НОЕМВРИйските мами се вълнуват и дрешки трескаво купуват!

• 16 261
  • 295
  •   1
Отговори
# 75
Добър ден мамички!
Пепенко дръж се мило,но остана!  Hug
И аз съм с болки в срамната кост,кръста и къде ли не,снощи му дръпнах един рев,дотежа ми всичко,уж не съм глезана,възпали ми се врастнал нокът,под окото на бузата ми излезе ечемик,почти ми се затвори окото,заради бременността не мога да пия нищо,ишиаса ме почна пак но вляво едва ставам едва лягам и като легна не ми се става,но ща не ща ставам,защото ще се опишкам......лоша работа,но не се оплаквам просто споделям BlushЗа секса и аз чакам Коледа с нетърпение,не че сега въпреки забраната се сещам за секс де......... Embarassed
Лек и слънчев ден на всички!

# 76
  • София
Здравейте на всички мами и коремчета с бебчета Hug
Еййййй, момичета, Октомври месец вече сме- започва последния, 9-ти месец Heart Eyes Flutter За кои по-рано, за кои по-късно......вижда му се края вече Peace Само живи и здравички да сме,  Praynig , след някоя и друга седмичка всичко ще гушкаме сладки и здрави бебчовци! Praynig Hug Praynig
Пожелавам на всички ни месец Окромври, а след него и Ноември, да е здрав, радостен и изпълнен само със хубави и щастливи мисли и емоции! Praynig Praynig Praynig
Не смея да го напиша, но като че ли днес съм по-добре. Пак кашлям, но не толкова често, кашлицата е пак суха, но е по-лека. Надявам се до ден-два да съм кукуряк! Praynig

Хубав и спокоен ден за всички ни! Praynig Hug

# 77
  • София
Здравейте и от мен!
Аз мога твърдо да кажа, че вече съня не ми се отдава въобще. Събуждам се много рано към 4-5 часа през нощта и чак към 8 пак заспивам Sad! Много е неприятно това Rolling Eyes! Иначе и моя бебок е много активен - направо с таткото не можехме да повярваме, че има  сила за такива движения Laughing, но изглежда е пораснал доста и дано е така! А за болките и аз си ги имам същите като вашите - опашка и става, особено вечер е доста гадно ooooh!!
Пепе, дръж се - не остана Hug!
Феъри, браво за килограмите - това май сега ще ни е болна тема Rolling Eyes! Хич не ми се иска да дебелея, ама .......... Praynig!
aleksa_sm, още малко и всички ще спрем с хаповете Grinning!
Ели, заглавията са супер Hug!
Вале и аз мисля като Феъри (относно памперсите) Simple Smile! Леглото- и аз си предпочитам стандартния размер Hug!
soniamari, понякога имаме нужда да си поплачем Hug!
Теди, и аз мисля, че парацетамол е най-добре да вземеш Hug!
Дидипиди и аз мисля да се поразходя днес Hug!

# 78
  • София
Сори за спама, ама исках да кажа нещо на Розичка, а си е изчерпала лимита на ЛС, а писах, писах......
Това с ечемика е много кофти, аз като ученичка имах период от около 1 год, в която всеки месец, около датата ми на МЦ, ми излизаше ечемик,, имала съм месеци  и с по 2 на едното око, а веднъж имах и на 2-те едновременно. Знам колко е неприятно. Единственото, което можеш да направиш, поне при мен е действало са изпитаните бабешки лекове- когато усетиш, че ти излиза- слагай счукан лед в кърпа и слагай на окото. Неприятно е, но се изтрайва. Освен това търкай със златен пръстен, като лек масаж.
Това-когато усетиш, че е на път да излезе или е още в началото. Но когато си изпуснала момента и вече е започнало да набира- слагай топли компреси, колкото топло можеш да понесеш, защото областта около очите е много чувствителна. Или с  ютия минавай по-дебела кърпа и слагай, докато изстине. По този начин от топлото се пука по-бързо и лесно и не боли толкова.
Дано ти мине по-бързичко, зщото напълно те разбирам какво ти е!
 Hug

Момичета, голямо геройство извърших днес- успях да си епилирам крачката  Flutter Голяма акробатика падна, докато намеря правилната поза, а и бебона ме затрудни допълнително, беше си качила високо вдясно дупето и ми ръбеше, но с повече гимнастика- номерът стана.  Mr. Green

# 79
Здравейте! Как сте мамчета? Аз сега се връщам от консултация тежим 2.100 и сме 42см докторката каза че това е нормално за тези седмици. При вас как е ходенето? При мен е мисята невъзможна 3.

# 80
Мишле благодаря за съвета мила,точно това каза офталмоложката сух топъл компрес и нищо друго,почна да спада,но се чувствам невероятно гадно,грозна подпухнала и т.н.
Виктория браво на твоето бебче,с вървенето съм много зле,клатушкам се като пате,много ми е тежко,въобще не ми е до разходки,грехота в това хубаво време.........
Тинка и аз съм така със съня заспивам последно малко преди да трябва да ставам,защото още ходя на работа и в 7.30 ч едва отлепям,но безсънието май е нормално за този период на бременността Sunglasses

# 81
  • София
И аз се опитвам да запазя някаква нормална походка, но си е доста трудно. Вчера ходихме до понапазаруваме нещо за хапване и мъжо бърза напред с количката, а аз търкул, търкул след него. И той вика, че ме бил чул да охкам, аз не помня да съм охкала Laughing.

# 82
 Joy а пък моя мъж постоянно ме имитира как дишам,като парен локомотив, Grinning няма как ще пъшкаме ще охкаме  Mr. Green

# 83
Ето ни и нас...Снощи с бебо легнахме в 2 и станахме в 10, втора нощ никакво хрупане на плод, доволна съм.
Розичка, чувала съм че капването на няколко капки кърма помага, пробвай ако искаш.ЗА ишиаса не ти ли помагат фастум гел,финалгон.Желая ти скоро да се оправяш от всички болежки-
Вики, браво за добрите резултати.Мишле, само така те искам.Пепена,стягай се в кръста, още малко остана.
Вале, това за толкова ранно заучаване с пишкането ми се струва крайно. Мисля, че е необходимо достигане на някаква възраст за осъзнаване на рефлекс и т.н Феъри, а като дойде време живи и здрави ще даваш съвет как да научим бебчовците да са без памперс, че нашият племеник се научи едва сега лятото, а октомври става на 3.
Помня, че имахме мама счетоводителка.Саса, ти ли беше или се бъркам?Искам да се консултирам на лични по един проблем.
И да ви питам нещо-в сайта на НОИ пише, че са ми преведени първите парички по един болничен, а в сметката ги няма.Хиххиих!
Вече сме 35та седмица.То май наистина не остава.

# 84
  • София
Здравейте, сладурки!  Hug
Тонеска, мерси за прекрасната темичка отново.   bouquet
Пепи, дръж се, мила.  Wink
Мишленце, да я гониш тази кашлица дето те тормози.  Hug
Ние пък в събота започваме ремонта - нещо окъсняхме, но под моето ръководство ще свършим бързо - робовладелският строй се завръща.  Mr. Green

Последна редакция: ср, 01 окт 2008, 12:08 от Hot_Lady

# 85
Нелчо,откъде тая кърма,май само аз нямам още коластра ooooh! Благодаря ти мила! Hug
За ишиаса мажа с Ne-OX и не мога да кажа че помага,когато бебка се премести,болката от самосебе си изчезна,но сега явно пак притиска нещо,ще търпя.

# 86
Здравейте и от мен

И аз се събуждам често през нощта,но сериозни проблеми имам само със заспиването Close

Това за памперсите и на мен ми се струва доста крайно,все пак децата сами ще ни подскажат кога да им ги махнем,на същото мнение съм и относно бибероните

Хайде оздравявайте и се пазете,че с това променливо време...само вируси върлуват
Пепенка,дръж се  още малко ти остана

И моето пъпче не е излязло и да ви питам ,дали всички имате тъмната линия на корема?Аз нямам Rolling Eyes

# 87
  • София
hana30 , и моето пъпче не е излязло и нямам тъмна линия.  Wink
За ЕБХ още навремето като го четох ми се стори доста налудничаво ... но кой както го разбира.
Я да ви попитам в зимните кошове на количките си ще поствяте ли някакво дюшече или не? Моята има нещо като вата (незнам как да го обясня), но не ми изглежда достатъчно май.  newsm78

# 88
Момичета, здравейте!!!! Аз отдавна не съм се включвала с писане, но постоянно ви следя. Малко ми е срамно, ама какво да направя -мързел ми хвана:blush:
Много се надявам да ме приемете във вашия отбор, обещавам че ще се включвам по-често.
За първа страничка: на 25 години съм, първа бременност. Ще раждам в Майчин дом - Варна

# 89
За ЕБХ още навремето като го четох ми се стори доста налудничаво ... но кой както го разбира.

newsm10 за всяко нещо си има време

Хана и аз нямам тъмна линия и пъпчето ми не е изкочило Simple Smile
Розичка не се притеснявай и аз нямам коластра изобщо. Първият път ми слезе няколко часа след раждането - така, че не се притеснявай когато му дойде времето ще имаш - сега и без това коластрата ще ти е излишна екстра Wink
Иринка влизай по-често Grinning
Виктория поздравления за хубавите новини Hug на всички, които са днес на преглед чакаме отчетите да са супер Grinning

Последна редакция: ср, 01 окт 2008, 12:30 от tonesa

Общи условия

Активация на акаунт