Тайната на дългата и здрава коса - 45

• 38 229
  • 395
  •   1
Отговори
# 360
Може просто някоя от съставките, които слагаш да не се отразяват добре вурху косата ти.

Коя ли?  Thinking другия път няма да слагам лимон и алкохол, ще сложа само бадемовото масло и АД3Е Simple Smile да видим... Simple Smile

# 361
Може просто някоя от съставките, които слагаш да не се отразяват добре вурху косата ти.

Коя ли?  Thinking другия път няма да слагам лимон и алкохол, ще сложа само бадемовото масло и АД3Е Simple Smile да видим... Simple Smile

Ленка, моят съвет е да пробваш без лимона. И последното изплакване- с хладка вода, не с топла.Flutter
Абсолют и въобще продукти на Л`Ореал профешънъл във Варна има в един фризЮрски салон на центъра. От  пицария "Морско конче" се тръгва надолу по пресечката, намира се на 20 м. от дясната страна.

anastangelche, върви ми, и още как...Пробвах го сутринта, страОтен е! Даже малко по-страОтен от Нивеята за къдрици. А знаете нея колко я любя, тача и милея... Mr. GreenСега ще видя снимката и ще я кача. Hug

П.С. Видях я. Прическата е много добре оформена. Само да съм чула за ножица от тук нататък! smile3516 newsm47

Последна редакция: ср, 08 окт 2008, 08:11 от мис арк

# 362
  • София
Юхууу! Party
И моят шампоан е с баркод започващ с 400. След малко ще се наклепам с маската и ще го пробвам!!!
Мисля другата седмица да ходя на фрейзър и после ще слагам снимки. Grinning

# 363
Аз Нивеята за къдрици само веднъж съм я ползвала.  Blush
Майка ми и тя ми донесе ново попълнение към шампоаните и сега... ще има да ги ползвам половин година.  Mr. Green Казваш другата Нивея и тя страОтна.  Thinking Whistling

Клеми, имаме си нова дума към речника ли - фрейзър? Мда, харесва ми!  newsm62

Тая тема не я ли изписахме много бързо?
   smile3544

# 364
Аз също ще трябва да посетя злия фризюр(не искаамм  #Cussing out ) , щото вече 4 месеца го отлагам... май ми е време а?  Mr. Green
а съм намислила също за едни руси кичурчета?! малко ме е страх, защото русо досега не съм слагала на косата си ама съм адски надъхана.Като/ако го направя ще ви питам за специалните продукти за кичури...

# 365
Момичета, добро утро!
Вчера се изкъпах и си сложих от новата маска по цялата коса! Много хубаво и приятно се втриваше в корените ми, много нежно..... Имах чувството, че тези движения мога да ги правя цяла вечер  Crazy
Не стоях с нея 10-15 минути, както пише, защото ме хванаха нервите в банята, и я изплакнах малско след 5-тата минута.... Косата ми е много лъскава днес и мека. Придаде на косата ми и малко обем...
Все пак предстои да видим кога ще ми се омазни. Пак ще пиша!  Peace

# 366
  • Варна
Темата вярно, че бързо върви  Sunglasses и аз сега ще я оспамя допълнително.  Joy
Искам да споделя с вас, че си купих едно непознато кисело мляко - на Герма, обаче кафяво, нискомаслено и обогатено с калций и магнезий и .... витамини. Въпросните витамини са написани с голеееееми букви и ха познайте кои са?!?!

A, D3, E, B9

hahaha По-горе кой разправяще, че щал да си хапне маската.  bowuu

# 367
здравейте,момичета! Hug
Моля Ви помогнете ми Praynig Имам проблем с пърхута.Целия ми скалб е в рани.Понякога дори получавам обрив по челото ,което си мисля,че е от гадния пърхут.Мисля даже ,че вече ми се е превърнало в себоря Embarassed.Пробвала съм доста неща , но с временни резултати.Нещо коети да ми предложите Вие?

