® E-bay - тема 15

• 43 811
  • 950
  •   1
Отговори
# 600
беби
Hello, I am very sorry for the delay but I have a small problem with my Pay Pall account which I believe I will be able to resolve shortly. Can you please be so kind and give me a little time to do so and I will pay appropriatelly. Thank you very much for your understanding.
Обаче това само в случай, че наистина бързо се оправиш с картата и платиш, 10 дни след търга продавача може да отвори диспут и тогава може и да загубиш достъп до ибей.

# 601
Снощи като се прибрах пред вратата имаше една купчина бележки от пощите, ама днес нямах време да проверя с какво освен с гащи съм се заимал

# 602
Получих парфюм от щатския EBAY,но ми намирисва на фалшив.Може ли да отворя диспут за това и най вече как може да се докаже такова нещо ако продавача ми отговори-"ми не е фалшив!"- аз как мога да докажа че е...и да си искам парите обратно?

# 603
  • някъде там
Здравейте!
Тук съм , чета ви, но нямам никакво време.Така или иначе купувам по нещо на дребната.Та предната седмица спечелих едни клинчета, на които не беше обявена доставка до Бг.Писах няколко писма, но все едно глас в пустиня.Тъй като заминавах на семинар , а отговор никакъв не получих, реших , че ще платя за да не може да ми постави отрицателна оценка. LaughingПлатих доставка колкото до Англия.Вече 5 дни от тогава и продавачката продължава да мълчи.Ще изчакам още малко и после ще види....
Много са ми интересни какво им пречи да ми отговорят newsm78

# 604
беби
Hello, I am very sorry for the delay but I have a small problem with my Pay Pall account which I believe I will be able to resolve shortly. Can you please be so kind and give me a little time to do so and I will pay appropriatelly. Thank you very much for your understanding.
Обаче това само в случай, че наистина бързо се оправиш с картата и платиш, 10 дни след търга продавача може да отвори диспут и тогава може и да загубиш достъп до ибей.
Много благодаря но май няма да се оправя защото от пей пал казват че картата е отхвърлена от системата и искат друга карта а другата ми е маестро и нестава май ще забравя за ибей Cry

# 605
Аз лично козметика и парфюми не бих купила от e-bay, има голяма вероятност да са с изтекъл срок на годност или ментета.
Визирам и тези сенки, които са Бебето е показала, дано да греша, но за тия пари .... някак си прекалено хубаво, за да е истина.  Thinking

# 606
добре де някой не може ли да ти го плати и толкоз

# 607
ако някой може да ми плати поръчката която е само 7 долара с доставката ще съм много благодарна и веднага ще му дам парите Embarassed

# 608
Аз лично козметика и парфюми не бих купила от e-bay, има голяма вероятност да са с изтекъл срок на годност или ментета.
Визирам и тези сенки, които са Бебето е показала, дано да греша, но за тия пари .... някак си прекалено хубаво, за да е истина.  Thinking

не се сетих, че може да са с изтекъл срок... newsm78 И на мен ми се струваше прекалено евтино. Като дойдат ще кажа.

# 609
Застраховка предвидила ли си - задължително за техника  Peace
Имаше един човек във фотофорума, който вкарваше апарати - трябва да потърся или да се сетя за никнейма  ooooh!

# 610
МОже ли да помоля за един превод.
f you are the winning bidder of my Miss sixty snuffles jeans please can you make instant payment after the auction, as you have feedback less than 10 and I ask people with this low feedback to contact me. Thanks,Charlotte
Тая се тревожи, че няма да й платя ли?

# 611
Аха. Иска да й платиш веднага след края на търга, ако спечелиш, защото имаш фийдбак по-малко от 10.

# 612
Аха. Иска да й платиш веднага след края на търга, ако спечелиш, защото имаш фийдбак по-малко от 10.
И аз така си го преведох, но да питам за по-сигурно.
Благодаря Алекс.

Забелязахте ли, че в заглавията на някои обяви от китайците пише:...NEW...НОВО..... Mr. Green

# 613
Ми когато нещото, което продават е ново, задължително трябва да го напишат в заглавието. Какво те учуди?

# 614
Ми когато нещото, което продават е ново, задължително трябва да го напишат в заглавието. Какво те учуди?
...че е на български...

Общи условия

Активация на акаунт