А като заприказва за документи, направо ти съчувствам 
Постоянно имаше 39.6, давах Нурофен, а тя се повишава, къпах го в хладка вода, след 10 мин пак толкова, дадох течен аналгин, изобщо не реагира даже стана 39.7
Момичета, пазете се, дано са ни здрави дечицата, че това е най-гадно 
Гле'й как ми подхранваш фантазиите в началото на работния ден... 
, но си предтсавям какво ти е на главата, де! 

Малеееее, като се сетя в какъв сериал влязох миналата година по това време с Диди...
.

Аман ве4е 

А освен Т какво му има?

Говорих скоро с Цвети - те се отбиват в момента успешно
Аз не мисля засега да го правя, особено след като почна да спи 
Хайде тази седмица да се видим ако се постопли разбира се
Бързо да оздравява! 

Пробвала съм с оцет и вода, но той започва да пищи и изпада в истерия, преграква и става по-зле
По принцип като го къпя в хладка вода и постепенно я намалявам топлата той си играе и много лесно го приема, но снощи и това не помогна.
Ще видя дали изобщо ще го давам 

Ходихме при доки, пак е плъзнал стомашен вирус, явно сме го пипнали, макар че от 12.30 до сега не е повръщал и няма разстройство, ама се превива миличкият, боли го коремчето и му е лошо. Ееех, тамън ония ден се похвалих, че в яслата не боледува, и ей го на, дръпнах дявола за опашката. 

И за мъжете-целувачи, и за малкото ти години.
И за мъжете-целувачи, и за малкото ти години. 

Зна4и Милена като се прибрахме от Турция имаШе не баШ диария, но беШе мнооого меко, но пък максимум 2х на ден. Оправи се zа няколко дена, хранихме я пак нормално, и вси4ко се върна
Паzихме диета по дълго, пове4е от седмица, и Перентерол дадох 3 дена. БеШе се оправила и постепенно се върнахме към нормална храна. Но ето 4е в петък се повтори съЩия филм
Пак само 1 или 2 пъти на ден. Днес беШе меко и лепкаво, но едновременно имаШе и нормално.
Аз смятам за диария, когато е много често и воднисто, а не като при вас по-меко. Но тис и познаваш детето и най-добре можеш да предцениш. Дано не е нищо сериозно.
дано бързо се маха този вирус, че е много гадно и как се превива милото
Препоръчани теми