Есента е вече тук, АПРИЛче все прави нещо напук

• 13 727
  • 309
  •   1
Отговори
# 120
Добро утро, момичета   food010
Мисче, браво за бибата, ще стискаме палци и за другите неща, но едно по едно както си казала  Peace А като заприказва за документи, направо ти съчувствам  Tired
Тази нощ беше кошмарна  Tired Постоянно имаше 39.6, давах Нурофен, а тя се повишава, къпах го в хладка вода, след 10 мин пак толкова, дадох течен аналгин, изобщо не реагира даже стана 39.7  Confused после пак в банята и стояхме там сигурно половин час. Едва я свалихме до 38 и заспахме, та така цяла нощ Tired Момичета, пазете се, дано са ни здрави дечицата, че това е най-гадно  Praynig

Лек ден и успешна седмица на всички   bouquet

# 121
  • Русе
Добро утро, дружина!

Нуни, браво бе! smile3521 Гле'й как ми подхранваш фантазиите в началото на работния ден... Blush

Мисче, то си е цяло геройство да се върнете тука, че няк'ви дреболии ли ще ти се опрат  Peace, но си предтсавям какво ти е на главата, де!  ooooh!

Смини ли остана последния кърмещ мохикан? А, до второто ще устиска ли, м...? Sunglasses

На Стенли и другите болнички, бързо оздравяване! Hug Малеееее, като се сетя в какъв сериал влязох миналата година по това време с Диди... ooooh! ooooh! ooooh!.

Наде, кажи как е на новата работа. Simple Smile

А, енви кога се връща?

# 122
Иленка, новата работа е добре. Колегите са готини и много разбрани шефове, но още несъм много сигурно дали това е работата, която искам, най-вече и финансовата част. Ще поизчакам още малко да видя как ще е и ще реша. Все пак съм на процент, а хората в това трудно време не са много склонни да дават пари за реклама. Днес и утре май ще съм си вкъщи.

Краси, къде се загуби? Кво стана с нейната работа!

Смин, и на мен ми е много любопитно до второто дали ще устискаш   Blush

# 123
Добър ден  Sunglasses

Тук се повиШиха температурите сякаШ, но кел файда като е мокро  ooooh! Аман ве4е  Crossing Arms

Мис4е, браво zа бибата. Ще видиШ как Ще се нареждат неЩата  Hug

Енви май днес летят обратно  Thinking

ТСМ май ве4е не внасят в БГ, така 4е новите боти не вярвам да намерите, но те всяка zима пускат такива, така 4е може би Ще има от старите  Peace

Наде, стискам палци zа Стенли  Praynig  А освен Т какво му има?  newsm78

# 124
Смини ли остана последния кърмещ мохикан? А, до второто ще устиска ли, м...? Sunglasses

Мдааа, така се получава  Crazy Говорих скоро с Цвети - те се отбиват в момента успешно  Grinning Аз не мисля засега да го правя, особено след като почна да спи  Whistling
Наде, така че може и до 2ро да откараме  Mr. Green

Мисче, бравос за бибата, а другото ....ами виждаш Альо докога откара с нощните будения и спането при нас  Mr. Green Така че все има край де, един ден  Flutter Хайде тази седмица да се видим ако се постопли разбира се  Hug

Наде, ей що така със Стенли  ooooh! Бързо да оздравява!  Praynig

Аз и петък го взех със сополки, при условие, че сутринта беше ОК, но за 2 дни ги спряхме почти и днес е първа пушка в яслата Hug

8. Сминс дава парите на баЩа ми. Тъй като той на 29.11. пътува zа Германия zа цял месец, трябва до 28.11. да сме готови  Wink

Това не е много сигурно, че в тоя студ ми се ходи някъде на топло, зависи колко пари ще събера  Whistling
Да взема да сменя анкетата аз, да видим колко искат от 1 и колко от 2 сайта  newsm78

# 125
Наде,незнам защо не пробваш с оцет,аз от малка така ми свалят Т  и сега на децата като видя че става напечено положението и нестава със нурофенче дори и обувам им чорапи напоени със оцет и вода смесвам малко иначе по-добре е само с оцет,така бързо спада че ще се очудиш чак,но от личен опит ти казвам пробвай ако пак се наложи,моите недават и ревът но аз ги лъжа нещо ,пея ,разказвам,само да изтърпят малко,като изсъхнат пак напоявам и обувам и на челото е хубаво кърпа с оцет ама недават,той е вълшебен направо в сравнение със лекарствата Peace Hug

