Есента е вече тук, АПРИЛче все прави нещо напук

• 13 719
  • 309
  •   1
Отговори
# 150
Скарлет, до 6 год. трябва родителите да (доиz)мият zъбите, zа да са добре иzмити. И така аz мия zъбите и после й давам 4етката  Peace

# 151
  • Варна
Татянка, приятеля ни е медицинска кома, с мозъчни кръвоизливи е. Натрошен е доста, засега е стабилен, но не могат да го преместят във Варна. Почнал да диша, но 4 пъти в минута е е само начало. Все е добре, че е все още жив, нямаше никакви надежди.

# 152
Скарлет, аз също му мия зъбите, а рядко му давам той да си играе с четката, защото почва да мие пода с нея  Crazy А не ми се купува четка всяка седмица  Crossing Arms
Татянка, това с басейна и мен винаги ме е притеснявало, но пък не може и от това да ги лишим  Wink Ще и мине на куклата, а щом и яде, проблем няма  Hug Нагушкай я от нас.
Красииии, това вашето край няма  ooooh! Дано на интервюто имаш късмет и да ти предложат по-добри условия.

# 153
  • София
Красе, продължаваме да стискаме палци!

Аз давам на Мати да си посмуче четката и после я взимам да потъркам аз малко, че да има смисъл от цялата работа!

Мерси зо отговорите момичета, по въпроса с смяната! Още има време за това решение, сега чакаме тази и другата седмица да се запишат или не приетите деца!

# 154
Вени, аз доколкото разбирам не те притеснява новата градина като нова и непозната, защото си била вече доволна от там, а по-скоро факта , че ще трябва да го местиш и как ще се отрази това върху Мати. За мен в този случай удобството е на първо място, за това и не съм кандидатствала за градина по-далеч от една спирка. А и това не е година , две. А Мати мисля , че и да има някаква криза ще е временна и много бързо ще забрави. Четири спирки просто биха ме стреснали. Друг е въпросът , ако нямаш избор или знаеш , че градината е кофти.
Догодина , живот и здраве, ще кандидатствам само в две градини до нас и ако нищо не стане я записвам в полудневна група в близкото читалище.

Скарлет, аз мия на Ема зъбите и след това и давам на нея, за да се учи. Ако й дам в началото тя изсмуква най-демонстнативно пастата, облизва се и после търка.

Хайде ,всички болнички да оздравяват  Hug

# 155
Скарлет, в нашата ясла спят с техни пижамки, но не ни искат наши  Peace
За зъбките - първо той търка, после аз доизмивам  Peace

Така, да ви кажа през какви неща минавам аз  Rolling Eyes
Първо - вчера като взех Альо, заедно с него вземаха и новото гадже, което се оказа с леко нахапан нос. Пиа я майка й кой - и тя "сашко" . В първия момент изобщо не зацепвам, че става дума за нас, обаче изведнъж  Shocked Shocked Викаме леличката и тя обяснява какво е станало - гушкал я, целувал я и я хапнал по нослето, но тя си акзва, че не я боли. Познайте аз как се почувствах  Confused Confused Confused Поговорихме си с него, извиних се хиляда пъти на майката  Embarassed Дано не се повтаря, макар че наистина е било явно от любов, а не агресивно, както казаха, защото това малко носле ако се захапе яко ще стане... Rolling Eyes
Второ - ей сега се връщаме от болницата - Пешо е с възпаление ан белия дроб  Sad Как стана - не разбрахме. без температура, без нищо. Някаква кашлица, само сиропче, но майка се усъмни и го преслуша - хрипове и така - сега АБ..не е пил от 2000та АБ  Confused Надявам се бързо да подейства  Praynig

Девойки, какво правим със страниците за поръчка - от коя последно, от една или две?  newsm78

# 156
  • София
Красе, стискам ти палци всички катаклизми около теб да се нормализират.

Танче, възможно е да е лепнала нещо Милена, наблюдавай, НО това е възможност не диагноза! Слушай ме мен, спеца по диагнози! Все пак се уча да съм разумно притеснителна и засега теорията ми е железна, за разлика от практиката. Ако й има нещо, то ще си покаже.

Смин, макар, че положението при Пешо съвсем не е в подкрепа на горните ми думи. Снимка, изследвания някакви правиха ли му? За Альовата любов - попаднали сте на свестна майка, има кукувици, които можеха да ви направят голям проблем.

Скарлет, в нашата ясла си спят със собствените пижами - знам, защото първия ден ми я върнаха напикана.

