Тайната на дългата и здрава коса - 45

• 38 224
  • 395
  •   1
Отговори
# 135
отивам... ми защо на мен циментЪ ми действа тогава по друг начин...и аз съм на 3то измиване..преди 2 часа я измих косата ми... ще си ходиш циментирана още 2 измивания.... ако се дегизирам ще ме пуснеш ли в темата?  Crossing Arms  и как ме изгони ауууу     ох ,някой да не помисли сега, че се чепкаме с тебе.....

извинете за спамЪ !!!

# 136
Ох, шЪ мЪ извините, ама аз май съм го проспала...има нещо за изправяне на коса ли? Цимент дочувам, ама не доразбирам съвсем  newsm78

# 137
Мис Арк, може да го пуснеш за продажба и аз случайно да го купя. fiuuuuuu

Възможно ли е от прекалено много маски косата ми да стане суха?
Според мен по-логично е да се омазни или да изглежда смачкана. 

# 138
Пудрата на Шваркопф ще е оплюя.Прави ми косата лепкава и без обем.Сухият шампоан на Клоран е в пъти по-добър.От него пък ми излиза пърхот.Няма оправия с мазните корени:((
Искам и да ви препоръчам маските за през нощта.Не знам дали са дошли в БГ все още.Скоро видях на Пантен,Гарние,Нивея и Глис Кур.Опитах последната и съм адски доволна Heart Eyes.Косата ми е толкова лъскава на сутринта,колкото след нощната маска на Керастас.Цената е 5-6 пъти по малка,в полза на Глис Кур.

# 139
Аз сега съм замислила да си поръчам шампоана за коне да видиме какво ше става..
Ако някой знае дали го има в Бг да се обади плс
въпреки че доста се съмнявам
Я кажете за този цимент , какво представлява от къде се зима колко струва и кво, изправя наполно косата за мн време?!??! Confused

# 140
http://www.manentail.com    излизат много интересни положителни отзиви за този "конски шампу   има и балсам към него...

Последна редакция: чт, 02 окт 2008, 21:32 от galentinass

# 141
Мис Арк, може да го пуснеш за продажба и аз случайно да го купя. fiuuuuuu

Възможно ли е от прекалено много маски косата ми да стане суха?
Според мен по-логично е да се омазни или да изглежда смачкана. 

Не мога.  Mr. Green  Аз нямам Цимент. Бяха ми предоставени няколко милилитра за проба от тук списващата подстрекателка Галентинас. smile3516

Зависи какво съдържа маската, заподозряна в изсушаване на косата. Най-вероятно повчеко изсушаващи съставки? Или бъркам? Я напиши.

Цимента е на Керастаз, от Ягодка поръчан. Издържа до пет измивания smile3516 , като с всяко ефекта намалява. Изправена с него, косата не се влияе от влагата. Тоест ако си миеш косата всеки ден , ще издържи пет дни. Ако я миеш веднъж седмично- пет седмици.

Отивам да видя конското шампу. smile3540

# 142
здравейте момичета!колко сте изписали,обещавам да бъда по редовна! Hug
вчера си измих косата и сешоара ми се прецака,сложих пяна и си легнах така!на сутринта ефекта беше УАУ!цялата ми коса беше толкова къдрава,колкото до сега не е ставала нито с дифузер,маша и т.н!днес всеки ме пита как съм се накъдрила а аз като им кажа и много се чудят!даже ме питаха дали е истинска Shocked!
поздрави на всички!  bouquet

# 143
И аз се бях навила на пудрата на Шварцкопф,ама като прочетох,че отнема от блясъка се отказах  Whistling И без това нямам в излишък  Laughing
Относно пяната на Рене-тя е специално за къдрици,така ли  Thinking А трябва ли да се използва допълнително уред за къдрене или тя е достатъчна?Отнема ли от блясъка?Само да поясня,че не се стремя точно към къдрици,по скоро към добре оформени чупки/вълнообразна коса.
А за урината...Да си призная всичко бих си сложила на косата,стига да ми я направи хубава.Урина обаче не бих сложила,при положение,че има в пъти по-добри нейни заместители...Защо да се надявам на някой остатъчен витамин,като мога просто да се намажа с истински такъв  Thinking

# 144
По въпроса за влагата-като бях в гръцко(за 4 дена) вежди, крака, и всичко останало което бях обезкосмила обрасна като ливада...бях се намерила в чудо  Embarassed

# 145
Днес започнах и аз с маската с тривитаминола.
Незнам дали си въобразявам, но косата ми още от сега ми се струва по-жива...но може и да се бъркам хехе
Ще докладвам, ако има развитие...
Не разбрах само от нея косата расте ли по-бързо?

# 146
Значи не съм само аз с впечатление, че маската действа от раз  Grinning

Кажете сега за тоз цимент, че ме заинтригувахте  Mr. Green Ако може и линк в Ягодката  Praynig Моята коса е много странна, та чак дразнеща - къдрава в корените, чуплива по-надолу и права в краищата  ooooh! Няма такава комбинация просто  Mr. Green След всяко измиване се чудя как да я оформя  Laughing От ЕГН-то ще да е  Thinking Имах къдрава коса, която постепенно се трансформира в чуплива, а сега е в гореспоменатата форма. Та, струва ми се, ако се "циментирам", ще е по-добре, м? мис арк, галентинас?

# 147
И аз в новата темичка Mr. Green

# 148
  • София
Здравейте и от мен.Правих маската 2пъти засега,редувах с Лореалския рипеър,но откровено казано засега драстична промяна в косата ми няма. ConfusedМоже би престана да пада толкова и корените ми не се омазняват на втория ден,и май е по-мекичка-абе то май имало ефект!Но не се отказвам де,сега си купих ампула против косопад,но не знам как се ползва. SadНякой ще ми каже ли,моля? Praynig
Поздрави на всички! Hug

# 149
здравейте момичета!колко сте изписали,обещавам да бъда по редовна! Hug
вчера си измих косата и сешоара ми се прецака,сложих пяна и си легнах така!на сутринта ефекта беше УАУ!цялата ми коса беше толкова къдрава,колкото до сега не е ставала нито с дифузер,маша и т.н!днес всеки ме пита как съм се накъдрила а аз като им кажа и много се чудят!даже ме питаха дали е истинска Shocked!
поздрави на всички!  bouquet

И аз ставам така,но косата я прибирам на кок.Каква пяна ползваш ти.Аз от скоро слагам пяна от време на време и съм си взела на Тафт,но нещо не ми харесва много,много-лепне и отзад косата ми се заплита.Всичките ли пяни са такива?

Общи условия

Активация на акаунт