Ще поговоря тези дни като тръгне пак на ясла някакси да си улесня транспортирането от яслата до вкъщи, сега не мога да си позволя да пазарувам и 1 кг картофи, а отстрани изглежда, че идвам от Централна гара, не от детска градина
първо го приеха в една група, а аз на третия ден го преместих в другата група, за да е с неговия приятел заедно. Не са лоши госпожите, но не ги извеждат колкото другите, а предишната му група са постоянно навън, което аз то предпочитам, но пък иначе са готини. Така, че ти решаваш
Може на едното място да са добри в едно, а на другото в друго, дано само да вземеш правилното решение.
после, като премине пристъпа, пак хуква и така...

Най-хубавите ми спомени от детската градина са къпането в басейна и ледената пързалка
Но и това, че е близо си е от значение 

Не знам защо се чуствам като провалила се майка като се стигне до АБ 
Много странно. Дано не се налага повече де, а и това ми го е казвал лекар
Не че и на мен не ми се налага де, но сега нали с теб се подбъзикваме
добре, че засега се туширапоне това.
Дано скоро се 4увства по добре

Тя ина4е е пуШка, и има въл4и глад. Ще я видя тия дни как Ще е и ако трябва Ще я водя на лекар. Все пак в Турция ходихме на басейн....
....да не би да е хванала някаква бактерия. ИмаШе там едно моми4енце с една година по малко, с памперс бански беШе в басейна дълго време (4ас), иzлиzаШе, пак влиzаШе, и то беz да й сменят банския
Други малки деца пък голи ги пуснаха...... Милена не стоеШе дълго във водата, но това едва ли е критерии. 
Препоръчани теми