Юлчетата вече крачат и все за нещо плачат

• 10 405
  • 299
  •   1
Отговори
# 210
Рени,много вкусно!Браво,тва си е талант твойто!
Иве,аз имам няколко примера-две деца са,едното има,а другото няма коки.

# 211
  • USA
Ох, и аз слюноотделям като видях на Рени питката. Като каза, че е като козунак - още повече. Simple Smile
Янче, аз на твое място не бих се хванала в семейния бизнес. Като му дойде времето ще си намериш хубава работа. Сега се радвай на децата.  Hug

# 212
Дунди, с удоволствие Simple Smile. Мъж ми пък изяде кифлите, които станаха за точно 3 минути  Joy
Бима, добре си се завърнала  Hug А твоята красавица май верно си расте дългичка. Ще има да се оглеждат по нея мъжете  Heart Eyes
А за стафилокока и аз като станция да се обадя - не е задължително да имат и двамата. Тъй като около 2 години съм се лекувала от стафилококи понаучих доста за тях. Бактерията я има във всеки човек, но е опасно, когато имунната система е по-слаба и се увеличава драстично нивото на стафилококите в организма. Дано бързо му минава на Ники  Hug

# 213
  • Варна
Леле Рени, развали ми диетата.Така се облизах, че награбих една кутия бисквити. Rolling EyesБраво!
Бима , приемаме завръщане само със снимки  Hug А пък 92 си е сериозна цифра за кандидат манекенка  Heart Eyes
Аз смятам да си гледам Нелия до 2г. и след това я пускам на детска ясла.Третата година си я пазя и за двете деца като станат първокласници.Предполагам, че ще им е трудно и искам да бъда до тях.Ако си изгърмя сега патроните после няма как , а пък и както татко им пътува още по-трудно.А пък и честно да си призная с Преско към края на втората година определено започва да ми липсва социалната среда- тръпката да стана , да се приготвя, да отида на работа, да се срещна с хора и да поприказвам за неща различни от бебешки.Нищо, че много бързо ми писна, ама това е друга тема.  Blush

# 214
  • София
Добър вечер  Laughing

Радвам се да те видя, Бима.  Hug Браво на Катето, много пораснала.  Heart Eyes
Мимозке, не се кахъри. Въпросът е ти как чувстваш нещата. Щом с Мимко сте щастливи, всичко е ок. И на мен една приятелка все ми разправяше как трбябвало да отбивам, без да съм й искала мнението. Просто им кажи да те оставят и че ще си поговорите, когато и те имат деца.
Марти, тази Мариса голяма сладурана. Много се смях с нея.
Иве, бързо излекуване на малчо. Хубаво е, че се разбра какво е.

# 215
  • София
рени погачката многоо добре изглежда, бих я пробвала  Laughing
иве, уинкс ме е изпреварила, ама яко не си дала антибиотика или каквото е там, не бързай да го даваш и на другия. това че има единия, не значи че и двамата имат непременно. заразно е да, но не на всяка цена може да бъдат "прихваната" стафилококите.
бима привет и от мен на теб  и екатерина, която е станала мнооого голяма Peace
марти, мариска нещо се е отпуснала,  макар да звучи смешно тази история всъщност. хубавото е че леля я стяга- аз мисля че трябва да има поне 1 човек в семейството (в широк смисъл семейството), който да играе ролята на "страшилището", за да може той индиректно да подпомага възпитанието ( не знам дали стана ясно какво имам предвид  Blush) и още нещо-
прегръдки на никола сладурков от нас, не знаех че и той се е парил милия Confused
коки днес пак имаше 3но критичен ден- 3 пъти падна и накрая успя да сенарани над устничката, много ми е жал понеже бях до него и не успях да реагирам, но той е просто като светкавица Rolling Eyes
утре ще го пусна на ясла да видим как ще е, а днес ни срещна в градинката  онази леля и много загрижено се отнесе към коки, направо се умилих. бия отбой по нейн адрес до второ нареждане  Laughing Laughing Laughing
ками, как беше гери днес? Peace

# 216
  • USA
Ели, оправи ли се Коки от разстройството?

Мисля си колко е трудно на децата да разберат, че някои думи са "лоши", като ги чуват непрекъснато около себе си.  Thinking Наскоро една позната се оплака, че има голям проблем да обяснява на сина си, че да се пуши е лошо, но това, че някой пуши не значи че е лош. Това в България, където повечето хора пушат. Сигурно е много гадно чувството да чуваш от детето си думи, които мразиш.