# 157
  • Варна
Новото предложение можеше само да ме разсмее. Ненормирано работно време и за смешни пари. На всичкото отгоре материално отговорно лице за хиляди...Айде мерси. Продължавам да търся, тия не ме заслужават. Ей сега преведох едно голямо писмо на руски, много съм доволна от себе си.
Леле, Смини, добре че е била майка ти да го хване на време.
Аз ще тръгвам и да видим утре шефа има РД, сигурно няма да дойде в офиса Sick

# 158
  • София
Здравейте!

Още не съм родила Mr. Green, а и си мисля, че има доста време.
Но се чувствам много зле и вече ужасно ми тежи-постоянно съм изморена, спи ми се, подувам се, имам киселини и хемороиди. Но стискам зъби и знам,че малко остава. Тази ми бременност няма нищо общо с предишната. Повече няма да ви се оплаквам, стискайте палци за мен в близките 2 седмици.

Соня ходи с голямо желание на ясла, сутрин само повтаря в колата, че закъснява и се дразни на задръстванията. Много й се радвам като е такава, дано не боледува.

Целувам ви всичките. Hug

# 159
  • София
Рени, от мен имаш едно мнооого силно и продължително палцестискане. Радвам се за потръгването с яслата на Соня, радвам се и за хубавото, което ти предстои - от сърце!  Hug Hug Hug

# 160
  • София
Мерси, Данче! Hug

# 161
  • Русе
Добро утро!

Рени, мислим те и ти стискаме палци всичко да мине по вода и да си най-щастливата мама този месец! Hug

Аз на Диди не й се бъркам в миенето на зъби (не че го прави като хората - обикновино изсмуква пастата и после си чеше езика с четката Rolling Eyes) - аз и бати само показваме как става, а май трябва да и да помагам... Thinking

Във Варна големи емоции пак!  ooooh!

Вени, от това, което пишеш, и аз съм сякаш за преместване. Peace

Данче, какви сакове разнасяте всеки ден, бе душа?!? #Crazy Ние носим в понеделник една раничка и си я вземаме в петък, пижамата също.

Лек ден на всички!

# 162
  • Варна
Добро утро!
Рени, стискам палци и аз Peace
Как така нямате достъп до шкафчета на децата? Нашето мъжа ми така го е напълнил с дрешки, че прилива вече Mr. Green Все носи, без да му искат ooooh!
Иленка, емоции колкото щеш и то все отрицателни. Само да сме здрави, другото не е толкова съществено.
Лек ден на всички, сигурно пак ще пиша!

# 163
Привет и от мен!
Данче, да, направи се снимка и там се видяха възпаленията  Rolling Eyes
Иленка, има и положителни при нас - Альо вече спи цяла седмица без да се буди  Mr. Green Не можете да си представите каква съм свежарка, все пак от 2г и половина не ми се беше случвало  Crazy
Рени, стискаме палци, леко раждане и едно прекрасно бебче, в което не се съмнявам де  Hug

П.П
Данче, ей тая картинка е за теб специално  Crazy

# 164
Добро утро на цялата банда  Hug

Рени, стискаме палци и ние със Стенли  Peace Радвам се, че Соня така приема яслата, което за теб сега е голямо улеснение  Grinning Ние също чакаме заедно с теб и толкова много се вълнуваме, това си е още едно попълнение в нашето голямо семейство  Hug Heart Eyes

Краси, продължавай да търсиш, все ще излезе нещо интересно.

Вени, май и аз съм като другите, че разстоянието е от голямо значение. Представи си картинката сняг до коленете, лед  по улиците и непочистени тротоари  #Crazy Ти трябва да водиш Мати на градина, после бързаш за работа  Naughty Не бих го понесла. А и наистина както вече са казали адаптацията ще е само няколко дни, а удобството за теб ще е с години.

Иленка, ние също нямаме достъп до шкафчетата и носим раничката всеки ден, от една страна ги разбирам, защото ако изчезне нещо те ще носят отговорност, а се уверих, че хора имавсякакви.

Данче, как е Стаси в яслата? Ти успяваш ли да си починеш, докато е там?

Смин, този Али какъв е любовчия  Grinning Дано баща му бързо да се оправи и да не се притесняваш повече  Praynig

Стенли днес е по-добре, да чукна на дърво, но почна да кашля и се надявам АБ да пресече и кашлицата бързо-бързо. А аз утре съм на работа и чичо му ще го гледав комбинация с баба му. Петък, събота и неделя от работата сме на изложение в Интер Експо Центъра  Tired Хич не ми се ходи, защото и лекциите ми почвам в събота и неделя и май няма да мога да отида.

Лек ден на всички и да оздравяват вече тия сладички деца  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт