Юлчетата вече крачат и все за нещо плачат

• 10 398
  • 299
  •   1
Отговори
# 225
Айде и ние в отбора на контузените- Никсъна е с насинена буза след поредния скок. Нещо нем оже да разбере какво е това гравитация и защо след стъпване в нищото следва падане Confused Опитвам се да не си вменявам вина обаче, ще видим докъде ще ся докараме.
Мариса, много се смях с твоята племенница, макар че нещата са сериозни по принцип. Моя мъж редовно псува като кара и аз непрекъснато правя забележки. Оня ден ме застреля с репликата, че било по добре Никсъна от него да научи някои думи, отколкото от улицата Shocked Ако знаеше каква тирада ще последва, никога нямаше да го каже Wink

# 226
Били, късмет  Hug малкият боксьор е страхотен  Heart Eyes
Ели, хич не ми допада ролята на "страшилището", но като няма кой друг да я играе. Цунки на Коки, по-добре наистина да мине на половин ден...колкото се налага
Рени, погачата ти няма решка, сигурна съм, че е много вкусна...а дечицата ни знаят повече отколкото предполагаме  Grinning
Рокси, да го цункаш малкия щурчо с насинената бузка  Heart Eyes
[

# 227
  • София
Ох, от сутринта до сега над 10 памперса. Направо не е истина, сигурно през 3 минути се подрисква - то в акото освен вода почти нищо няма... Не е закусвало, не е обядвало и като пие вода повръща... горкото човече. Сега заспа омаломощено както се бореше с 1 бисквита. (не е ял щото не съм му дала, де. Как само ходи след мен 'амм' и ме моли и гледа с тъжни очички, направо толкова лоша се чувствам - ами като знам, че не бива... Sad ). Ясно, че не можете да ми помогнете, ама аз да си се оплача...

# 228
Ох, Кати, дано се оправи Давид, само да не се обезводни Praynig
Ренка, наистина децата ни вече доста от нещата разбират. Много е сладък Илия Hug
И Дели има една бенка. Появи му се почти веднага след раждането. Расте с него.
Ками, никой няма право да ти казва кога да пускаш детето си на ясла. То е ясно, че ти си преценила така или, че обстоятелствата го налагат. Кви са тия хора- незнам #Cussing out

# 229
Здравейте, момичета ! Благодаря за подкрепата!  Hug Аз преди го мислех, първо до годинка, после до октомври-ноември, ама като гледам с каква страст суче, вече не го мисля и не си давам някакви срокове!
Е, много гаден тоя вирус. Не свърши ли вече. Дано се оправи Давидчо по-бързичко  Praynig
Рени, питката наистина изглежда ммммм вкусно smile3521 Аз много не умея, ама и много не съм се пробвала, даже хич. Иначе пък съм по тортите. И много често правя. Дори след малко отивам да забъркам една  Wink
Рокси, мъжа ми излиза със същия довод. По-добре от него да ги научел глупостите  Twisted Evil
Били, стискам палци  Peace

# 230
  • София
Не е закусвало, не е обядвало и като пие вода повръща... горкото човече. Сега заспа омаломощено както се бореше с 1 бисквита.
кати, има на хумана едни прахчета, може би си ги виждала, електролити пише на тях- дават се когато бебешока е с дрисък или повръщане за да не се обезводни ,  вместо вода. имат бананов вкус и са много приятни, за разлика от продаваните соли, които са и солени на вкус на всичкото отгоре. едно прахче се разтваря в 25-260 мл вода и може да си го пие цял ден. в добавка и лечебната каша, която става и на мляко хумана предполагам че ако ги пие ще му помогне да се оправи по-скоро Praynig

рокси, ужас, горкия, аз вече не знам какво да кажа- малчовците почнаха много да се удрят и да пострадват много ми е мъчно така, да му минава бързо Hug

# 231
  • София,
КАти давай му натриев цитрат, има го на сиропче, той е против повръщане, а има и едни свещички при повръщане, а за дрисъка ентерол или смекта. Слагай меу повече захар във водата или му давай директно глюкоза. Аз на Вероника и давам със спринцовка направо в устичката за да не се обезводни. ДАно бързо се оправите! Hug

А ВЕроника е със зачервено гърло! Embarassed Цяла нощ кашля, и днес я водих при педи, а няма хрема нищо, вчера даже си беше съвсем добре. Но снощи много беше кисела и я оставих доста да пореве, че направо ми писна и явно е от това. Няма налепи нищо - просто е червено и педи каза да продължим с имунокинда и да и давам дактарлин, по точно да мажем с него. И чай, ама аз от сутринта само го претоплям и я гоня с бутилката, но не ще изобщо да го накуси. Hug Кажете какво мога да и дам за гърлото newsm78 Иначе е весела и си играе в момента бръмчи около мен с проходилката Hug

# 232
  • София
ДД
Кати сокчето на хип е за повръщане и разстройство,не знам дали ще го пие.Въпроса е да приема на често течности а не изведнъж,по лъжичка.Заведи го при педито.Свещички не се препоръчват при разстройство.
Dundurela щом не ти е казал нищо педито,може да е от реването.
С тея падания и удари незнам,преживявам ги повече от тях.

# 233
  • София
ДД
Кати сокчето на хип е за повръщане и разстройство,не знам дали ще го пие.
коки само като го видеше и почваше да прави ужасени гримаси, то е яко гадно  Sick
а, виж, за свещичките съм напълно съгласна, че не се препоръчват при разстройство.

# 234
Здравейте и от нас!
От снощи и Екатерина е с асфалтова екзема на брадичката. Много е инато това дете. Кажете как се справяте с ината на вашите малчовци, ако въобще го проявяват де. Днес излязохме на разходка и я пуснах да ходи в един парк. Там обаче имаше чешма и тя все на водата. Уморих се само да тичам и да викам не.Накрая се ядосах и я прибрах в количката. Имам чувство, че се превръщам в истеричка с нея. Незнам дали ви е направило подобно впечатление, но когато се смрачава и Екатерина почва да залита като ходи. И снощи на двора по този начин пак и аз до нея и й казвам да ми даде ръка а тя се инати. И хоп последствието - падна.
Да се оправят бързо малките болни дечица. Моята само веднъж досега ми е вдигала температура, но аз се видях в чудо тогава. Оправи се за 2 часа, но по-сериозни разболявания нямаме. И да се оплача всичко разбира като й говоря, но все още не ще тя да говори като изключим "баба", "мама", "тате" и разни бръщолевения.
Приятен ден от нас

# 235
  • Варна
Кати, заведи детето на лекар!10 памперса + повръщане не е никак за пренебрегване.Обезводняването може да стане даже и за час без да се усетиш.Това го казвам с най- добри чувства, за да вземеш възможно най-бързи мерки.На една моя позната детенцето се обезводни за половин час и я приеха по спешност.10 дни я държаха там. Тия вируси наистина се развиват много бързо.Понякога нито свещички помагат нито сиропчета.Хайде да се оправяте бързо  Hug

В бързината със съветите забравих да ви почерпя  Blush

Мъжът ми днес има рожден ден.

Последна редакция: вт, 07 окт 2008, 15:49 от BOOTY

# 236
Бима, и Бубу е същата. Разбира абсолютно всичко, като я пита някой нещо тя започва да се подхилва и нищо не отговаря. Вика баба и мама и производни  и айде.
Иначе май е понастинала защото започна да и тече носа, а довечера мислехме да ходим на гости да видим едно малко бебе. Въпреки,че съм сигурна че не е вирус мисля да го отложа

# 237
Здравейте  wavey
Бима  Hug и при нас е същото положение с ината  Wink
Като ме питат как съм вече отговарям "Във фаза преди да почна да вземам  успокоителни " Wink
Кати дано бързо се оправи малкото човече
Изчезвам, че Ина ще събори тоалетката  ooooh!

# 238
Кати, дано бързо да се оправи Давид, не искам да те плаша, но при децата разстройството може да бъде опасно, консултирайте се с лекар  Hug
Бима, и аз търся рецептата - при нас като че ли действа разсейване+ангажиране на вниманието с нещо интересно...и не е без значение според мен детето да усеща, че неговите желания са от значение за теб (колкото и да са абсурдни, стига да не са опасни разбира се)...пример от днес - тръгваме си от парка, опитвам се да го сложа в количката, да ама не...като видях че с добро няма да стане му казвам със сериозен тон "Никола, искам да седнеш в количката, за да се приберем вкъщи,да спим". Той ми клати глава (защото не разбирали  Wink) Накрая се получи така, че нито той седна в количката, нито аз го носих на ръце - просто стоеше прав в количката, аз го придържах и бутах. Обаче, като стигнахме до нас, го сложих да седне, за да кача количката и той не се разплака, после споойно си го измих и приготих за сън. Казвам това защото от няколко дни следвам нова линия на поведение - миналата седмица картинката би изглеждала така - насила го слагам да седне в количката, той реве и се извива през целия път до вкъщи, аз се изнервям, вдигаме блока във въздуха докато се качваме вкъщи, аз се изнервям още повече, едвам го оправям за сън, защото и той е доста изнервен вече и после дълго време го приспивам, а той хълца дори след като е заспал

# 239
  • София
весинко, като все не остава време да се чуем, пиши как сте с ина, какво прави малкото диваненце? и поздрави на аси и алекс Peace
коки днес пу пу е бил ок в яслата- ял, спал, акал 1 път не много рядко. и слушкал. пак да кажа пу пу Wink
кати нещо ново за давидче? baby_neutral

Общи условия

Активация на акаунт