, и Каолян чака до последно, когато му се пишка.... стиска и само пристъпва от крак на крак и чак като е нетърпимо отива да пикае (обикновенно като седнем на масата  Mr. Green).... Но не се е изпускал, само два-ти пъти направо си се напика  Laughing Вчера вика "Пишка ми се! Ще ида да изгася пишото!" и легна на дивана  #Crazy Откъде го е научил не знам   ooooh!

Вивка, мерси за успокоението  Hug аз вкъщи си имам един скорпион, ама е октомврийски и нямам много забележки  Wink

Пепито, добре, че Ади се съгласява поне като и купиш нещо, щото Калоян се пазари пъво да му купя нещото, а после ни лук ял ни лук мирисал.....  Outta Joint

Бодливка, забравих и аз да ви честитя новата къща - много радост и любов да я изпълват!!!!

# 153
ilindi4ka и ние имахме такъв период с пикването на гащите.Когато беше около 2 годинки.Докато каже и пиква.Но отдавна вече не е така,даже забравям да я питам,и така поне 3-4 часа и тя не казва да й се пишка.
VIVKA и Ади така като Калоян като й дам да опита плод и чак се потриса.
Лек ден на всички,аз отивам на работа Weary

# 154
Инхалациите с Вентолин ли са?Понеже и той е доста силно лекарство за малки деца,аз минарата година също му правих на Самуил. Confused
Първите две бяха с Вентолин , но сега само с физиологичен разтвор !Да ти кажа предпочитам Вентолина на инхалации вместо на сироп и затова и се замислям да си взема апарат за инхалации в къщи  Mr. Green!!

аз вкъщи си имам един скорпион, ама е октомврийски и нямам много забележки  Wink

...аааа имаш малко опит   Mr. Green, с ноемврийският пък няма да имаш изобщо забележки  Wink Hug

Вчера вика "Пишка ми се! Ще ида да изгася пишото!" и легна на дивана  #Crazy Откъде го е научил не знам   ooooh!

Joy Joy Joy  И как го гаси  newsm78

# 155
  • Варна
Честита нова къща на Бодливкини!!! Да сувчстват като в приказен дворец там, много  уютни дни им пожелавам!

Вивка, каква е причината за тази странна кашлица? newsm78

Ааа, то не всеки може да изгаси пишото както си му е реда... Пожарникарнически тайни явно. Laughing Сашко като му се пиша-пиша. Ходи сам в тоалетната. Само за по-дългия процес има
нужда от асистент, да му сложи детската седалка.

Мишленце, така чудно звучи целия план за къщата и допълнителните съоръжения...ММмм. Хайде, пък може да правим разменни гостувания. Whistling Wink Laughing

Плодове - ядем. Сашко повече от батко си.  Голям проблем ми е храненето със Светлин, но да не оспамя темата. Малкият гладен ли е-яде. Не иска ли, не мога да го примамя с нищо. Сега например следобедната му закуска беше ...3 кюфтета.  hahaha

Александър пие Рибомунил. Но си е през седмица с хрема. Sick Коластра така и не съм взимала. newsm78 А бе, до 7 годишна възраст така ще е.

# 156
Привет!
Все се помотвам да се разпиша Embarassed
Моите момиченца са по-добре.Вяра мисля че е напълно добре,отдавна и спрях сиропите,тя мина само с тях.А малката още покашля,но вече ми се струва отхрачваща кашлицата.Пихме 3 дни Сумамед,надявам се да и е помогнал.В понеделник ще сме на преглед.
Аз си останах в 3 дневен болниче,ама ще се връщам на работа по рано от предвиденото щото не съм наясно дали ще ми се изплати този болничен,т.к. съм прехвърлила майчинството за малката на майка ми Rolling EyesПитах на разни места,всеки казва че незнае,само едно от мимичетта в счетоводната тема ме окуражи,вярвам и,дано се окаже така.Сори за отклонението.