# 126
  • софия
ето още нещо за сваляне на висока Т - мазане с белтък от яйце...аз мажа Рая по крачетата и стъпалата.

# 127
Смини, да чакаме ли да се похвалш скоро  Mr. Green
Жени, Дани, благодаря за идеите   bouquet Пробвала съм с оцет и вода, но той започва да пищи и изпада в истерия, преграква и става по-зле  Tired По принцип като го къпя в хладка вода и постепенно я намалявам топлата той си играе и много лесно го приема, но снощи и това не помогна.
Сега да чукна на дърво е по-добре. Ходихме на лекар и каза, че гърлото и гърдите са чисти, но може би има възпаление вътре зад ларингса и затова АБ  #Cussing out Ще видя дали изобщо ще го давам  Crossing Arms

# 128
  • София
Ей, Наде, какво го закъсахте? Какво му е освен температурата?

Миз, първо беше голямата борба да си спи в леглото. Отне ни бая време, стояхме в стаята, държахме го за ръка, за да заспи, ужас беше! После вече отделно си беше борбата за нецокането през ноща!

Нуни, страхотно сте изкарали!

Да кажа за Рени - видях я сутринта в градината - не е родила!

# 129
Наде, тц  Mr. Green, поне не и преди юли догодина, ще се борим за овне пак, то аз де, мъжо не иска 2ро овне, че и той е огнена зодия и става  Twisted Evil  hahaha Joy
Нунич, бравос, мацка! Забравих да те поздравя за супер изкарването   bouquet

Наде, аз слагам хладка кърпа, че и студена колкото може да търпи на челото - той си пищи де, но ...дано бързо се оправя!  Praynig

# 130
Вени, точно това се бях присетила да питам  Mr. Green

# 131
  • София
Уф, на мен ми се обадиха на обяд от яслата. Само като видях, че оттам ми звънят и веднага си представих, че или си е потрошил главата, или е пребил някое дете, пък той като се напапкал на обед и повърнал. То и това лошо, ама аз какви апокалипсиси си представях  ooooh! Ходихме при доки, пак е плъзнал стомашен вирус, явно сме го пипнали, макар че от 12.30 до сега не е повръщал и няма разстройство, ама се превива миличкият, боли го коремчето и му е лошо. Ееех, тамън ония ден се похвалих, че в яслата не боледува, и ей го на, дръпнах дявола за опашката.  Tired

Наде, ужас! Каква е тая температура, че и с течен аналгин не се сваля?!  #Crazy
Дано да оздравяват бързо Стенли и другите болни дечица  Praynig

Нунич, малеееее, завидях ти!!!  Party И за мъжете-целувачи, и за малкото ти години.  Wink

# 132
Нунич, малеееее, завидях ти!!!  Party И за мъжете-целувачи, и за малкото ти години.  Wink

И аz, и аz  Crazy

Дано Вальока да се оправи бърzо  Praynig

Хайде и аz със стомаШен въпрос  Blush  Зна4и Милена като се прибрахме от Турция имаШе не баШ диария, но беШе мнооого меко, но пък максимум 2х на ден. Оправи се zа няколко дена, хранихме я пак нормално, и вси4ко се върна  Tired Паzихме диета по дълго, пове4е от седмица, и Перентерол дадох 3 дена. БеШе се оправила и постепенно се върнахме към нормална храна. Но ето 4е в петък се повтори съЩия филм  Crazy Пак само 1 или 2 пъти на ден. Днес беШе меко и лепкаво, но едновременно имаШе и нормално.
Да въпросът ми е, дали може да е вирус? Или по скоро непоносимост към някоя храна? Макар 4е то остана към какво  ooooh!
Иzвинявам се zа детайлите  Blush

# 133
Татянка, за мен няма нищо притеснително  Thinking Аз смятам за диария, когато е много често и воднисто, а не като при вас по-меко. Но тис и познаваш детето и най-добре можеш да предцениш. Дано не е нищо сериозно.

Горкия Вальок  Hug дано бързо се маха този вирус, че е много гадно и как се превива милото  Tired

# 134
Уф не zнам и аz Наде, като каШа е, не съвсем рядко  newsm78  Накрая Ще отида при педьо май  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт