Тайната на дългата и здрава коса - 45

• 38 212
  • 395
  •   1
Отговори
# 345
аз мисля, че ако има системен косопад трябва да се изследват хормоните.
Аз за моята ултра мазна коса също имам намерение да го направя.

# 346
Да се отчета със снимка на косата си, за едни месец мисля е пораснала. - сега
и - преди

# 347
А някой от вашите мъже пробвал ли е "нашата" маска?
Аз си поръчах ампулите за косопад на Лореал Профешънъл. Ще споделя отзиви в темата, ако желаете. Никога по-рано не съм имала такъв косопад, но аз знам на какво се дължи - отслабнах с 5 кг. за 2 месеца. Знаех си, че ще разваля косата си. Тривитаминолът не ми помага ... Tired

Аз отслабнах с 10 кг. и нищо ми няма на косата.  Зависи от вида на диетата на първо място. Но по принцип да, влияе зле. Затова е добре да се приемат витамини и минерали. Вземи си нещо за подсилване на косата-ампули например. С плацента, за заздравяване и т.н.

Ани-чка , пораснала е и си личи колко е здрава. Цветът е супер. Навява ми спомени за моя естествен цвят...Hug

# 348
  • Варна

Да, моят. От 22 септ. се мацотим заедно и косите ни са по-красиви. Той си намира косопада за силно намалял. Изобщо - по-доволен е даже и от мен. Е малко ме дразни, че всичко му е наготово и не си прави труда дори да се намаца сам...

# 349
Анелия, аз преди години си нанасях маската (а и балсама) постоянно по цялата коса, включително и в корените, и не ми се е омазнявала по - бързо, даже напротив... В смисъл, доста време ми седеше хубава косата. Като се има напредвид, че тогава бях млада и зелена, а също и финансово НЕобезпечена, и позлвах евтини продукти за косата си...  Crazy
На тази маска не пише да се нанася в корените, но на другата, полската, която също ми предлагаха вчера, пишеше да се слага в цялата коса....
мис арк, и аз не вярвам много - много на упътвания и точно затова ще я нанеса навсякъде. В крайна сметка следващите дни ще покажат къде и как ми понася!  Peace
Дет се вика - нямам търпение да се прибера!  Crazy
После може да ви напиша и каква марка е, ако искате...

# 350
  • София
Аз отслабнах с 10 кг. и нищо ми няма на косата.  Зависи от вида на диетата на първо място. Но по принцип да, влияе зле. Затова е добре да се приемат витамини и минерали. Вземи си нещо за подсилване на косата-ампули например. С плацента, за заздравяване и т.н.

За съжаление не отлабнах заради диета. Спрях тотално да се храня поради любовна мъка. Sad

# 351
За съжаление са развалили и хининовия шампоан на "Милва". smile3515Има и различен, по-силен аромат. Случайно видях хининов шампоан на "Каси" и веднага го грабнах. Бях чела добри отзиви, а и мирише страхотно.
Мис Арк, как ти се струва новата "Нивеа"? smile3506

# 352

За съжаление не отлабнах заради диета. Спрях тотално да се храня поради любовна мъка. Sad
Hug Hug Hug   Ти си изживяла и стрес поради тази причина и най- вероятно е заради стреса и косопада. Аз сега съм също на такова дередже, заради излишни проблеми с един закон в университета ми. За радост всичко се разви добре, но последиците са пагубни за косата ми.  ooooh!

Отзиви от мис арк утре, тя така каза.   Mr. Green

# 353
anastangelche, мерси, пак съм чела между редовете. newsm53

# 354

Е малко ме дразни, че всичко му е наготово и не си прави труда дори да се намаца сам...