Пете,моето ноемврийско скорпионче беше бебе мечта - спинка,папка,кротува.ДАно и твоето да е такова.Хайде не остана Grinning

На моите им давах доскоро Имунобебе,много хубаво сиропче.Сега купих Герисан,прочетох хубави неща за него.А Имунобебето си го доставям от столицата и ми свършии та затова го смених.Иначе е супер,препоръчвам го Peace

Днес се разходихме с Вяра и по едно време пада един лист от дърво върху нас.И тя започва да ми казва следното:"Листата падат защото е есен.През пролетта те отново ще порастнат и ще бъде още по зелено и по красиво" Shocked Аз много не я слушах в началото и по едно време осъзнавам,че ми казва нещо което съм чувала някъде Crazy И какво мислите,това е реплика н овцата Бланш от едноименната анимация която се върти нонстоп у дома.Почти е научила повечето реплики,а филмчето е с поуки и много добро за тази възраст.Има една шотландска мелодия към него непрекъснато се танцува на нея Joy Много е забавно Grinning

# 157
Да е живо и здраво името на всички които празнуват на днешният Димитровден! Hug  bouquetБисе,честито на половинката ти!Да е здрав и много да слуша!

# 158
Flowers SunflowerЧестит Имен Ден , на всички празнуващи!!!! Flowers Sunflower
Със здраве да си носите името!!!

bouquet Бистра, Честит празник   bouquet!!
Да ти е живо , здраво и послушно мъжлето!! 

# 159
Честит имен ден на всички, които днес празнуват!!! Да са живи и здрави!!!

Бисе, честит празник на мъжлето ти! Нека много да те радва и слуша!

Вивка, пишо се гаси като се легне по корем на дивана за малко  hahaha

Дес, дано и моето скорпионче е така  Praynig Дано девойките наистина да се се оправили  Hug

# 160
Честито на всички именници, Бисе, твоя да те слуша много и да ти е жив и здрав, та поне него да не го мислиш Laughing

Бисе, за къщата, с удоволствие щом се нанесем ще ви чакам да запознаем зета със снахата Mr. Green Малко ще ви е далечко, но пък сте добре дошли Wink

Илиндичка, като гледам менюто във вашата градина е по-зле от нашата, та ще си налягам парцалите и няма да роптая Crazy Обаче ми харесва много това за дневника Peace

Вивка, ние имаме такъв апарат за инхалации вкъщи, ама Ники не иска да диша през него, та си купих и Волуматик за вентолина на спрей. Волуматика е като голям балон от пластмаса и се вдишва през него пак, а от спрея се слага в единия край едно впръскване и се диша 10-тина пъти. Ако се оправяте обаче с физиологичен разтвор само, още по-добре. Разкажи до какво точно положение сте, че и ники ми е с подозрения за алергична астма още от миналата година, т а го влеча по доктори. Моята алерголожка твърди, че вентолина на спрей бил много по-ефикасен от този на сироп, така че сега като се налага само спрей давам.

Дес, радвам се че са ти по-добре щерките Hug А с тази овца Бланш откъде мога да се сдобия newsm78 Моите напоследък ги усмирявам и аз с филмче на двд-то. Само че са напипали всички дискове и прескачат яко, ама съм ги оставила да се мъчат, нали те са си го направили. Сега вече разбират защо не трябва да се пипат дисковете.

Петенце, само да споделя че в нашата ясла ако не си извиниш отсъствията повече от 30 дни с молба те отписват автоматично, та се надявам, че вие се си пуснали такава... Леко раждане ако не те видя тук дотогава Heart Eyes

Моя Ники пак лепна вирус отнякъде аман вече. Вчера се одриска, за едно денонощия сигурно 15 пъти е ходил, имаше и слуз, но днес вече закрепихме положението и от обяд не е ходил по голяма нужда. Вчера и Т вдигна, ама то от обезводняването щ да е било. Днес даже го захраних с попара , ориз и варени картофи и моркови и той се самозахрани с едно "дядо Нино" - Данонино Twisted Evil Докато дремех сутринта и си мислех, че съм ги залъгала с филмчето в 6 сутринта той си отворил хладилника и двамата омели по едно даднонинче докато се усетя Rolling Eyes Еленката я започнах с ентерола и нея веднага, та тя поне не го лепна този вирус, но и тя яде като брат си същите неща, нищо че не дриска. Малко диетка няма да им се отрази зле, че иначе не спират да плюскат Laughing

