НОЕМВРИйските мами се вълнуват и дрешки трескаво купуват!

• 16 238
  • 295
  •   1
Отговори
# 195
Ели, хаиде да те водя на кафе.

Ани свиркай по телефона, че съм се зачела в една арабска тема и много късно видях поста ти.Най-вероятно пиеш вече кафе така че остава за другия път.

# 196
  • София
Здравейте мами,
страхотни коремчета сте оформили. И аз ще кача довечера моето, хем ще бъде и с нова прическа  Mr. Green

Нелка, благодаря за поздравлението но аз все още не съм го видяла легълцето.

Тонеска, и аз все още не съм купила нищо на бебоната нито пък на мен. Чакам другата седмица и тогава.

Според мен редно е списъчето да е на първа страничка, може и да се добавя така че обърканите като мен мами да си поглеждат честичко и да се подсещат.
Честито на всички с болничен, наистина си наближава времето. Вече като попитат кога го чакате, казвам: другия месец. Mr. Green

# 197
Здрвейте тумбаланки  Hug
Тонеска на мен ми се струва доста хубав списъка и мисля,че мястото му е на 1ва страничка пък всеки да си преценява   bouquet
ЗА къпането и аз мисля,че е най добре да се къпе всеки ден (не ,че много ми разбира кратуната де) ама нали бебетата имали нужда от хидратация а какъв по-добър начин от водата за целта ?
Другата седмица имам уговорка с педиатър да сме се запознали и да си поговорим  bowuu моята лична ми я препоръча и по  телефона ми звучеше доста мило ...пък да видим  Rolling Eyes
Момичета някой ще ходи ли на отворени врати в ТК на 7ми може да пийнем по сокче  lalalala
p.s. Тонеска за какво служи този протектор  Embarassed newsm78

Последна редакция: чт, 02 окт 2008, 15:58 от shoppy-мими

# 198
# 199

Честито на всички с болничен, наистина си наближава времето. Вече като попитат кога го чакате, казвам: другия месец. Mr. Green

Вале аз чак се плаша като им отговарям, че чакаме бебо края на месеца.Този месец-направо не мога да повярвам.Толкова много искам всичко да е наред и да си гушкам бебо вече.Ставам адски нетърпелива и притеснена и уплашена.Мале ужас #Crazy

# 200
Шопи протектора се слага върху дюшека, ако бебо го напишка ще запазиш дюшека и ще переш само протектора Peace

# 201
Шопи протектора се слага върху дюшека, ако бебо го напишка ще запазиш дюшека и ще переш само протектора Peace
хахах ама ,че съм зле има логика  Peace
аз така съм се шашардисала ,че съвсем ще откача с всичката инфо наведнъж  ooooh! мерси много аз пак си мислех каква ли е пък тази машинка  newsm78 хахах
полудявам яко вече  hahaha

# 202
  • София

Вале аз чак се плаша като им отговарям, че чакаме бебо края на месеца.Този месец-направо не мога да повярвам.Толкова много искам всичко да е наред и да си гушкам бебо вече.Ставам адски нетърпелива и притеснена и уплашена.Мале ужас #Crazy

Ели, мен още не ме тресе защото нищо не съм започнала да подготвям и все още сякаш не ми се вярва. Нетърпелива съм и аз, само дето незнам като се роди какво ще го правим.
Вчера едни приятели правиха планове за Нова Година и ни питат ние с бебето ли ще ходим някъде или в къщи. и ние се споглеждаме, абсолютно неподготвени за такава промяна и таткото каза, ами ще им напълним паничките с храна и вода и ще се гледат 2 дена с котката  hahaha Joy

# 203
и таткото каза, ами ще им напълним паничките с храна и вода и ще се гледат 2 дена с котката  hahaha Joy

Joy Joy newsm65 newsm10

За термометъра за телесна температура искам да ви попитам. Дигитален или нормален, марката и цената имат ли значение....и къде му се слага на бебето тази .....'писалка', че на такова ми прилича накрайникът Grinning

Да препоръчам. Един чудесен човек, Михалко (тук във форума), ми препоръча да си взема книгата "Какво те чака през първата година на детето". Тя е на авторски колектив, струва 20-23 лв. (с меките корици) и е от голяма полза за нас, дето сме съвсем на старта в майчинството. Има всичко, каквото се сети човек. Посветена е не само на бебетата и грижата за тях, но и на родителите и 'грижата' за тях Grinning

# 204
Бубе нашият термометър е дигитален Microlife - мери за 10 секунди, накрайника му е гумен и е точен - ето тука му хвърли едно очо http://www.microlife.com/index.php?id=127&pro_id=47 и не е скъп - мисля, че около 20-25 лв
Пробвали сме първо - биберон-термометър - нищо не става с него, защото не е същата форма като залагалките и бебето не го иска. После купихме един който не струваше нищо - на всичко отгоре чаках 2-3 минути, а моя синковец каквото е шило върви го накарай да стои мирен толкова време. А и се съмнявам да има дете, което ще стои толкова време без да мърда. Сега с този съм се рахатясала

# 205
Много мерси! Аз за бибероните бях чела, че не всички бебета ги харесват и да не бързаме да купуваме, но за мърдането изобщо не ми дойде на ум, че то не е като възрастните да стои мирно.

# 206
Привет от нас с буболечката Hug
Не се мяркам тези дни, защото съм се отдала на такова скиторене, че  Mr. Green и вечер все сме на гости или с гости. Вчера бях на ЖК взех си болничния, премери ме - кила си см., тонове и толкоз. Малко съм разочарована исках да видя бебочко, но нещо не ми се получи  smile3518 Имам гъби и сега се лекувам  #2gunfire отново, писна ми  #Cussing out от тях. По случай излизането в болничен направих първите покупки за бебо  Mr. Green едни буйки, едно гащеризонче и едно боди. Много съм щастлива, но май околните не съ във възторг, че искам да пазарувам преди да се роди. Но хич не ми пука за тях. Crossing Arms Както си реша аз. То и таткото много не е навит, защото в службата му преди две седмици тяхна  колежка
 загуби бебчето си в 8м. smile3518 и той е доста стреснат от това и не зная как да постъпя с тези покупки newsm78 и гледам да не мисля за това много, че само се притеснявам излишно и за нашият бебо и само слухтя дали подритва Cry Съжалявам, че така Ви натоварих с такива мисли   bouquet
Руми, радвам се, че всичко е наред с бебо  Hug
Добре дошли на новите мамчета и леко бременеене до края  bouquet
Lightblue, стискам палци, всичко да мине нормално при теб и бебока!
Пепе, дано се оправиш с тоя албумин  #2gunfire
На болните бързо възстановяване    love001
 Hug на всички и се радвам за добрите прегледи и стискам палци, за тези, които са на преглед днес

# 207
Здравейте и от мен,цял ден обикалям по улиците и чак сега се прибрах

Бях да си пусна изследвания за хемоглобина-покачил се е от 90 на 105 Simple Smile и доки е доволен,въпреки че трябва да продължа с хаповете

Купих на бебо 2 сладки бодита,а шопинга в Гърция ще бъде утре ,а не в събота,после ще има снимки

За къпането -смятам да е всеки ден,всички около мен така правят и смятам за правилно щом аз се къпя всеки ден,така да е и с бебо Laughing

И аз няма да купувам комплект за изписване-вече съм купила страхотен плюшен гащиризон ,боди и др.дрешки и смятам с това да се облечем на изписването.

# 208
Оф и аз да се включа най-накрая на края на работния ден, ама така е- Комарчето знам, че ще ме разбере  atwork
А по въпроса това за бабите-НЯКОЙ ЗНАЕ ЛИ ДАЛИ МОЖЕ ДА Е ПРАБАБА НА БЕБЕТО  newsm78
Аз щото си имам само едни баба и дядо, ама те още млади и работливи, далече са от пенсия  newsm53
 temi4ka Hug  това за 8мия месец е много лошо
как така е станало  Sad

# 209
Темичка не се натоварвай в момента с такива мисли - горе главата - всичко ще е наред Hug

Мамита качих списъчетата на 1 стр., който има някакво допълнение нека ми пиша на лични да допълвам.
Аз си бия шута, че днес много досадих Embarassed извинявам се за което ама докато хлапето спи съм жена без работа Whistling

Общи условия

Активация на акаунт