Есента е вече тук, АПРИЛче все прави нещо напук

• 13 744
  • 309
  •   1
Отговори
# 45
http://picasaweb.google.com/desi.mladenova/092008#5251786999451695074  Деси, това една белгийска песен ли е?  Laughing  И при нас я пускаха  Laughing
Май да, пускат и доста руски песнички, на който аз се кефя максимално, много ги обичам Simple Smile

4унга 4анга ли?  Laughing

# 46
Привет набързичко!
Съгласна съм с Татянка, но ако кажете ще пусна анкета и с други страници, лично за мен тази е достатъчна  Peace

# 47
  • София
Аз презпочитам анкетата, за да се види колко искат този сайт иколко друг! Аз лично съм по скоро за някой от тези, които са дала в по предния си постинг!

# 48
Вени, видя ли 4е в тоzи сайт има и други работи освен Плеймобил?

# 49
Вени, сложих анкета, Татянка копирах те, но нямам временце  Rolling Eyes
Къде е Аги?  newsm78

# 50
  • София
Подозирам, че тук ме взимате на майтап  Mr. Green Да ви призная, толкова ми е криво и изморено, но като изчетох пропуснатото от днес и вече ми е само изморено   Heart Eyes Hug
Наистина съм в чуденка къщата за мен или Стаско е. Едно съседче има къща /с дръжка, като куфар, голяма/ и Стаси много искаше да си играе с него, но не му я даваха, затова си мисля, че нещо по-момичешко, макар и унисекс както е тази къща ще е занимавка за него /може и за мен, незнам/. Онзи ден в едно магазинче, гледам домино и се сетих, че Танчето каза, че играят с Милена. Взех, с идеята да го редиме. Той пък го използва като конфети, хвърляше ги колкото може по на високо, а ние ги събирахме  Crazy Въобще ми се струва, че всичко различно от кола/камион е обречено.

# 51
[Онзи ден в едно магазинче, гледам домино и се сетих, че Танчето каза, че играят с Милена. Взех, с идеята да го редиме. Той пък го използва като конфети, хвърляше ги колкото може по на високо, а ние ги събирахме  Crazy

hahaha  НаШето домино е дървено....поzнай дали Щях да го вадя пак ако го беШе полzвала като конфети  Twisted Evil

# 52
  • София
Танче, видях, разбира се, но другите неща са главно разни фигурки! Има е едни много скъпи влакове! Но каквото избере мнозинството! Отивам да гласувам!

# 53
  • Русе
Добро утро, дами!
Много ме замисляте с тези Плеймобилски играчки - не съм предполагала, че може да са интересни на моите деца  Thinking. Всъщност аз имам някакви такива от моето детство (баща ми от Германия ги носеше), ама не са ме впечатлявали, а ето че на другите деца им харесват  newsm78 ... ще извадя нещо архивно да видя реакцията... Страхотни сте на идеи!  bouquet
Диди определено си пада по кукли/колички и мисля да й купим нова количка за НГ, а баща й е решил да се прави на дърводелец и й дялка легло за кукли в момента..., да видим какво ще излезе накрая.  hahaha

Сещам се, че наскоро обсъждахте "Р"-то - .... еми, излиза, че 4-4,5г. е границата детето да започне да го произнася правилно. Миналата седмица са правили диагностика в ДГ и Преслав има предписание за логопед  Rolling Eyes. То и аз от известно време се замислях  Tired, та сега май ще го запиша. А, и половинката не казва "р" като хората, ама при "пуйчо" е по-зле положението. Confused

Сега чакам Диди да се ошари  Rolling Eyes - имат варицела в групата от миналия месец. Да видим кога ще ме изненада "приятно"...

Лек ден на всички и скорошно оздравяване на болничките! Hug

# 54
Нуни, честит рожден ден!
Бъде все така лъчезарна, усмихната и чаровна!
Нека има здраве и любов в твоя дом, детски смях винаги да звъни около теб и хиляди сбъднати мечти  Heart Eyes

# 55
Момичета, аз не съм сигурна дали ще пърочвам от сайтовете, затова няма да гласувам, а ако случайно реша да е от там, ще избирам от сайта, който вие сте си избрали  WinkА може и идеи да крада  Mr. Green

Нещо интересно и актуално  Peace

# 56
  • София
Нуни, чести рожден ден! Бъди винаги неовяхващо млада и красива, съпътствана с вечна любов и здраве!

# 57
Нуни, честит рожден ден! Здраве, свежест, енергия за да постигаш всичко мечтано!

# 58
  • Русе
голям съм заплес! doh

Нуни, Честит Рожден Ден!
Бъди все такава свежарка, прекрасна мама и съфорумка!

# 59
МИЛА НУНИЧ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
БЪДИ ВСЕ ТАКА ВЕСЕЛА, ЖИЗНЕРАДОСТНА И УСМИХНАТА!
МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И ЛЮБОВ ОТ СЪРЦЕ!

Момичета, момичета, не мога да не се похваля, втора поредна вечер моето момче спа непробудно, това не се е случвало никога и аз съм свежарка  Crazy Mr. Green
Иленка, лятото и при нас беше и така и нито едно дете не се разболя  Whistling А аз го намирам за много еротично мъж да не казва правилно "р"  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт