Тайната на дългата и здрава коса - 45

• 38 215
  • 395
  •   1
Отговори
# 315
Така ме вкарахте в размисъл за L'oreal professional...  Crazy Но си мисля, ако косата не е много изтощена, не е боядисвана а е слаб самия косъм, дали няма да ми навреди  използването на толква силни продукти ? Rolling Eyes Мис Арк ?  Thinking

Както е казала и Шушулче, има продукти за всякакъв вид, цвят и изтощеност/има ли такава дума въобще?!/ коси...Избираш си според нуждите  и състоянието.

Анелия, Абсолют рипеар е само един вид. В какъв смисъл "кой от двата вида?". Абсолют ще е неподходяща за твоята коса. Ти имаш само кичури. Нито е изтощена, нито третирана...

ЕТО сайта "Златна рибка". Можеш да разгледаш продуктите.

Последна редакция: вт, 07 окт 2008, 10:10 от мис арк

# 316
Може би има предвид Адсолют или Интерс. За нейната косата мисля, че е по-добре Интенс, тъй като не е толкова третирана и суха.
Аз даже сега гледах тази маска и мисля да си я взема, тъй като косата ми не е боядисвана, а просто да се подхранва Simple Smile

# 317
Запознах се с ножицата.  Mr. Green Ама малко само ми кръцнаха, да живнат крайчетата и променихме формата на косата- пак ми е под форма на триъгълник.  Mr. Green

# 318
здравейте  Hug
искам да попитам стимуланта за коса на Икаров една опаковка за 1 път ли я използвате?
И ако има някои от вас които са ползвали маската за коса на Ейвън - Подхранващата със скае и ориз или тази която е с екстракт от маслина ще съм благодарна да кажат дали са доволни от действието им,че съм се замислила да си купя и да пробвам.
Предварително ви благодаря всички сте чудесни  Hug

# 319
Една опаковка за един път? Тоест една опаковка да я намажеш цялата на косата си?  Rolling Eyes Не става много ясно какво искаш да кажеш.

Маската от маслина я имам. Хубава е, но както стана ясно преди няколко поста не могат да се сравняват с професионалните такива.

# 320
за стимуланта на Икаров имам предвид:дали едно шишенце го използвате цялото за един път да се намажете.Понеже питах една приятелка и тя ми каза че било само за 1 път понеже било малко каъто количество.А аз още не съм си го купила и затова реших да попитам в темата понеже тук много от вас го ползват

# 321
Моят стимулант не беше в малко шише...май 125мл беше.
Другите масла са 55 мл. Едно шишенце за веднъж ми се струва много. Аз ползвам 5-6 масла и слагам по лъжичка- две и ми стига. То зависи и от косата де- дължина, гъстота и т.н. Катп решиш да се мажеш сама ще прецениш дали едно шишенце ще е много или достатъчно.

Косата ти дълга ли е, гъста? А тази на приятелката ти?

# 322
косата ми е доста дълга до дупето  Grinning да гъстичка е не е рядка.На приятелката ми не и е много дълга,но и не е рядка.Незнам колко мл. е тоя стимулант за коса знам че струва около 5 лв.

# 323
Ами взимаш и мажеш. Само стимулант ли ще слагаш или и други масла?

# 324
като стимулант мисля да го ползвам,не мисля да слагам други масла.Дали ще има ефект кой знае  newsm78 като опитам тогава ще разбера

# 325
Може би има предвид Адсолют или Интерс. За нейната косата мисля, че е по-добре Интенс, тъй като не е толкова третирана и суха.
Аз даже сега гледах тази маска и мисля да си я взема, тъй като косата ми не е боядисвана, а просто да се подхранва Simple Smile

Даже Интенс ще е силна. Анелия беше с бързоомазняваща се коса. Ще се омазнява още по-бързо от И. Предполагам, че ще е най- добре да си вземе продукт за коса на кичури. Там е малко по-специална поддръжката.

П.С. Купих си Нивея Интенс...Баркодът започва също с 400. Упътването е на стикер, допълнително лепен е. Обаче утре ще я пробвам...Понеже за днес съм запланувала един шампоан- оцветител. Шоколадово кафяво... smile3502

Тук за някакви ножици чета... smile3516 smile3503

Последна редакция: вт, 07 окт 2008, 13:41 от мис арк

# 326
Само мааааааааааааалко с ножицата. Ще пусна снимка да видиш, че не сме прекалили.  Flutter
Айде стискам палци за шампоан- оцветителя.  Mr. Green

# 327

Даже Интенс ще е силна. Анелия беше с бързоомазняваща се коса. Ще се омазнява още по-бързо от И. Предполагам, че ще е най- добре да си вземе продукт за коса на кичури. Там е малко по-специална поддръжката.

П.С. Купих си Нивея Интенс...Баркодът започва също с 400. Упътването е на стикер, допълнително лепен е. Обаче утре ще я пробвам...Понеже за днес съм запланувала един шампоан- оцветител. Шоколадово кафяво... smile3502

Тук за някакви ножици чета... smile3516 smile3503

Според теб тези оцветители дали са вредни за косата? Защото аз бих се направила с шампоан за русо, ама първо да не стана жълта и след това да не земе да не ми падне и да стане като от боя, демек да започне да израства в корените и да си личи. Искам просто да е естествено, сякаш от слънцето.

# 328
Не знам първо дали има за руси коси...В смисъл, че аз търсех кестеняв цвят днес, а имаше само нюанси на кафявото , патладжанено и червеникаво-никакви...Това за Палете де...

За вредни---ами няма как да са абсолютно безвредни. Все пак е химия... Поне няма амоняк в тях и не миришат...Определено са по-безвредни от боите. Все пак са с единица, а не с тройка като постоянните бои...
А за измиването...Отмиват се за 6-8  пъти. Ама аз съм се правила досега и цветът ми изтрая едва три дни/тоест три измивания/...Затова поне съм спокойна, че ако не ми хареса ще се измие бързо. За русите не знам... Rolling Eyes Защо не пробваш с тониране? Ама пък то се прави с трайна боя и ще има разлика в корените наистина.

К`ви са тези многоточия от мен днес...
А, аз се намацах. Дано хване. Имам чувството, че ще стане шоколадово с червен оттенък. Е, все пак ще е някаква промяна...Mr. Green

# 329
  • Варна
Сещам се нещо, което трябва да ви кажа. Относно баркода, внимавайте да не е залепен допълнително. Навсякъде може да се направи стикер с баркод с каквито си искате цифри в началото!

Сега пак новина за цената на АД3Е - има го и за 5.50 във Варна, моята колежка някъде по Княз Борис си го е купила, а пък аз съм се минала с лев и педесе.  Joy

Сега да питам. Какво ползвате за обем- много се обърках в темата, че всякакви въпроси се въртят и точно този не съм проследила.  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт