3D Studio MAX 3

• 25 893
  • 494
  •   1
Отговори
# 300
Искаш 2д да го начертаеш в аутокад и да стане 3д в макса .
Нещо такова да Blush

# 301
Те компютрите са голяма работа, ама не чако толкоз  Grinning, че ти да си чертаеш 2д и то да си става 3д, щеше да е много добре, но уви ... Трябва да прочетеш малко за 3д моделиране в една от двете програми. 3-д обектите се изграждат по координати x,y,z

# 302
 newsm78 Ок.Ако успея да направя това което се мъча,ще ви покажа.Мерси за помоща

# 303
 tiheri mnogo mi haresva taka!!!!! sorry za shrifta ama ne sum si v nas  Hug

# 304
# 305
newsm78 Ок.Ако успея да направя това което се мъча,ще ви покажа.Мерси за помоща
Най-лесно ще обясниш така че да те разберем е като опишеш конкретното нещо което искаш да направиш, а не така принципно както се опита Simple Smile
Стана ми интересно, така че ще се развам да видя какво си направила  Peace

tiheri, много добре се справяш Simple Smile

# 306
Мерси Миоки, взимам пример от теб  Wink

# 307
nas, наскоро минах един бърз курс на АутоКад и лектора обясни че след като си го начертаем в 3д може да го инпортнем в студио макс за да използваме възможностите на програмата за рендиране, т.к. в Ауто кад това не е така лесно и качествено.
За съжаление не съм си инсталирала още студио макса, но и това ще стане някой слънчев или облачен ден Simple Smile

# 308
nas, наскоро минах един бърз курс на АутоКад и лектора обясни че след като си го начертаем в 3д може да го инпортнем в студио макс за да използваме възможностите на програмата за рендиране, т.к. в Ауто кад това не е така лесно и качествено.
За съжаление не съм си инсталирала още студио макса, но и това ще стане някой слънчев или облачен ден Simple Smile
Принципно е така, но реално ще си създадеш купчина проблеми. Двете програми не са изчистени все още качествено от конфликти и често се получават бъгни я в текстури я в геометрия.

# 309
Принципно е така, но реално ще си създадеш купчина проблеми. Двете програми не са изчистени все още качествено от конфликти и често се получават бъгни я в текстури я в геометрия.

Вярно е това, но когато става въпрос за чертане на прости геометрични форми и то много, Аутокад е несравнимо по-добър и бърз. Май последните версии 2009 на двете програми са ги изчистили, прави ми впечатление, че няма такива бъгове.

# 310
Кад е чертожна програма, докато макс не е Simple Smile

Ама за какво са ти в макс много прости геометрични форми?!

В макс прости геометрични форми се правят също много лесно - има си примитиви Simple Smile при това пак с точни размери.

# 311
  • София
Здравейте мацки, аз се позагубих малко, но вече съм тук.
Имам разни готови неща, но не са нищо особено, за това не ги пускам.
По принцип, според мен има смисъл да се импортват готови аутокадски модели на мебели и да работиш с макса върху тях, за да е по-точно, виждала съм в много сайтове свободни модели в  Кад, но до сега не съм пробвала да ги импортна. Може би понеделник ще пробвам, че съм се нахъсала да поработя малко дизайнерски мебели.  Wink

# 312
Здрасти Simple Smile

А бе аз съм пробвала. Зависи от файловете. Повечето модели са лоу поли и искат играчка докато заприличат на нещо.

# 313
Аз използвам Аутокад за всички чертежи и от там за всички не пластично моделирани форми. По-удобно ми е да ги чертая там, заради снапа и навика може би.

# 314
А бе в крайна сметка на кой както му е по-лесно и удобно. Важен е крайния резултат  Grinning Peace

Общи условия

Активация на акаунт