® E-bay - тема 15

• 42 423
  • 950
  •   1
Отговори
# 540
  • В центъра на Вселената...
Начинаеща съм и моля за помощ. Толкова безпомощна се чувствам в сайта на Ибей, че....А вие сте писали, писали... Реших да се регистрирам по повод една преса, която искам да си купя. Но май няма да стане, че този който я продава не праща до БГ. Нали правилно разбирам. Да ама не мога да открия такъв, който има шипинг до БГ. Ще ми помогнете ли? Плийззззз...
http://cgi.ebay.com/VIDAL-SASSOON-GOLD-TRIPLE-3-BARREL-WAVER-CUR … ksid=p3286.c0.m14

# 541
  • София
Този специално изрично е подчертал,че не шипва извън щатите, но има други, споко.  Wink Питай ги поред,все някой ще се навие.
http://cgi.ebay.com/Vidal-Sassoon-professional-Three-Barrel-Wave … ;_trkparms=39%3A1|66%3A2|65%3A1|240%3A1318&_trksid=p3286.c0.m14
http://cgi.ebay.com/Vidal-Sassoon-3-Barrel-Waver-curling-Iron-Mo … ;_trkparms=39%3A1|66%3A2|65%3A1|240%3A1318&_trksid=p3286.c0.m14

А ако мислиш,че си заслужава цената, ей ти го този-веднага да купиш:
http://cgi.ebay.com/NEW-Vidal-Sassoon-Professional-3-Barrel-Wave … d=p3286.m20.l1116

# 542
aunt Ogg  newsm51 Тази преса не ми излиза от ума и при положение, че в БГ са над 100 лв.
Ще се поразгледам. Само един последен(може би глупав) въпрос. Къде се вижда ника на продавача и имейла му  Embarassed

# 543
като сте `заговорили` за преси,да ви питам,коя преса е добра за изправяне на коса /косата ми е като храст,та да е по-качествена  Mr. Green/.препорьчайте ми,моля!

# 544
  • София
Като гледаш страницата, в дясно, meet the seller. Това е никът му, а % отстрани е фийдбек-какви оценки са му сложили тези,които са търгували с него. За връзка-цъкаш на contact seller и ти се отваря форма за запитване. Грешка, цъкваш на ask seller a question.

# 545
Пуууу, почвам да контактувам  Mr. Green
А защо така не искат да пращат до България. Не знаят какво изпускат  Crazy

Момичета какво точно означава това: We're sorry, but the seller of this item is unable to receive funds at this time. , че не приемат средства по това време  newsm78

Последна редакция: чт, 16 окт 2008, 16:54 от Неф&Неф (bgbubu)

# 546
  • Sofia
Плийз някой да ми го преведе точно,че като типична блондинка не го схващам Embarassed
just noticed you have won the sandals ill invoice you for that seperately, is that everything or should i wait! x

# 547
  • В сърцето на ММ
Плийз някой да ми го преведе точно,че като типична блондинка не го схващам Embarassed
just noticed you have won the sandals ill invoice you for that seperately, is that everything or should i wait! x
Сега забелязах,че сте спечелили сандалите.За тях ще изпратя отделна фактура.Това ли е всичко или да изчакам? Peace

# 548
  • Sofia
  bouquet Brrr

# 549
Е? Не е мой, на приятелят ми е.. Но какво от това ?

Сигурно ползвате 1 компютър с едно IP. И ако неговия е блокиран явно предпазват ebay.

# 550
Е? Не е мой, на приятелят ми е.. Но какво от това ?

Сигурно ползвате 1 компютър с едно IP. И ако неговия е блокиран явно предпазват ebay.

Да, или билинг/шипинг адресите са един и същи.

# 551
In April, we announced that we're noting the computers you normally use to buy and sell on eBay.

We've now started to verify sellers who are listing from a computer they don't normally use. If you're listing from a different computer (e.g. at a friend's house, at the library), we'll ask you for some additional verification to make sure it's really you listing the item.

This helps us protect your account and all buyers and sellers from fraudulent unauthorised activity. For more details, please check our FAQ.

# 552
Момичета, имам доста проблеми с GOOFBAY напоследък. Дайте читав и безплатен снайпер, с който мога да заложа няколко неща едновременно.

# 553
НЕ !!!!
Държа публично да отбележа, че последните дънки които си купих (и в момента съм с тях) са 31 по Щатската номерация, което в сантиметри са 78.74 и да се престане с инсинуациите по мой адрес и по адрес братя ГАЛЕВИ

Joy Joy Joy Joy Joy

Да,ама според последните новини братя Галеви са невинни,а МВР-лъже Mr. GreenОбаче в подкрепа на твоите скромни мерки-требе снимков материал Wink-то и аз така мога да нося два пъти XS при ръст 170  Crazy

# 554
teo71, не му искай снимков материал, все пак тук е форум на майки, няма да ни плаши децата, я!  Mr. Green А пък и аз искам да спя...

Общи условия

Активация на акаунт