Явно в Билата като съм ги водила на пазар са го лепнали това от количките там, иначе не съм ги събирала с болни деца и срам не срам питам дали са здрави още на здрастито, ама ей на - пак не успях да го запазя. Спряла съм и коластрата временно, но после ще го почна от другиден с двойна доза Twisted Evil

А днеска така са ме ядосвали децата, че  не е истина. Николайчо ги вади едни бисери тия дни, та яде шамари. Първо ми взе телефона, хем сме му забранили с баща му и той го взе пред очите ми и каза - тати няма да дойде, СПОКОЙНО #Crazy Това го подминах, но следващия бисер беше като обърках чекмеджетата като прибирах измитите чинии и го помолих да се премести, за да сложа една чиния и после се оказа ,че тази чиния е в друго чекмедже и му казах, че съм се объркала и нашия си промърмори под носа - тъпа кокошчица Sick Та яде шамари и има разговор с баща си на тази тема. Снощи пък каза ,че иска да му намажа дупето с крем и после отиде да се завие със завивката си на дивана , "за да си избърше кремчето" #Crazy

Хайде ,лека Hug

# 161
Мишленце,овцата Бланш брат ми и я донесе от Т маркет за 1,49.Това е първото филмче в живота и по което си изгубва ума направо.Ама и на мен ми харесва.Анимацийката е просто прекрасна,едни картинки,едни хубави животинки и много полезни поуки Peace

После пак ще се включа,че тази малката в 6 се е надигнала и ме прави дива и щастлива ooooh!

Хубава седмица на всички! Hug

# 162
Хехе, и моите станаха днес в 6 и 15 въпреки че снощи ги изцедихме до 9, което по старо време си е 10 и за тях е доста, та мислех, че ще поспят, ама нъцки Rolling Eyes Тази нощ пък Ели ми вдигна 38 Т, та и останаха вкъщи децата, до довечера ще видя как ще е и ако приемат добре пилето тази вечер утре са на ясла Party Да не ни мине котка път Praynig

Дес, ще потърся тая овца в Техно маркета ,нали това значи Т маркет?

Аз на моите от била или от Техно маркет им бях купувала една сбирка андерсенови приказки - ледената кралица в 2 части и още 2 къси приказки, та сега те са на мода Laughing Сутрин като ми станат в 6 ги слагам пред телевизора, включвам филма, връчвам им бисквити и нещо за пиене или кифли и така поне 1 час си доспивам Crazy На пресекулки, разбира се, защото те все нещо спорят и хвърчат тупаници Rolling Eyes

# 163
Не.Мишленце това са ония Темаркети,дето продават хранителни и не само продуки.Сети ли се?

# 164
Здравейте мили дружки!

Bon Toni,радвам се,че свършиха мъките при вас.А за яслата въоръжи се с търпиние,защото съм сигурна,че и Ванката както всички януарчета ще свикне  и ще ходи с желание,но трябва време на кой повече на кой по-малко.

Пете,хайде не така за скорпионите моля NaughtyЩе си промениш мнението сигурна съм. Hug

Бодливке,честит нов дом и от мен.

Мишленце,уникални са тез дребосъци.Стана ми смешно за репликата на Ники,но явно го е чул от някой.Бети повтаря неща от рода"много си тъп","лайно гадно"чути от батко й.Но като се поговори с тях знаят че така не е хубаво да се говори.

Неда,според мен си взела правилното решение Hug

Иначе ние сме добре(благодарение на клеевата тинктура ли незнам),но 4 седм. сме на ясла(да чукна на дърво),речника ни се обогатява,проявяваме каприз към дрехите.Има чисто нови маратонки,който незнайно по каква причина не иска да обуе,суитшърт нов и него не иска и не мога по-никакъв начин да я накарам.

Успешен ден!

Общи условия

Активация на акаунт