ще ми се улесни много живота.
представям си те, милата 
В понеделник до обяд, вчера до 15,30. Взех си го ревящ, или по-скоро само му капеха сълзи от очите без да реве, а другите се деряха. Беше на смяна лелката, която засега не ми харесва. Иначе най-вероятно или е изстинал, или са го простудили. Според мен сега тръгват на ясла, никой няма да си прати болното дете там, как така моето вчера вечерта вдигна Т
Имаше 38, дадох му Нурофен, през нощта пак вдигна 38, дадох Панадол. Сега май няма, дала съм витамини и Есберитокс. Явно ще го водя следобед на лекар, за да го преслуша /започна да кашля осезаемо от тази сутрин/, даже се задави и повърна. Пие сега чай Бронхо и гледам как ще се развият нещата. А бяха само 12-14 деца някъде в яслата баси. 
и така Тони няма никой познат.
Не стига, че за първи ден остава, а и биба не му дали
Само да се оправи и аз ще си поговоря малко с тях. И родителска среща щяло да има не знам кога, та да си кажем няколко думи.
Сега 4акам да стане петък и да ми я доставят, 4е цяла седмица беz пране можете да си представите какво оzна4ава
и за альо пък 

Нека да ни е все така жизнерадостна,изпълнена само с хубави емоции,все така оптимист,успехи навсякъде! 
,целувки на Али

Давам му Натриев цитрат за повръщането, капки Биогайа за болките в коремчето, преди малко взех семенца от анасон, спомням си, че при коликите страшно много му помагаха. Давайте още идеи какво да правя, че не мога да го гледам миличкото така да се гърчи 
Дръж му корем4ето топло, 4аят е 4удесна идея, друго не се сеЩам и аz, zа съжаление 
Малко е глуха, zатова и свири високо 
Препоръчани теми