1, 2, 3 - ЯНУАРЧЕТО брои; А, Б, В - знае даже да чете

• 14 898
  • 285
  •   1
Отговори
# 180
  • Варна
Мишленце, престрашавай се, ти си развъртяна майка, ще си им от полза. Hug

Дес, давай таз пуста Офса Mr. Green Laughing, че не ми се рови назад. Hug Не можеш да ми откажеш.

Лика, Честит рожден ден!!!
Здраве, късмет, любов и спорни дни. Уважение, подкрепа и всеотдайност от най-близките хора
.

# 181
Лика, честит рожден ден!!!! Много здраве, щастие, любов и усмивки!  bouquet

Мишленце, радвам се, че Ники е добре! Относно парзалките -има един склад на околовръстното и там поравят различни модели - дървени, комбинирани люлка и ързалка и т.н. Ние имаме такава в двора, ама незнам какви са цените. Иначе са удобни и здрави.

Дес, браво и на твойте  хубгаавици! Кога беше РД на Хриси, че съм забравила  Embarassed

Hug на всички от нас!

# 182
  • София
ЛИКА честит рожден ден мила ми приятелко  bouquet  bouquet  bouquet  bouquetМного здраве ,щастие и много приятни емоции около теб.Весело изкарване на празника
и НАЗДРАВЕ  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 183
Честит Рожден Ден,Лика!Щастливи дни,любов и чистота да изпълват животът ти!

# 184
Чести Рожден Ден, мила Аги!!!
Пожелавам ти да забравите думата "болест". Много спокойни и весели дни заедно с твоите момчета.

# 185
  • София
Честит Рожден Ден,Лика! Да си здрава и щастлива, весела и обичлива!
Дес вчера както си вървим навън и Камен казва "През есента падат листата" и като почнах да се смея,не мога да обясня на мъжа ми защо, а той ме гледа и се чуди. Та като му разказах за твоята бъбрица Вяра и филмчето, нали тя беше казала същото, чак тогава разбра и каза, че с тоя нет сме "голяма работа" . Аз така и не съм гледала филмчето, а и честно казано не бих го купила без препоръка, защото все гледам да е нещо на Дисни и т.н., на тези в суперите не обръщам внимание, а виж как децата не са обременени с нашите претенции и си ги харесват.
Мишленце благодаря за координатите и ценните съвети. За прасковите и кайсиите трябва да проучиш ще виреят ли при вас, изискват по-мек и топъл климат. Ние посадихме нещо, а какво ще излезне ще видим, защото както нищо не разбираме, продавачката ни набута каквото имаше, а май ще се окажат сортове ,които не се опрашват ooooh!/то си е нова наука/. Освен това ни сложи листчета по дръвчетата да ги различаваме, а на мястото вятъра ги издухал и изпаднахме в поредната тъпа ситуация да познаем кое какво е, а те изглеждат еднакви. hahaha Ако ни бяхте видяли от някъде ,щяхте да се посмеете, как с компас гледаме как да ги ориентираме и т.н.- любителска работа. Ама дано се прихванат поне./Извинете за спама/. Embarassed
И в заключение Камен отново е болен с температура, разстройство и е ужасно нетърпим. Нещо много зачестихме напоследък.  Повтаря по 30 пъти в мин.думата "мамо", та ми иде да се метна в Перловската река.
 Wink Добре че ме е гнус от мръсотия.

# 186
  • там където ме зове сърцето!!!
Честит Рожден Ден , Лика!!

Желая ти здраве и всичко ,което
те кара да се усмихваш и да си мислиш ,
че живота е прекрасен!!!

Честита Първа годинка ,Хриси!!

Расти здрава ,умна и щастлива !!!
Безгрижно детство !!!

Честит Празник, мила  Деси!!!!

Много поводи за гордост
 да ви дава  малката госпожица!!

Последна редакция: сб, 01 ное 2008, 14:37 от VIVKA

# 187
Мишленце радвам се, че сте по добре.
Относно надуваемите замъци аз бях купила от Метро преди две години и беше с цена 100 лева.Доста време ми вършеше добра работа но сега съм го махнала понеже не остана място в стаята, след като оборудвхме моите с нови легла-истински, пък и наистина се пукат за съжаление, за това не ми се вижда много далновидно да дадеш доста пари.Можеш да отидеш в ги погледнеш в Метро, аз лично скоро не съм ходила и не мога да ти дам информация.

# 188
  • Madrid
Лика,мила,честит рожден ден!!!Бих искала да ти пожелая хармоничен семеен живот,удовлетвореност в работата,прекрасни и незабравими мигове с  малкия Алекс и здраве,което да е вашия най-добър приятел!Много топла  прегръдка имаш от мен!Весел празник!  bouquet

# 189
Дес, честита ти рожденничка! Да е много здрава и усмихната! На цялото ти семейство пожелавам много весел празник!

# 190
  • там където ме зове сърцето!!!
petenceto, ти още си тук а???? Wink Hug Искаш -не искаш, ноемврийско скорпионче ще си гушкаш!! Mr. Green

# 191
  • София
Честит празник,Дес!  bouquet Чакаме разказ за събитието.
petenceto как сте? Спокойна ли си?
Честит ден на будителите! Мен днес рано ме събудиха. Joy

# 192
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
Анту 安妮塔, морска тиква, petenceto, bon_toni, Дес, windy [YES],Neda, VIVKA, ilindi4ka - безкрайно ви благодаря момичета! Всичко, което сте ми пожелали е просто прекрасно!
Макар със закъснение, моля заповядайте - почерпете се в компанията на малкия ми мъж, който беше най-щастлив на празника ... щом има торта, друго няма значение:

Ние за 3ти път този месец се борим с някакъв вирус, така че пожеланията на windy [YES], са точно в целта! Алекс пред този месец имаше едва 5дни без никакви лекарства! Вече и татито ни е болно ooooh!

пп: извинете ме за големината на снимките, но имам проблем с компа и не мога да ги коригирам:oops:

Последна редакция: сб, 01 ное 2008, 18:43 от lika

# 193
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
ДЕС, да ти е жива и здрава малката принцеска! Безкрайно да ви радва с татито и каката, да расте будно,щастливо и много обичливо дете!

Това е за теб, щастива майчице:

А ТОВА Е ЗА МАЛКАТА ХРИСИ - ДА ИМА ИЗБОР ДЕТЕТО

# 194
petenceto, ти още си тук а???? Wink Hug Искаш -не искаш, ноемврийско скорпионче ще си гушкаш!! Mr. Green

Така ще да е  Joy hahaha Сега нещо в другата отчетна разправят да не раждаме на 04.11, че тогава били червени скорпиони  Crazy Еми, то не ми остана дата....  ooooh! Laughing

Неда, доста съм спокойна, даже прекалено, че и мъжо редовно го гоня командировки да ходи  Mr. Green Crazy

Лика, мерси за почерпката  Hug А Алекс страшно е пораснал и е голям сладур

Общи условия

Активация на акаунт