Тайната на дългата и здрава коса - 45

• 38 223
  • 395
  •   1
Отговори
# 120
страшна работа  Shocked

# 121
MANDITKA

newsm50
http://snimki.tialoto.bg/?scat=&gallery=1215&page=9#p  #Crazy
Е, това изглежда зле !!!

# 122
 Whistling   плачеееее за ножица  Sick

# 123
# 124
Ужас. Не забравяйте, че азиатките принципно си имат хубави коси.
Но тази не плаче, ами направо си реве за ножица.  Rolling Eyes

# 125
chukun4e, и аз съм в твоя отбор  Peace
На мен обаче маската определено ми помогна за омазняването, а и последния ми шампоан върши страхотна работа, пу,пу, да не го урочасам.
Пробвала ли си да си правиш вафлички в корените с преса за обем?
Аз именно заради липсата на обем питах скоро някой чувал ли е за една пудра на Шваркопф професионалните, която прави обем в корените и отнема от омазняването...ама никой нищо не каза

# 126
Явно никой нищо не е чувал...  Thinking Ако някой е- да свирка. Sunglasses

Пробвах и аз прословутия Цимент на Керастаз. Права коса първия и втория ден. Ама като казвам права- значи абсЕлютно права. Съжалявам, че не мога да ви покажа снимки. Пробвах го преди три дни. От тогава насам съм си мила косата три пъти и не се измива пустият. Crossing Arms
Искам си къдриците. smile3515 smile3511

Галка piasyk newsm47

Nya, получих "нещото". Ще се пробвам. Но вече не мога да редактирам първия пост. Така, че ще остане за следващата тема. Ако има за редакции- очаквай включване. Crazy

Последна редакция: чт, 02 окт 2008, 16:39 от мис арк

# 127
И аз нищо не знам за тази пудра, за първи път чувам ! Преди време използва една дехидратираща  пяна за коса на Rene Furterer в оранжава опаковка, течност е , като си пръскаш излиза на пяна,мирише хубаво ! Евекта е ,страхотни къдрици, не омазнява , така че , това е за теб Мис Арк и всички който се оплакват от липса на обем и мазни коси ! Ще го снимам и утре ще Ви го изпратя !

Намерих го в интернет ,но незнам как се качва снимка !

Последна редакция: чт, 02 окт 2008, 16:51 от si-si

# 128
Копваш адреса от ПРОПЪРТИС и го пействаш в таговете, които се появяват, когато натиснеш първата картинка на втория ред над полето, в което си пишеш поста.
Ето тази картинка Адреса го пействаш между втората и третата скоба

Аз къдриците и обема  си ги имам. Ама чакам да се измие Цимента. Crossing Arms Rolling Eyes
Всъщност не бих си сложила на косата или скалпа  нещо дехидратиращо. Аз не я мия всеки ден, защото се омазнява, а защото така искам. Blush

# 129

Ей, голяма борба падна ! Мерси Мис Арк !

Последна редакция: чт, 02 окт 2008, 17:11 от si-si

# 130
Вафличките в корените много скапват косата.

От коя маска не ти се омазнява косата? От тази с АДЗЕ-то ли?

От нея косата ми направо капе от мазнина. Аз я правя с мас, малко газ, жълтък, АДЗЕ и алкохол.
Просто не мога да си представя тая мазнотия как може да изсуши косата.

# 131
От няколко дни тече реклама на Нивея Интенс рипеар. Дали става за всякакъв цвят коса? Казват "...за вашата изтощена коса". А показват само руса мацка. Какво мислите? Thinking

ЕТО ЗА ТОВА
chukun4e, пробвала ли си с масло/масла вместо с мас? Има ли разлика?

# 132
Мис Арк ,аз днес си купих цялата серия-шампоан, балсам,маска/без отмиване/.Ще се споделя мнения след неделя. На мен също ми направи впечатление ,че руса мацка ги рекламира и цвета на  украсата на шампоана е жълт , но реших да опитам, според мен са преценили ,че русата коса се изтощава повече от обезцветяването ! Веднъж бях взела по грешка един шампоан на Клоран с лайка за руси коси/аз съм с черна/, който се оказа страхотен, много меко измива косата!

# 133
Цитат
От няколко дни тече реклама на Нивея Интенс рипеар. Дали става за всякакъв цвят коса? Казват "...за вашата изтощена коса". А показват само руса мацка. Какво мислите?

http://www.nivea.bg/     ай де намерих нещо за ровене...има за продукта..но се изчаква да се зареди цъкаш някакви питанки и започва да обяснява..крайна сметка пише за изтощени коси от боядисване,преси, изрусяване къдрене....един вид става за всякаква коса   newsm78

за цимента забравих мис арк ако не използваш Суши става къдревка....затоплянето..преса или топла струя пак изправя косъма до 5 пъти....пробвах духнах 1 кичур стана прав кат метла....останалата коса е на къдрици

# 134
Ти не ми обяснявай на мен. Точно ти!  smile3515   Виновна си! Марш да се срамуваш!   smile3513Hug

П.С. Голямо цъкане, голямо нещо...Ще прочета упътванията в магазина. По-малко време ще ми отнеме. Mr. Green
Онова отстрани "Подходящата прическа" или от сорта, е голям майтап. Ще си вземам пяна май... Ама като спра да ходя Циментирана.Crazy

Общи условия

Активация на акаунт