Тайната на дългата и здрава коса - 45

• 38 236
  • 395
  •   1
Отговори
# 150
Отдавна не съм ви чела девойки, имам толкова за наваксване .... не само с четенето ами и с косата...
Вчера минах през фризьорския уж само за връхчетата, но нещо ме хванаха в кондиция и ме подмамиха подстрекателките Laughing ... излязох с чисто ново каренце  Crazy
Много съм доволна, защото имах нужда от промяна, а и косата ми се беше поизтощила доста ... та сега ще наблягам основно на тайните на здравата , но не чак толкова дълга коса.
В момента съм на масла - бадемово и жожоба и след две седмици ще  подновя тривитаминолената атака, че с това каре първи "приятели" ще са ми пресата и сешоара Whistling

# 151
mu6moronko   а честита прическа...я дай снимков мат'рял ....на кое викате каре...на равната коса отпред-отзад...или на триъгълника newsm78 и на кое се вика подстрижка.."на листо" все едно и също ми изглежда на мен. Whistling

# 152
сега си купих ампула против косопад,но не знам как се ползва. SadНякой ще ми каже ли,моля? Praynig

Каква марка е ампулата?
Принципно се слага в корените след измиване на косата и не се изплаква.
Но аз съм ползвала и такава, която се нанася преди миене и после с шампоана се отмива.

# 153
Iskam samo da popitam dali e opasno da se polzva tazi maska dokato se karmi, viarno che vitA e v goliamo kolichestvo no vse pak se prilaga samo topikalno. Vie kak mislite, ima li niakoi opit?

# 154
Iskam samo da popitam dali e opasno da se polzva tazi maska dokato se karmi, viarno che vitA e v goliamo kolichestvo no vse pak se prilaga samo topikalno. Vie kak mislite, ima li niakoi opit?

На първа страница има отговор на въпроса ти, още в първия пост дори.  Peace

# 155
imam predvid maskata s trivitaminol

# 156
Ами да и аз за нея говоря. Повечето, които пишем тук ползваме и говорим за маската с тривитаминол. Прочети внимателно първият пост, ако имаш въпроси след това може да попиташ.

И пиши на кирилица, такива са правилата.  Peace

# 157
Хайде да пльосна цитат на част  от първия пост.

Забележка: Витамин А е опасен за плода в големи дози!! Хубав и ефикасен, но не бива да се използва от бременни и кърмещи дами.

# 158
 Blush а на мен отговор на въпросите ми..... Whistling     да се копна аз пак да не се само цитирам  на кое викате каре...на равната коса отпред-отзад...или на триъгълника  и на кое се вика подстрижка.."на листо" все едно и също ми изглежда на мен Rolling Eyes

# 159
Blush а на мен отговор на въпросите ми..... Whistling     да се копна аз пак да не се само цитирам  на кое викате каре...на равната коса отпред-отзад...или на триъгълника  и на кое се вика подстрижка.."на листо" все едно и също ми изглежда на мен Rolling Eyes
Прически тип "Ала Виктория Бекъм, или малко по-дълги и равни! Сети ли се ? Боб ,каре много са модерни и на много жени стоят добре !

# 160

Това е каре.

# 161
  сега ми е ясно кое е каре..много благодаря!

# 162
А ако знаете на мен как ми ходи такава прическа...Бях преди години така, само че с две идеи по-дълго...И то стана поради грешка на фризЮрката. Аз исках на черта, тя пък не разбрала и ме изтъни доста отзад. Аз естествено не се харесах и тя ме направи като на втората снимка.
Ама пусто вече нещо не мога да се прежаля... Rolling Eyes

# 163
И аз искам такава прическа, ама... Не знам дали наистина го искам.  Mr. Green

# 164
И аз искам такава прическа, ама... Не знам дали наистина го искам.  Mr. Green
Не ме дразнете, Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт