Тайната на дългата и здрава коса - 45

• 38 213
  • 395
  •   1
Отговори
# 330
Момиченца - кокиченца, нямам време да ви чета, но исках само да споделя, че вчера си закупих от магазина на Зара нова маска (храна) за коса, италианска, с ленено семе и вит. А+Е.
Тази вечер ще си мия косата и после ще споделя за резултата.
Знам, че не е хубаво да се слага в корените, но този път смятам да пробвам. Като изказах гласно на продавачката какво знам за запушването на фоликулите на косъма от маските, тя каза, че това нямало значение, и че единствено трябвало да се измие косата доста по - обилно, отколкото само с шампоан. Та днес ще пробвам и ще си я нанеса по цялата коса, да видим какво ще се получи.
Маската е розова и ухае много яко....  Heart Eyes

# 331
Промяна на цвета- никаква. Няма и помен от шоколадово... smile3515 Исках да се видя поне за момент с кафява коса smile3511

Дорчестър, не ми е лепен  баркодът. На стикера е. Стикерът е лепен на шишето, но под него няма нищо, тоест без стикер няма никакво упътване. ... newsm18
За обем нищо не ползвам. Не мога да помогна. Sad

# 332
здравейте!Имам въпрос!
Какво ще рече:термо -активно  мляко за коса?! newsm78Всичко бях чувала но това за първи път Thinking

# 333
  • София
И аз вчера си взех Нивеа Интенз, не съм заглеждала бар кодът...явно съм изръвала нещо. Трябва да започва с 400, за да е хубава серия ли? newsm78

# 334
http://www.rabotnik.hit.bg/barkod.htm

Ето, виж си първите цифри и ще разбереш къде  е произведен шампуто.  Wink

мис арк
, съжалявам за несполучливия опит.

# 335

мис арк, съжалявам за несполучливия опит.

Вярно излезе, че червеният цвят най-трудно се променя...  33uu

Термоактивното мляко предпазва косата от топлината на сешоара и пресата Wink

# 336
Мис Арк, и аз така се чувствах с моя шампоан за тониране...

dorchester, и аз се надявам някой да сподели нещо за обем. Досега най-добър резултат съм видяла от вафличките, ама те много изтощават косата.

Такааа, утре си запазих час за фризьор, ще си правя и промяна на цвета, и кичури, така че стискайте палци накрая да съм очарована, а не разочарована  Peace
/Анелия, при твоя човек ще ходя   Flutter /

# 337
  • София
http://www.rabotnik.hit.bg/barkod.htm

Ето, виж си първите цифри и ще разбереш къде  е произведен шампуто.  Wink

мис арк
, съжалявам за несполучливия опит.
Мерси, явно търсим Нивея произведена в Германия. Wink Довечера ще проверя каква е моята, взех я от Фантастико, така че много голям шанс да е оригинална май няма. ooooh!

# 338

П.С. Сега, като ми поизсъхна косата, като че ли не е толкова наситен и ярък червения ми цвят...Малко по-притъпено е...Не знам как точно да го опиша. Ще изчакам да ми изсъхне напълно косата, а през това време ще търся подходящите думи. Mr. Green

Klemy, първата серия от нов продукт обикновено е оригинална и доста добра. После я развалят. Така, че ако утре ми хареса Нивеята- бягам до магазина за още една- две...

# 339
Nya, успех и му предай много поздрави  Flutter Ще споделиш после как е минало..

Мис арк, благодаря ти за отговора. chukun4e правилно ме е разбрала, но явно трябва да се ориентирам към друг вис готов маска?! Ще разгледам насам-натам и ще избера.

Кафе, щ ми бъде интересно да разбера дали експериментът ти ще бъде сполучлив, тъй като и аз на няколко пъти съм се замисляла дали да не опитам, но до момента все не го правя. Сега ти ще кажеш как чувстваш косата си след това и дали не ти се е омазнила по-бързо.  Peace

# 340
Намерих думите бре... Joy
Червеникаво с шоколадов оттенък...

Кафе, що да не слага в корените? Нали е ХРАНА? На дължината какво ще ́и храни? Или така пише на упътването?Аз съм параноична на тема "Упътване за употреба" ... Blush

Анелия, то и аз те разбрах още от първия път, но изрично исках да се доуточниш, за да не стане беля. Sunglasses

# 341
Момичета моя косопад не спира.От Април месец ми е.Маски,капсули и т.н -не помага.Мазах се с дамските ампули на Виши-не става,сега мисля да пробвам за мъже.Какво
ще кажете по въпроса.

# 342
Витамини някакви пиеш ли?  Rolling Eyes

# 343
Момичета моя косопад не спира.От Април месец ми е.Маски,капсули и т.н -не помага.Мазах се с дамските ампули на Виши-не става,сега мисля да пробвам за мъже.Какво
ще кажете по въпроса.

Преди да кажем нещо по въпроса, се хвани един ден и преброй колко косъма ти падат за един ден. Нормално е да са 80-100. Ако са повече- тогава вече ще говорим за косопад. Hug
И не пробвай ампулите за мъже. Неслучайно са разделени за нас и за тях.  Wink

# 344
  • София
А някой от вашите мъже пробвал ли е "нашата" маска?
Аз си поръчах ампулите за косопад на Лореал Профешънъл. Ще споделя отзиви в темата, ако желаете. Никога по-рано не съм имала такъв косопад, но аз знам на какво се дължи - отслабнах с 5 кг. за 2 месеца. Знаех си, че ще разваля косата си. Тривитаминолът не ми помага ... Tired

Общи условия

Активация на акаунт