Есента е вече тук, АПРИЛче все прави нещо напук

• 13 742
  • 309
  •   1
Отговори
# 60
А аз го намирам за много еротично мъж да не казва правилно "р"  Crazy

И аз и аз  Mr. Green Мъжа ми не го казва правилно "Р", а Ръка  Crazy

# 61
  • София
Честит рожден ден, Нунич!

Ако купувате такова, задължително да е в куфарче, че нашето не е, и всеки ден по 100 пъти събирам клещи и бурмички  smile3511

Данче, и на Вальо забавленията с доминото са точно като вашите, а вече освен конфетите имаме и нова игра - с един тънкописец отделя слоевете дърво и от едно доминце стават мнооого парчета  Mr. Green (нашето домино е от пресовано дърво, с животни)

# 62
4естит рожден ден, мила Нуни   bouquet
Желая ти много Щастие, zдраве, успехи, и най ве4е любов  Hug
[/color][/size]

# 63
Нуни, честит рожден ден. Много здраве, щастие и любов ти пожелавам.  bouquet

# 64

Почерпка за вас, мили приятелки  Hug Hug Hug

Благодаря за пожеланията!

# 65
  • софия
Мила Нуни, честито порастване и от нас с Рая Hug

# 66
  • 2 етажа над тавана
Нуни, честит рожден ден, мила!!!
Желая ти все така млад дух и слънчева усмивка, безкрайно много да бъдеш обичана, да си винаги обградена с детски смях и дните ти да бъдат безоблачни!!!

Мили момичета, на всички които през изминалите 10-на дни са имали повод за празник - годишнини, рождени дни и всякакви други - най-искрено ви желая най-хубави неща![/color]

Положението в момента в работата е малко напечено, така че не знам колко често ще се включвам, но вечер поне се опитвам да ви попрочитам от домашния комп.

Маги все още е на Велинград, вече толкова ми липсва и толкова силно си мечтая за деня, в който ще си я приберем, просто си нямате представа Tired

Някой знае ли нещо за Ванчето, май скоро не е писала newsm78 Дано при тях всичко е наред

За сайта за поръчка - вече казах, че нямам претенции, каквото решите, а и не ми е на 100 % сигурно дали ще поръчвам и аз де. Макар че видях много изкушаващи предложения и си мисля дали да не си поръчам наистина някоя плеймобилска къща да си играем и тримата вкъщи с нея Laughing Като го знам Спас как се радва на Легото си го представям и с плеймобила как ще се забавлява. Crazy
Смини, поздравления за порастващия Али - дано все така си спи и ти да си от ден на ден по-свежа Hug

Ето, пак трябва да бягам и не мога да си допиша Tired

# 67
  • София/Осло
                                            Систър, честит рожден ден.
                Бъди ми все такава готина сестрьонка, обичана, здрава и много щастлива.

# 68
  • София
Дечко любим,
Честит Рожден Ден!

Ей, днес си мислех за Иленка и тя се е появила  Heart Eyes
В яслата нещо се опитват да ме работят лекинко /днес чаках Стаско да се наспи  Crazy/, мрънкаха вчера, че малко дрехи съм носела, пък раничката е почти неизползваема, затова днес им се тропнах с една пътна чанта с 3-4 чифта от всичко  Mr. Green

Ренко, внимавай с тънкописеца, защото хубавичкото ми светло зеленко одеалце, което ми служи за покривка на леглото е написано с различни цветове тънкописци, които изпиране нямат, чак ме е срам да го простирам, то ми е неприятно и да го гледам вече, но докато не почне да пише на стените /да, много искам нови стени, но се страхувам, че ако го науча да изпише настоящите може да продължи и върху бъдещите ми красиви стени/ ще си стоиме с това арт-ромско-одеалце.

# 69
Нуни, честит рожден ден. Пожелавам ти всичко най - най     bouquet .        Бъди здрава и много обичана.

А може ли някой да ми обясни какво точно представлява Плеймобил - нещо сглобява ли се или само си местят фигурките и си играят  newsm78?!  Сори  Embarassed, ама не съм ги виждала.

# 70
Нуни, Честит Рожден Ден! Бъди все такава лъчезарна и много много щастие и усмивки!
И не само, има една дето така и незнам как се казва, ама се пее за крокодил, маймуна и папагал Simple Smile ама обяснявам и аз Simple Smile

# 71
  • София
Тина, ето линк с една мааалка част от Плеймобил. Разните играчки "правят" туй онуй, иначе, не са за сглобяване, а за игра. Как е в работата?

# 72
В Русия съм, в Русия съм!
Относно сайта - нямам никакви претенции. Толкова съм бръмнала финансово, че няма да взема отношение към сайта. Ако открия в него нещо, пък ако сметна с моите болнични от има-няма 160 лв мога ли да купя нещо, ще поръчам! И за бебо ако има нещо ще взема /бебо е "обещал" като дойде да донесе на Тони Томас-влак и тежко му ако не изпълни това си обещание..../
Само кажете до кога ще е поръчката, за да не бавя тайфата.

# 73
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И ОТ МЕН НУНИ!
Тони вече е в желаната от мен градина и засега нямам оплаквания, но  е рано...........

Аги, ама къде в Русия си?

Данче, как може да ти искат толкова дрехи, на нас ни казаха по един комплект долен и горен и толкова. Да питам посещаващите държавни ясли, извеждат ли децата сега, защото при нас не, казаха че били нови и затова???? Thinking

Да ви разкажа за някой от белите на Тони - в неделя аз си чистя и за разлика от друг път баща му не можа да го вземе и трябваше да се оправям с него. Та сложила съм го аз в столчето за хранене и съм му дала химикал и лист да си пише, докато аз чистя. А винаги съм казвала, че дете не трябва да се оставя без наблюдение с нещо за писане в ръка. Та противно на мнението ми го направих. Отивам след 10 минути и какво гледам - цялата стена зад Тони, ама цялата изрисувана. Направо откачих, щях да припадна, но се овладях, взех една гъба с веро и за щастие всичко се изми, е цвета на стената е малко по-светъл, но не се забелязва много-много. Докато аз почиствах пораженията, бях забравила да му отнема оръдието на труда и той вече беше нарисувал един стол и дивана, е добре че и те се измиха. Да ми е за урок!!!

Втори инцидент - Пътуваме за яслата, предишната, и Тони иска дъвка, аз му давам. По едно време ми вика "Мамо, чуу (дъвка), коса". Обръщам се аз и какво да видя - той си залепил дъвката за косата, ами сега, нямам ножица, ни нож, ама нищо, а трябва да я отлепя, за да не се залепи повече и почна едно скубане косъм по косъм, един рев. Ама сега дано да е запомнил, че дъвка в косата не се слага.

Лек ден, че нещо много се разписах!

# 74

Нуни, бъди безкрайно щастлива! Дано имаш много късмет, усмивки, празници, подаръци, здраво дете, обичащ те мъж, любим, приятел, здрави родители! Успехи в работата, емоции в ежедневието, изобщо един прекрасен живот! И дълголетие!

Общи условия

Активация на акаунт