Нали затова си ги обичаме- да си ги мацаме... Heart Eyes

kafe-проба-грешка, знаем си ние! Ще чакаме отзиви... Hug

Емел, щом е бил такъl повода, едва ли е било само от храненето или липсата му. Стрес, нерви... Rolling EyesТя гледам и Анастейнджълче писала същото, ама карай, няма да трия.

black_ice, утре ще сефтосам шампуто. Дано е добре. Иначе вчера пробвах балсама/купеният по грешка Mr. Green/. Добър е. Но имам един на Л`Ореал за къдрици, поръчан от Ягодка, та той ще е с предимство ако ще слагам нещо такова. А, тя Анастейнджълче и за това писала. Ама карай, пак няма да трия... Joy Joy

# 355
  • София
Изживявала съм адски трудни моменти, но все съм съумявала да си запазя косата на главата. Този път не успявам ...
Дано и при мен нещата се подредят.

# 356
Извенете, че съм писала от Ваше име мис аркBlush Mr. Green

Емел, стискаме палци всичко да се нареди възможно най- бързо.  Hug

Их, Ягодка, Л`ореал, Керастаз.... големи сте зарибявки значи.  Outta Joint Mr. Green Ако някой нещо продава да се обажда.  Mr. Green

# 357
`Звинена стИ! smile3502

Пак съм бляла нейде... Sunglasses
На шампуто Нивея Интенс не пише Интенс, а Протеин рипеар....възстановяващ шампоан с протеини. Thinking

Пък оранжавото е същото като на шишето с балсам Интенс. И в сайта няма продукт Протеин рипеар...Не, че няма да го употребя де...
Колко серии Рипеар имат Нивея? Thinking

Ще ходя да се ровя в Гугъл. search

П.С.  Намерих го бре.

ЕТО ГО

Най-интересното е, че е на същото място, на което в българския сайт е Интенс рипеар-ът...А тук, както виждате, хич няма никакъв Интенс...Чудна работа. Thinking Да не съм попаднала на "оригинален" оригинал?! smile3502

Последна редакция: вт, 07 окт 2008, 21:53 от мис арк

# 358
Онзи ден си направих за втори път овчата маска (Тривитаминол, бадемово масло на Икаров, лимонов сок (пресен) + малко ром). Първия път не останах много доволна защото косата ми не изглеждаше много свежа след като я измих... като че ли беше предния ден измита. Обикновено като се къпя и като изсъхне косата много хубаво блести и изглежда чиста, а сега.... помислих си че не съм я отмила добре. Онзи ден си направих пак маската (голям майтап стана защото след това спря водата и около 4 ч. стоят с нея на главата  hahaha ) този път я отмих добре, сложих и балсам дори за да се среша по-лесно, не изглеждаше вече толкова НЕсвежа, но пак...абе няма го този ефект, който повечето мадами тук описват "оууу доволна съм", "косата ми е чудесна" и подобни.... На какво според вас се дължи това?  newsm78 или аз бъркам и недовиждам в огледалото  hahaha имам руси кичури, не са перхидролени, да не би да е заради това? Аз знам че ако е боядисвана коса не бива да се ползва газ, но маската дали може да навреди? И още един въпрос - на Л`ореал рипеъра в София и Варна от къде може да се купи?  Embarassed

Много усмивки от мен
Peace

# 359
Айде сага, кви са тез` раОти?!  #Shocked smile3506
Ама не ти върви за този шампоан и това си е значи.  no

Ето косата след лекото скъсяване:
http://i178.photobucket.com/albums/w257/anastangel/Hair/DSC00833.jpg
мис арк, можеш да я добавиш в албума. Hug

Лично аз ефекта от маската го виждам в дните, в които не я правя и най- вече в месеца почивка от АД3Е.
Може да не отмиваш маската добре и поради тази причина тя стои мръсна. Измивай я три пъти с шампоан, ако се налага. Аз и 4 пъти съм слагала, но рядко е ставало това. Газ за руси кичури не се препоръчва, да и руси коси изобщо. Маската също така едва ли може да навреди. Може просто някоя от съставките, които слагаш да не се отразяват добре вурху косата ти.

Последна редакция: ср, 08 окт 2008, 00:58 от anastangelche

Общи условия

Активация на акаунт