Юлчетата вече крачат и все за нещо плачат

• 10 406
  • 299
  •   1
Отговори
# 195
  • София
BOOTY, много кофти преживяване, ама поне повече няма да се опитва дапипа ютията... 

# 196
Добро утро на всички Simple Smile

Бути, съжалявам за малката, че така е станало. Аз преди време като живеех при сестра ми така оставих ютията на ниско в стаята, в която не влизаше нейната. Беше на възрастта на Или и Нелия. За късмет тогава влезе, че и я пипна. Цялата ръка стана голям мехур. Що рев му изревах, не е истина. Затова сега знам, че няма място, което да не пипат. В момента като приключа с гладенето качвам ютията на гардероба в хола и малкия поне половин час не го пускам там. Явно парен каша духа.
Ани,  Hug за малката щурана-сладурана. Гледам снимките в подписа, ми тя станала мома за женене  Heart Eyes
Дундурелке, и Или след падане така не ме изпускаше от ръка доста време. Направо в чудо се бях видяла. А хем преди това си ходеше вече самостоятелно. Дано скоро й мине уплахата  Hug
Изчезвам да правя погача за прощъпулник на сина на приятелката ми. Хайде до скоро и хубав ден на всички!

# 197
 Привет!
Герка баща ми е българин, и точно това е абсурдното, че по-документи съм в БГ от 1985г, с един  родител българин, защършено средно образование и почти завършено висше (в момента на подаването на документите) и им трябваше почти 4 години, за да ме признаят за гражданка Simple Smile , 2002г съм подала документите.
 Бооти не се обвинявай, случват се, дано не я боли много Нелия  Hug

# 198
  • София
ДД
Излезна носния секрет Ради е ок но Ники е със стафилококи.Е това не е ли заразно и как единия има а др няма като ядът с една лъжица едни играчки крадът си бибероните

# 199
  • София,
Иве това според мен не е възможно, явно секретът на Ради не е взет правилно. Нищо де така или иначе, каквото и да ти изпишат за Ники давай го и на Ради, а то може и тогава все още да не са се били проявили при него, а да стане по късно  newsm78 ей кофти е тва, а колко са упорити, дано бързо се оправят.
И аз мисля, ако изобщо ходи Вероника на градина да я пускам след 3 години, ама как ще стане ще го мислим. Важното е, че успях да прекъсна и тази година ученето, а и шефът ми не ме вика на работа, каза да си я гледам, та ще използвам, така и така това ще ми е нещо като последна почивка, после като тръгна пак на училище, на работа, деца, семейство, ужас - сегашното недоспиване е нищо, повярвайте ми! Hug

# 200
Здравейте аз пак се намърдвам тук ама се изкуших .
Бооти не се обвиняваи не можем да придвидим всички ситуации у нас Сашко щеше да събори ютията на главата си хванах я във въздуха а се бях обърнала за минути дано бързо и отменат болките на малката палавница мажи я .
А онзи ден бавачката го оставила да отиде до мивката в кухнята  и той се качил от дивана на столчето за хранене и прав се кефел на постижението си  Crazy
Ох изчезвам от тук че ще ям бой Twisted Evil

# 201
  • София
секрета го взеха в лабороторията,лоборанта

# 202
Иве, успокоителното е, че знаеш какво им е и как да ги лекуваш  Hug
Бути, целувки на Нели, и Никола се изгори на фурната преди известно време - аз бях на 1 метър от него, той се подпрял с ръчичка на фурната да се изправи, усетил, че е топла, но явно  не посмял да си махне ръката, защото неможеше да ходи още и започна да вика...тогава заспалата му майка го махна оттам, плака много, може би така никога не е плакал. На него дефламола много му помогна, а оттогава фурна не пипа и знае какво значи "пари"  Hug
Мими, добре дошла  Hug
Мими, как се казва хотела и къде се намира?
Яна, аз на твое място бих отбила след като мине зимата и грипните епидемии  Hug
Танче, честито ти гражданство - от 2002 до сега са 6 години, ужасно дълъг период за твоя случай. Важното е, че братята македонци, които иначе не могат да ни понасят (не всички де) ги правим бързо бързо български граждани
момичета, благодаря ви за отговорите, тия дни смених подхода към Никола и го усещам, че е по-спокоен...важното за мен е въобще да не стигаме до сцени и до опити да ми се налага, защото с това компромис иняма да правя. Като видя, че отиват в тази посока нещата гледам да го разсея с нещо, започвам да говоря някакви неща с увлекателен тон или му правя физиономии. Вчера много смешно ми стана, защото направи пак някакъв  опит да хвърля къчове докато му сменях памперса и аз започнах да му правя гримаси, съответно той се разсмя и в смеха си каза "ха-ха ма-ма"  Laughing
Много прегръдки на Гери и Коки, дано по-бързо да мине този период на адаптиране.
Аз няма да го пускам Никола на ясла, за щастие догодина ще има кой да ми го гледа. За ДГ съм "за", като изключим, че масово се пускат болни деца там...това ме притеснява, защото гледам, че около мен децата, които тръгнаха а Я/ДГ се разболяха още първата седмица. Освен това аз имам лош спомен от ДГ защото мразех да спя там. То може на Никола да му хареса, но аз се замислям дали да не го запиша на половин ден, и на обяд баба му (дай Боже и аз  Praynig) да го прибира да си спи вкъщи. При нас има една ДГ с такава опция, съответно и цената и е по-ниска (плаща се на час). Иначе Мариса, която е на 3 години доста добре се адаптира към ДГ, има си един отбор приятелки, не плаче сутрин, учи песнички стихчета, обидни думички...въобще пълна програма. Миналата седмица я чувам, че казва на баба ми "крокодил" и "пикла". Казах и да престане, не ме слуша и продължава, все едно ме няма и не говоря на нея. Пернах я по дупето, тя ме изгледа странно, но поне ми даде възможност да й обясня, защо не трябва да говори така. След малко обяснява нещо на баба ми и се обръща към нея с "абе човек" и веднага ме поглежда "лельо, а "човек" обидна дума ли е?"  Laughing

# 203
Мими, как се казва хотела и къде се намира?

Марти, понеже хич не го отбирам турския и незнам точно как се чете "бийюк"/но знам че означава голям/ ето линк http://www.ayvalikbuyukberkotel.com/ Намира се в Сарамсаклъ, на 7 км.от Айвалък.
А за лошите думички мисля, че няма отръвка. Мъжа ми много псува в колата, въпреки че постоянно го предупреждавам да не го прави. Свекито също много псува и пътуваме и тя "Мамка му...дъра-дъра...." и Мимко чул-недочул вика "мама" Laughing

# 204
Хихи,Марти като чета за Мариса все едно за Надина пишеш.Но патент на Надина са момчетата.И често срещам някое майка на момче от групата дето ми казва как като питала сина си с кой си играе той отговарял,че с Надина си играе.  LaughingТя също свикна дори и с недостатъците в градината.Аз я пуснах близо на 3 год.,тя ревеше пред градините край нас,че иска на училище,че иска при децата.Но като тръгна мина през доста стресови ситуации.И все пак друго си е голямото дете,ако щеш дори имунната му система е по-развита.Тя нямаше памперс,сама се оправяше в тоалетната,с дрехите горе-долу и най-вече че говореше и всичко ми казваше.Даже майките на по малките деца идваха да я питат разни неща.
За кърменето може би ще отложа до февруари-март наистина.А Никола засега мисля да го запиша догодина,но той сам ще си покаже.Ако се научи без памперс да ходи,ако говори.Хубаво е на половин ден,но тва е над 3 год.В нашата и в яслата дават до обяд.Няма да почвам работа и ще преценя догодина.Инъче той е по-самостоятелен от сестра си,определено не е толкова привързан към мене,свикнал е в компания на деца.Но като тргнат е друго де.Тогава ги виждаш какви са и как се справят.

# 205
Ей ми погачата - http://progroup.org/cpg133/albums/userpics/10003/pita%7E0.jpg
Обаче не ми харесва на визия. Много големи ми станаха кифлите, които правят кръга и тръгнаха да дуят на страни така Sad
Остана малко тесто и направих кифли от него (тестото е козуначено), та добре, че на вкус е добре. Топи се в устата направо Simple Smile
Отиваме да празнуваме и дебелеем  Mr. Green

# 206
  • София,
ММММ  smile3501 smile3501 smile3501 Renie78 страхотно изглежда! Може ли като проходи Вероника да си поръчам и аз една такава, че съм много вързана в ръцете, а кухнята ми е най омразното място. Изобщо не обичам да готвя, правя го по задължение. Mr. Green

# 207
Привет и от нас!
Цял ден ти4ам по зада4и и 4ак сега сядам да ви из4ета.
донси,и ние бяхме на Заимов по4ти цял ден,как не сме се видели  newsm78
Днеска му купих на МАрти яке с га6теризон за зимата,да ми е спокойно и сега остават само боту6ите и сем се зазимили.

# 208
Здравейте и от нас
Доста отдавна не съм се включвала, но каквото и да кажа ще бъде просто извинение.Все си казвам, че искам да знам какво става с вас, но някак си не ми стига времето.
Ние сме добре, но сме ужасни инати.Не мога да вамеря време да си отпочина и съм страшно изнервена.Екатерина ходи сама от 10 дни, но не сме правили престъпулка все още.Доста пъти я изпускахме, че накрая се беше изплашила и трудно проходи.Май върви по-височка от нейните връстници, които са около нас. В момента е висока 92 см и си отваря сама вратите вкъщи.Просто е някакъв ужас.
Да не ставам досадна, да се надявам, че пак ще намеря време да пиша, а сега от 2 дни се опитвам да изчета последната тема докрай  Simple Smile
Засега това е от мен

Последна редакция: пн, 06 окт 2008, 17:03 от bima

# 209
  • USA
Айде и от мен привет! Нямах интернет тези дни - много неприятно така.  Laughing

Бима, радвам се да те видя. Много е пораснала Екатерина! Браво!

Иве, нали Ради беше със сополите? Вчера и Кристиан не спа много от запушен нос и си мислех за вас. Та исках да ти кажа, да не се шашкаш, че иска да спи при вас. При нас е същият сценарий. Като са болни е нормално да искат да се гушкат. Според мен е възможно само единият да е със стафилокок. На Ники сигурно антибиотик са му дали, аз не бих дала антибиотик и на двамата като Ради няма бактерия. Хубаво, че са им взели секрет.

Буути, милата Нели!  Sad Дано бързичко да и мине ръчичката.

Ками, да не ти пука какво ти говорят лелите. 1г2м не е чак толкова малка възраст за детска градина. Като по-малки свикват по-бързо. Лелята да си гледа работата, на всеки човек ситуацията е различна. Не всички можем да си гледаме децата до 3 годишни. Аз съм ходила на ясла и на детска градина. Винаги ходех с желание и имам много хубави спомени. За съжаление болестите в началото са неизбежни, но ще свикнат децата и ще си изградят имунитет рано.

Общи условия

Активация на акаунт