# 217
  • София
Бима,радвам се,че драсна няколко реда да не те мисля  Hug Катето нали е астрална близначка на моя Стилиянчо,та някак си я чувствам по-специална  Heart Eyes Ма вярно много е порастнала,браво  Hug
Рени,страшна питка,не се съмнявам,че е и вкусна.А ти какво все кусури си намираш,че не била хубава,така и някой път за снимки-нещо не били добри,а аз каквото и да видя твое все се възхищавам на майсторството ти и се засрамвам   Embarassed
BOOTY,добре че си реагирала навреме да намажеш с мазнина изгореното.Стилиян така като пипна реотана на печката още докато ревеше му облях ръката със зехтин и мина много бързо.Гадничко е,но така пък се научават да не пипат,иначе с обяснения само е по-трудно(аз си успокоявам съвестта с такива оправдания  Blush)
Това мойто дете от оня ден прави нещо много интересно-баща му го гушнал и го целува,то почна да се накланя към мен и аз да го целуна и след това ни хвана двамата отзад зад тила и ни бута един към друг и ние да направим същото  Heart Eyes  И сега вече си е ритуал това  Crazy

# 218
Добро утро ,моми4ета!
Като видях това слън4ице и ми се оправи настроението  Mr. Green  Мисля да взема кухнята и бегом към Южния парк ,4е не се знае кога друг път 6те можем.
А и да се похваля в4ера ни бе6е първи ден на ДК и ядохме по4ти вси4ко,само на супите се опъва.Ама като знам и аз как ям супа...то няма на кой да се метне.
Хубав ден на вси4ки!

# 219
  • София
Уф, Давид току-що повърна. Ама яко. Братовчед му беше хванал този повръщащо - разстройствен вирус, уф не сме ги събирали, докато беше болен... гадост.

# 220
БИМА, добре завърнала се  Hug Катерина е гигант сравтнение с на с - Бубу е едва 75  см
Имат ли бебоците бемки?
Бубу е станала голяма глезана и се чудя как ще я караме  newsm78

# 221
Много ло6о,katiABV ,дано се оправи бързо.То4но една приятелка,която си е дала детето на ясла ми се оплаква6е ,4е и нейното дете е така.
Марти последния път преди месец и не6то бе6е 79 см.

# 222
  • Асеновград
Ани , Тедо има 2 бемки , 1 голяма и 1 малка.Голямата му се появи още на 2-3 месеца като беше.
Аз отлитам за София след малко , стискайте ми палци да се справя , щото ме е страх от срещата дето ми предстои.
Кати , дано е еднократно и му се размине на Давид.

# 223
  • София
уинксче, уж се оправи, но ще видим днес. помолих вече добрата леля да ми звънне да си го взема ако има пак разстройство и не знам какво да правя вече. не е болен определено. на наши близки детето от стрес е имало разстройство. ако и при коки е така, ще ги помоля за търпение. но все пак ако го има отново ще го спра пак за тази седмица, поне още съм си в нас. Rolling Eyes

кати, много гадно това- имаше миналата седмица едно такова в групата на коки и аз се молех да не го е хванала този вирус. май не е засега. да се оправя скоро давидче Praynig

Мама_му
  и коки има 1 или 2 бенки Peace

billie  стискам палци! Peace

# 224
Добро утро на всички,

Кати, това, че не е бил с братовчед си по време на вируса не значи, че не може да го лепне от друго дете навън. Дано бързо се оправя малчо и да е някакво задавяне просто, а не самия вирус  Hug
Ели, според мен това със спирането за известно време ще се отрази по-зле. Детето отново свиква да не е на градина и адаптацията се забавя по този начин. Но пък ако наистина е на стресова основа разстройството, трябва да помислите с лелите вариант да си известно време на половин ден с Коки. Мисля си, че все ще ти влезнат в положението.  Hug за дребосъчко и теб Simple Smile
Моя син ми отказа днес да му почистя засъхналото секретче в носа. Явно някакви прахоляци са се събрали в нослето покрай ремонта. Като казах дай да почистим нослето и вика - Нееее, боли  Shocked Откъде пък тази асоциация и знае ли изобщо какво значи това боли... newsm78
Хайде махам се, че ще изведа малкия навън преди да дойде майка.
Лек и слънчев ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт