Есента е вече тук, АПРИЛче все прави нещо напук

• 13 728
  • 309
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Отбелязвам тази игра/играчка, подходяща е за моето момченце  http://www.leiselsbach.de/_py_Spielwaren-Spielwaren-nach-Marken- … -4-970-979-739-0/ стига с правилно впечатление да съм останала от картинката.

# 106
Здравейте момичета  Hug
Бабълче, това влакче много ми допада с тези големи дървени парчета, които изглеждат трудни за чупене дори за моя малък разрушител вкъщи  Mr. Green
Деси, добре дошли на родна земя  Hug и се радвам, че Кало вече хапва подобаващо и си спокойна.
Рали, ечемик лекувам със златен пръстен  Peace
Ренка, давай второ де, тогава вече ще настане истинската веселба  Mr. Green
Стенли по същия начин казва, че иска да е лош и да не слуша  Crazy
Последния хит е дойде си от градина и каза "уте земем две пушки, носим гината и телям Гегола, тото пипа моя мечо"   Joy В превод "утре ще взема две пуши и ще ги нося в градината, за да стрелям Дебора, защото пипа моя мечо"  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Постоянно ходи и повтаря аз съм лош бием този или онзи  ooooh! а аз повтарям ли повтарям, ти си добро дете и няма да биеш децата, така не се прави, ама се получава нещо като "говори си, не ми пречиш"  Tired
Днес бяхме в зоологическата преди обяд и беше много приятно, тича на воля и се забавлява да храни животните, а сега още спи. В колата на връщане се правих на шут, за да не заспи, че после не мога да го пренеса, а там ходи и повтаря "мамо, искам спинкам"  Grinning

# 107
Mоето дете пък мен ме бие  Tired  Удари се, и идва при мен да ме бие  Crazy  Мантрата zа периода вzе да се иzтърква неЩо  Whistling

Що са толкова скъпи детските обувки?  Close Днес това ни беШе zада4ата, купихме едни ботуШи сега zа преходното време и едни по дебели боти от симпатекс (дето уж не пропускат вода) и хоп, 100?  Crazy   Money

Ели, 4естно каzано не zнам  Thinking  Бих каzала 4е би трябвало да са съвместими, но не искам да те подвеждам  Sad  Наистина не zнам, с АйШхорн не съм много наясно. Тук са популярни дървените влакове на Брио http://www.leiselsbach.de/_py_Brio/c-4-970-995-0-0-0/
Дан4е, да, напълно са подходяЩи  Peace  ЛоШото е, 4е нямаШ иzбор и ти праЩат един от покаzаните....може да е пъzел от 2 4асти, може да е лото, или домино, или мемори  Sad  Това е недостатъка на Лайzелсбах  Sad
Ей, Деси, много се радвам 4е Кало прояде  Hug  И Милена беШе така миналото лято във Варна, иzкара 3 седмици само на геврек и zакуски и кисело мляко  ooooh!  А днес пак имаШе диария, и аz ве4е не zнам, 10 дена беШе добре  Sad

# 108
Здравейте  Hug Hug Hug
От толкова купони  не мога да намеря време за форума. Рождения ден мина  Crazy суперрр -  бяхме се събрали в една бирария, съвсем кротко беше докато не се появиха 40 холандеца, заеха половината заведение, извадиха тупани барабани и тромпети и се почна - бира бира бира песни  Laughing Били дошли в София за някакъв бирфест, нещо такова. Братовчедка ми ги извика да ми свирят за рождения ми ден и се започна страшната веселба. Качиха ме на един стол, наредиха се музикантите и на опашка всичките  мъже да ме целуват. 40 мъже накуп!  Joy целувки, прегръдки, танци , супер беше.
На другия ден с 4 приятелки вечерта си махнахме главите направо - до 6 на дискотека. Вчера  не можах да стана цял ден  Crazy
Отпразнувах подобаващо четвърт век  Wink

Татянка, така са детските обувки - тук е същото, хубави евтини обувки няма. Прати ми моля те едно ЛС с разяснения точно как става плащането и изпращането на поръчките, че за 1 път се включвам в общите подаръци  Hug

Деси, радвам се, че Кало е добре Grinning

Рени ми изчезна нещо? Някоя изненада да нямаме?

# 109
  • София
на опашка всичките  мъже да ме целуват. 40 мъже накуп!  Joy
  Mr. Green Видя ли ся, форумските пожелания за щастие и сбъдване на желанията как се сбъдват  Mr. Green Много се радвам, че така подобаващо весело си изкарала празника  Hug

Танче, чувала съм, че детските обувки били толкова скъпи, заради калъпите, от които се правят, но колко е вярно и колко е легенда незнам. Ние тази година купуваме главно от братята китайци сандали и обувки, сега за зимата ще взема по прилични и сигурни обувки, но май пак от евтинджосите ще се обуваме.

