Есента е вече тук, АПРИЛче все прави нещо напук

• 13 718
  • 309
  •   1
Отговори
# 165
Добро утрооо  Flutter

рени, стискам палци да мине по вода  Hug

зъбите Яна си ги мие сама - яде пастата и дъвче четката, понякога й помагам. Но признавам си, понякога забравям да й мия зъбите, ужас  Embarassed

Смин, как е Пешо? А любовчията Али  Laughing, много ми е смешно как си изразяват емоциите тези нашите деца, Яна е същата - като ми се радва ми хапе носа Outta Joint

Краси, ще мине и ще замине тоя период, стискай зъби  Peace

скарлет - в нашата ясла пижамите са от тях, но пък често ми я дават облечена с чужди дрехи?!?!

Вени, аз бих го преместила. Толкова време спестяваш, а и той не ходи от толкова много време, че да не може да свикне  в новата ясла. Ще видиш, че ще ви е по-добре. Аз само чакам Яна да я приемат  в детската градина зад нас, дано данооо  Praynig ще ми се улесни много живота.

Данче,   Joy представям си те, милата  Hug

# 166
Момичета, добро утро!
Ние днес не сме на ясла. 2 дни стигат. ooooh! В понеделник до обяд, вчера до 15,30. Взех си го ревящ, или по-скоро само му капеха сълзи от очите без да реве, а другите се деряха. Беше на смяна лелката, която засега не ми харесва. Иначе най-вероятно или е изстинал, или са го простудили. Според мен сега тръгват на ясла, никой няма да си прати болното дете там, как така моето вчера вечерта вдигна Т newsm78 Имаше 38, дадох му Нурофен, през нощта пак вдигна 38, дадох Панадол. Сега май няма, дала съм витамини и Есберитокс. Явно ще го водя следобед на лекар, за да го преслуша /започна да кашля осезаемо от тази сутрин/, даже се задави и повърна. Пие сега чай Бронхо и гледам как ще се развият нещата. А бяха само 12-14 деца някъде в яслата баси. Thinking
Бяха им сложили памперси, понеже вчера и вода нямали цял ден Confused. Не знам, не ми се искаше да мисля лоши неща, но от съседната група излиза една сестра и толкова мило говореше за детето, седнаха с майката на пейката, говориха си. А това бабе само докладва как всички ревяли, понеже като звъннел звънеца мислели, че е за тях. Това според мен ще да е масовата истерия, само където аз си ревях в коридора докато ми го доведе, а като го видях такъв мълчащ с капещи сълзи от очите съвсем се разстроих. Дали е от бременността или по-скоро се страхубвам дали се чувства добре там не ми е ясно.За капак Алекс, който познаваме още не го пускат тук, май към края на месеца ще го местят чак Sad и така Тони няма никой познат.
Достъп до гардеробите нямаме, само мъкна една чанта напред-назад. Казах им, че ще му спретна раница и там да седи.
А и като за край, не му бяха извадили цял ден бибата от чантата. Изрично казах да е с биба! Crossing Arms Не стига, че за първи ден остава, а и биба не му дали #Cussing out Само да се оправи и аз ще си поговоря малко с тях. И родителска среща щяло да има не знам кога, та да си кажем няколко думи.

Молят за спонсорство - минерална вода /иначе децата пиели чешмяна/, мокри кърпи, салфетки и т.н. Аз им занесох един чувал с играчки, сега приготвям втория.
Иначе му казахме, че днес не е на градина не защото е лош, а защото има малко Т, да не си мисли, че е наказан. Нали тактиката ни е, че там ходят само добрите деца.

Рени, дано всичко мине добре. Аз от сега пъшкам като хипопотам, представям си след месец-два какво ще е ....

# 167
  • София
Благодаря на всики за хубавите пожелания! Heart Eyes

Това дето всеки ден мъкнете багажи до яслата направо ме разбива. какъв е смисъла тогава от това децата да имат шкафчета?

Скарлет, според мен ви искат пижами, защото нямат пък те там ще ги перат и няма да ви ги връщат повече.нали ужким държат на стерилна обстановка.

# 168
Рени, и аz се подписвам под вси4ките пожелания  Hug  Heart Eyes

СноЩи купихме нова пералня и то то4но такава, каквато бях реШила да не вzема  Laughing  Евала на продава4а  Wink  Сега 4акам да стане петък и да ми я доставят, 4е цяла седмица беz пране можете да си представите какво оzна4ава  Whistling

Утре пък отивам да ми бият ваксината среШу варицела, която е жива, дано само не се раzболея то4но от нея  ooooh!

Моми4ета, хайде моля ви се, действайте по въпроса на сайтовете. В4ера говорих със Смин, според анкетата има 5 гласа zа сайта с Плеймобил и по 2 гласа zа други сайтове. РеШавайте какво Ще се прави, дали Ще се поръ4ва от един сайт, дали от два и ако да, кой Ще е втория. За целта предлагам всяка една да напиШе предпо4итанията си.

# 169

Утре пък отивам да ми бият ваксината среШу варицела, която е жива, дано само не се раzболея то4но от нея  ooooh!

искам и ааааааааааз  Crossing Arms и за альо пък  Crossing Arms

# 170

Това са мойте фаворити, но който и да изберете ще си харесам нещо. Нямам претенции от един или два сайта ще е. Според мен си струва да се спрем на 2 или 3 максимум и да видим от кой колко неща ще се съберат и дали си струва да се поръчва от повече от един сайт.
http://www.kindergarten-shop.eu
http://www.leiselsbach.de
http://www.spielzeug-world.de

# 171
Привет!  Grinning

Със голяма закъснение искам да честитя рожденията ден на Нуни   bouquet Нека да ни е все така жизнерадостна,изпълнена само с хубави емоции,все така оптимист,успехи навсякъде!   bouquet

renni79,минавам и да ти пожелая леко и бързо раждане  Hug

зъбите Дея-Мария си ги мие сама,само слагам пастата,че ако я оставя  Crazy

Смини,бързо да се оправя Пешо  Praynig ,целувки на Али  Heart Eyes

# 172
Оставих само тези, които бяха с най-много гласове - давайте сега  Peace

Деич, пиши как си, как я караш бременността? Как е бъдещата кака  Hug

Някоя от вас ще ходи ли на Таря?  Laughing

# 173
  • София
Мерси за отговорите!

Рени, стискаме палци, че то много малко е останало!

Дея, кажи и при теб как са нещата?

# 174
Ей, Смини, направо ме разби  hahaha тая картинка от къде я изрови  Joy

Сега тъкмо гледам играчките от сайтовете и попаднах на барабани  Mr. Green Някой от вас не се ли е замислял за отмъщение върху съседите  smile3521

Последна редакция: ср, 08 окт 2008, 15:51 от Nadeto

# 175
  • София
Ей, Рени, много, ама много силен палцестис от нас!  thumbsup

Дея, разказвай как са нещата при теб!

Смин, брат ми май казваше, че ще ходи на Таря, ама не съм го разпитвала. Ако кажеш, че ще водиш Али, направо ще ме утрепеш  Twisted Evil

Наде, ние имаме и барабанче, 1 малко и 1 голямо пиано, няколко много дразнещо пеещи играчки - не, че нещо мразим съседите, по-скоро от мазохизъм Simple Smile

Пък ние с Вальока прекарахме една тежка нощ. Миличкият от 3 до 6ч се е превивал от болки в коремчето, постоянно се оплакваше, че му е лошо, даже повърна венъж  Sick Давам му Натриев цитрат за повръщането, капки Биогайа за болките в коремчето, преди малко взех семенца от анасон, спомням си, че при коликите страшно много му помагаха. Давайте още идеи какво да правя, че не мога да го гледам миличкото така да се гърчи  Cry
Отгоре на всичкото, таткото ни е в командировка в Италия тази седмица, а нещо усещам, че и мен започва да ме мори вируса, та положението хич не е розово.  ooooh!

Последна редакция: ср, 08 окт 2008, 16:14 от Renkata

# 176
Ренка, съ4увствам ви  Sad  Дръж му корем4ето топло, 4аят е 4удесна идея, друго не се сеЩам и аz, zа съжаление  Sad

Наде, АЗ  Mr. Green  В къЩата ни има един отделен апартамент в сутерена, в него живее една баба на 82 год. с пиано  ooooh!  Малко е глуха, zатова и свири високо  Twisted Evil  но Ще нау4а Милена да бие барабаните много силно  Mr. Green

# 177
Ренка, една приятелка говореше за свещички против повръщане били много ефикасни, но ще я питам и ще ти кажа.
Дано на теб поне ти се размине, че не ви виждам иначе  Praynig

Татянка, много готино нали  smile3508 Малкия ми брат има барабани и Стенли като ги докопа  Joy

# 178
Ренка, против повръщане давай разгазиран спрайт (Има натриев цитрат в него, но е далеч по-добър на вкус и освежава) ... а за болките в коречмчето освен чай друго незнам Sad
Дано бързо да се оправите Praynig Hug

# 179
  • софия
Ренка, аз давам на Рая капки Ентерокинд за болки в корема. Много съм доволна. Около 6лв е шишенцето...хомеопатични са..естествено Laughing

http://www.dhu-bg.com/ тук има повече инфо Peace

пропуснах.....може и Гастрокинд

Общи условия

Активация на акаунт