и се радвам, че Кало вече хапва подобаващо и си спокойна.

В превод "утре ще взема две пуши и ще ги нося в градината, за да стрелям Дебора, защото пипа моя мечо"
а аз повтарям ли повтарям, ти си добро дете и няма да биеш децата, така не се прави, ама се получава нещо като "говори си, не ми пречиш" 

Удари се, и идва при мен да ме бие
Мантрата zа периода вzе да се иzтърква неЩо 
Днес това ни беШе zада4ата, купихме едни ботуШи сега zа преходното време и едни по дебели боти от симпатекс (дето уж не пропускат вода) и хоп, 100?

Бих каzала 4е би трябвало да са съвместими, но не искам да те подвеждам
Наистина не zнам, с АйШхорн не съм много наясно. Тук са популярни дървените влакове на Брио http://www.leiselsbach.de/_py_Brio/c-4-970-995-0-0-0/
ЛоШото е, 4е нямаШ иzбор и ти праЩат един от покаzаните....може да е пъzел от 2 4асти, може да е лото, или домино, или мемори
Това е недостатъка на Лайzелсбах
Ей, Деси, много се радвам 4е Кало прояде
И Милена беШе така миналото лято във Варна, иzкара 3 седмици само на геврек и zакуски и кисело мляко
А днес пак имаШе диария, и аz ве4е не zнам, 10 дена беШе добре

суперрр - бяхме се събрали в една бирария, съвсем кротко беше докато не се появиха 40 холандеца, заеха половината заведение, извадиха тупани барабани и тромпети и се почна - бира бира бира песни
целувки, прегръдки, танци , супер беше.

като се обадих на тате и ми каза, че са на вилата, а гледката му била отсрещната планина цялата в сняг
А по разказа ти си личи, че сте изкарали страхотно, браво! Само така
Снимки няма ли 
Не искам да ми се сърди никой, който ползва хомеопатия и е доволен от нея, дано и занапред да ви помага, но това е мое мнение и не искам да споря с никой 
после цял следобяд беше унил и с Т, през нощта вече беше по-зле, защото я вдигаше до 39.5, а дори от Нурофен не спадаше и бях принудена два пъти в 2.30ч и после пак в 5.30 ч да го къпя в легена с хладка вода, за да свали Т

Дано Ани, Алекс и Стенли се оправят бърzо

Ба*и и късмета
Ами съжалявам, но zа 26ти номер това ми се вижда много скъпо
А в ТСМ преди 2 седмици имаШе zимни боти zа 17?, но модел zа мом4ета http://images.tchibo.de/eCS/Store/de/images/kw39/kw39_14954_detail.jpg ...можело и по ефтино, zна4и.
)

Макар, 4е като се zамисля, и тук на 25км от нас е имало ве4е сняг
При нас вали много гадно, времето е едно сиво, мра4но.....ужас

Препоръчани теми