Да ви разкажа какво ми се случи нещо с предварителната угорка, да не ми се сърдят лекуващите се с хомеопатия - неотричам, неомаловажавам, но засега това не е моя начин на лечение  -
Та отиваме днес до дежурния кабинет в п-ката, за да видят Станимир, защото пъпките по ръцете и краката са големи рани и ме е страх от инфекции-ампутации, а по гърдичките - цяла нощ го мазах, защото мн го сърбеше. Попаднахме на педиатър-хомеопат, разгледа му пъпките-рани с лупа, разпита ме дали има алергии и заключи, че е алергия /каква, от какво, как да се провери, как да се лекува - не питах, защото знам, че няма как да ми отговори без да ме излъжи/. Даде му половин чашка с вода и някакви капки - питах 3 пъти какви са - " за сърбежа", поиска ми 3 лв и тогава вече ми каза, че е калциев глюконат. Изписа ми един ферман с хомеопатични лекарства - без да ме пита искам ли такова лечение, без да разтегне някой локум, че ще помогне и всичко ще е ок, без да пише/каже как да му лекувам вече станалите на отворени рани пъпки и тн. На финала каза, че имала кабинет наблизо във вторник да й се обадя да каже как сме. Ей, много се ядосах! За мен, би трябвало в такъв кабинет да се практикува трад. медицина, как така без моето съгласие - хомеопатия?! Отвън се обадих на личната ни лекарка /за 2ри път я притеснявам от както съм родила, смятайте колко бях на метлата/ и нейното мнение бяха обикновенните си лекарства. Може и лекарката ни да не е права, може аз също да бъркам, но трябваше бързо да взимам решение, незнам дали постъпих правилно, но това е майчинството - взимането на решения, аз взех моето различно от прегледа на тази лекарка, сега се моля да е правилно. Та така, излях си душата, извинявам се за дългото писане.

Рамама, интересно ми е медолечение /Наде, мерси за статията/ дано само Стаско не проявява алергия към него. Иначе мислех да му мажа раните с мед, но ме достраша.

Вчера се чухме с Ексчето /тъй като почти сложих диагноза "червен вятър"/, Анито била с висока температура вече 4 дни - ясленски, гаден вирус.

# 110
ха здравейте  Hug
лел и ние ходихме на ясла два дена, и вече цяла седмица немога да го оправя Алекс та май в понеделник няма да ходи. Ще го заведа на лекар и ще преценим  ooooh!
Вчера супер време днес чак и сняг валяло  #Crazy

# 111
Здравейте  Hug
Пете, ха привет и на теб. За снега и аз гледах така  #Crazy като се обадих на тате и ми каза, че са на вилата, а гледката му била отсрещната планина цялата в сняг  Shocked това ви говоря в Радомир.
Нуни, ама и ти си една късметлийка  Mr. Green Цели 40 мъже  Joy hahaha А по разказа ти си личи, че сте изкарали страхотно, браво! Само така   bouquet Снимки няма ли  Crazy
Данче, аз също съм настроена така против хомеопатията, не знам защо, но и АБ не обичам да давам, но бих ги предпочела пред това да влача детето със седмици със сополи и хомеопатия.
Права си, че отивайки в такъв кабинет трябва да разчиташ на стандартната медицина, а не на такива измишльотини, а пък това да дава на детето нещо и после чак да ти каже какво е  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Не искам да ми се сърди никой, който ползва хомеопатия и е доволен от нея, дано и занапред да ви помага, но това е мое мнение и не искам да споря с никой   bouquet
Стенли вчера следобяд като стана и имаше Т  Tired после цял следобяд беше унил и с Т, през нощта вече беше по-зле, защото я вдигаше до 39.5, а дори от Нурофен не спадаше и бях принудена два пъти в 2.30ч и после пак в 5.30 ч да го къпя в легена с хладка вода, за да свали Т  Confused Добре, че детето го приемаше толкова весело и си играеше милото с водата и един мечо, а после заспивахме за 1-2 ч.

Татянка, напиши направо тук цялата процедура по плащане и тн, за да не пишеш на всички нови ентусиасти на лични  Wink

# 112
  • София
Здравейте! Прибрахме се от "Езерото" - наистина е много красиво! Правила съм снимки, но с апарата на свеки, че забравих аншия и ще трябва да го взема, за да ги сваля и да ви постна тука! Несравнимо е!

Момичета, не се изказвайте за енща, които не разбирате като за измишльотини,  въпросния лекар е постъпил неправилно - така е!

# 113
Ани, Пете -  да не ви отчайвам, но Яна от по-миналия четвъртък си е у дома - 4 дена беше с Т, още кашля и утре пак няма да я пускам.
А аз 3та седмица съм с кашлица и болно гърло. Сега си правя чай от едни бодилчета, дано мине Tired

Данче, какви са тия пъпки, та чак рани? Странно е, дано му мине скоро, а за лекаря -  определено съм на мнение, че трябва да те пита дали искаш хомеопатия.
Права си
на опашка всичките  мъже да ме целуват. 40 мъже накуп!  Joy
  Mr. Green Видя ли ся, форумските пожелания за щастие и сбъдване на желанията как се сбъдват  Mr. Green
Нали, ма получих много повече от това, за което си мечтая Flutter

Рали, медът чудеса прави. Аз съм си мазала рани смед, сега и в носа си слагам, за да ми се отпушва.

# 114
Ох, милите деца  Sad  Дано Ани, Алекс и Стенли се оправят бърzо  Praynig   Praynig   Praynig

А как се ядосах преди малко  Twisted Evil  Едните боти, които купихме в4ера, струваха 40?, намалени дори от 50. Днес имаме реклама в поЩата от един друг магаzин zа обувки, и какво гледам? СъЩите, само 4е zа 25?  #Cussing out Ба*и и късмета  #Cussing out
Не zнам и аz zа теzи обувки. В4ера гледахме едни други, 70?  #Crazy Ами съжалявам, но zа 26ти номер това ми се вижда много скъпо  Crossing Arms  А в ТСМ преди 2 седмици имаШе zимни боти zа 17?, но модел zа мом4ета http://images.tchibo.de/eCS/Store/de/images/kw39/kw39_14954_detail.jpg ...можело и по ефтино, zна4и.

Нуни, тя процедурата не е сложна  Wink
1. Иzбирате сайт/сайтове.
2. Иzбирате какво искате да поръ4вате.
3. Иz4исляваме какъвдялот доставката имате да плаЩате
4. Превеждате обЩата сума (цените на артикулите и доставка) на Сминс  (Или ако може да се плаЩа с кредитна карта и някоя от вас се наема да плаЩа с нея, давате парите на моми4ето с кредитната карта  Wink )
5. Щом като парите са в Сминс, аz пускам поръ4ката, до сега с адреса на Деси zа доставка
6. 4акаме  Grinning
7. Деси (или някоя друга тоzи път, не zнам) полу4ава колетите и се виждате zа да си полу4ите работите.
8. Сминс дава парите на баЩа ми. Тъй като той на 29.11. пътува zа Германия zа цял месец, трябва до 28.11. да сме готови  Wink

Хайде таzи седмица да си иzбирате ве4е от къде Ще се поръ4ва, а?

Какъв сняг бе хора?   #Crazy  Макар, 4е като се zамисля, и тук на 25км от нас е имало ве4е сняг  Whistling  При нас вали много гадно, времето е едно сиво, мра4но.....ужас  Crossing Arms

# 115
Езерото наистина е страхотно Hug, там е само за почивка и празнуване на повод  Peace

# 116
Татянка, тези боти са много готини, а дали ги има в БГ в магазините на ТСМ  Thinking и цената им е доста прилична. А високата цена на детските качествени обувки не ми се коментира  ooooh!

# 117
В Биг шоп има подобни ботушки, около 45 лв са.

Татянка, мерси за обяснението. Аз съм готова с избора на подарък  Peace

# 118
  • София
Момичета, мерси за инфото за ботите - това е точно моя тип ботуши! Ще търся по ТСМ-те!

# 119
Ееее, Нуни, ти ме разби. Имала си запаметяващ ден, отпразнувала си подобава. Да ти е честито четвърт столетието. Още 3 пъти по толкова да празнуваш  bouquet

Смин, викам да не си го отбила Али, че спи така, нали не съм редовна на последък. Викам си изтървала съм нещо, ама гледам после не си. При нас положението имам чувството се влошава. Снощи както каза Таня направо не се откачи от мен. Незнам как ще се справям с този проблем, но сега имам друг на дневен ред. Карам ги по един. Вече 3та вечер Лекса е без биберон. Това е чудо. Ако знаете само как беше пристрастена към него от как се роди малкия, направо вече бях загубила надежда. Дано удържим фронта. Някой ми каза, че за градина трябвали да бъдат научени на тоалет или ги оставяли не сменени по цял ден, та това ще ми е следващата мисия. И тя ми се вижда не възможна на този етап, но ще се пробвам като утвърдим живота без биба.
Татянски, адаптацията в моята ситуациа е много труден процес, но няма да се предавам сега я! Това дъждовно време хич не помага за по-добра такава. Предстои ми да почна с документите за децата а хич не съм в час какво следва. Тук има инфо само да намеря време да чета. Трябва да съм оправила всичко до месец и да съм ги записала при педиатър, че на дребния му предстоят ваксини. От утре е и на кухня дано му хареса.
Вени, това с отелянето в друга стая как го постигна? Крис спи само с мен и друго не приема. Опитах и него да го вкарам в релси онзи ден и го сложих на обяд в кошарата обаче се дра цял час преди аз да се предам и да си го прибера. Хем на всеки 5 мин влизах да го успокоявам, обаче той беше в някаква паника. Направо не виждам как и в друга стая ще го изкарам, като дори и в друго легло не мога да успея.

Охх отивам да лягам, че ни чака една седмица, не ми се мисли.

Общи условия

Активация на акаунт