# 368
Консултирала ли си се с дерматолог? Звучи ми страшно.  Rolling Eyes

# 369
Консултирала ли си се с дерматолог? Звучи ми страшно.  Rolling Eyes
Не съм ,но това мисля да направя.Само,че незнам къде има добър в Бургас.Ако някой знае  Praynig

# 370
Темата вярно, че бързо върви  Sunglasses и аз сега ще я оспамя допълнително.  Joy
Искам да споделя с вас, че си купих едно непознато кисело мляко - на Герма, обаче кафяво, нискомаслено и обогатено с калций и магнезий и .... витамини. Въпросните витамини са написани с голеееееми букви и ха познайте кои са?!?!

A, D3, E, B9

Предполагам, че е режимно? Thinking
Значи и вътрешно ще ги приемаме тези витамини. Супер! Grinning

nas, звучи ми като дерматит някакъв...Дано не е себореен. Не отлагай посещението при дерматолог! Naughty Hug

# 371
  • Варна
Режимно е, този път няма добавени раст. мазнини.

Ето снимка http://www.prikachi.com/users/dorchester/57H.jpg

# 372
Познайте кой е с тъмнокестенява коса с лееекичък червеникав оттенък /само на слънце се забелязва/... Mr. Green

Дорчестър, ще се пробва ако го намеря в Пикадили. newsm10

# 373
Здравейте, красиви дами, борещи се за здрави коси! Имам  нужда да се оттърва от доста продукти за коса, защото като си погледна шкафчето и вече се депресирам Embarassed Нито едно от тях не ми трябва в момента и за това ги предлагам тук. Ако някой си хареса нещо и иска да ми пише, моля това да става да ЛС, за да не оспамваме темата.

маска Абсолют рипеър на Лореал проф. - 50мл. от 75 мл.
маска Интенс рипеър на Лореал проф. - 100мл. от 200мл.
маска на Beauty Formulas с къна             - нова 480мл.
маска на Beauty Formulas с мед              - само 1 път пробвана, 480мл.
шампоан Малалеука на Rene Furtere за сух пърхот  - 80мл. от 150мл.
шампоан Аge Densiforce на Лореал проф. - 120мл. от 250мл.
пяна за къдрици Nivea                            - само пробвана
пяна Лореал за обем                               - само пробвана

Леле-е-е, то стана цял списък, а като си помисля, че имам още толкова в шкафа Rolling Eyes
Отново моля да ми пишете само на ЛС

# 374
Здравейте момичета!!!
Видях прекрасни коси!!!  bouquet  bouquet  bouquet Адмирации за собственичките им!!! bowuu
Мис Арк, относно фуксина да се изкажа и аз. Преди много години бях с червена коса и видях на главата на една девойка наистина перфектния червен цвят. Оказа се, че тя ползва фуксин... Взех си и аз и добавях в балсама за коса, съответно омазвах абсолютно всичко, дори нацапах рамката на един прозорец и мястото си остана розово / до каквото се докосне се боядисва трайно/ ooooh! Но това не е важно - в последствие се оказа, че заради фуксина косата не се боядисва с обикновена боя и се наложи да ползвам къна, тогава се направих черна... Tired На всичкото отгоре много изтъня към краищата и започна да се къса като изрусена и прегорена... /Но цвета беше убийствен/ Моят съвет е да НЕ го позваш  Peace
За млякото на Герма - и аз си го взех, май не е лошо newsm78
nas, най-добре е да отидеш на дерматолог /не че те много помагат/. Моят мъж му казаха, че има себореен дерматит и му изписаха някакви мазила, но всичко е временно. Ако се окаже същата диагноза и при теб, ще ти кажа на него какво му помогна най-много, а ти може да кажеш какво са ти изписали.
Май попрекалих с писането, ама е така, като ме нямаше толкова дълго време... Hug
Да се обърна към момичето с ореховата маска - моля те пиши ми на лични рецептата на маската, защото някъде из многото страници я загубих...   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт