® E-bay - тема 15

• 42 403
  • 950
  •   1
Отговори
# 585
Според мен тази цена за шипинг от америка си е съвсем добра

# 586
Добре, опитах се да чета старите теми..малко да се образовам преди да питам, но до 10та тема не ми се отварят. Другите са пълни със спам. Гледах и таблиците, но не мога да се ориентирам, кой номер сутиен отговаря на 85 Д?

Peace 38C-US    38D-UK  Hug
MNого ме обркахте с тези номера. По Ларедутската таблица ми излиза, че съм 44DD newsm78

Последните ми покупки:

-сенките са на Ланком, изобщо нямам представа тука на какви цени вървят, на мен ми излязоха 3.49 GBP+ шипинга 2.20

Имам някакъв бонус в Пей пал, което не ми е ясно;
Subject:    
   PayPal has just sent you ?1.50 EUR with PayPal

# 587
  • София
БеБето, страшна си! Кога започна, кога го изкупи пустия и-бей!  Joy Дай, моля, линк към продавачката на сенките.

# 588
БеБето, това не е бонус . Тези пари са ти дръпнати като си вкарала 4 цифрения код, те ти се връщат, но ти стоят в Пей Пал акаунта.

# 589
БеБето, това не е бонус . Тези пари са ти дръпнати като си вкарала 4 цифрения код, те ти се връщат, но ти стоят в Пей Пал акаунта.
И аз така си помислих, защото знаех, че ще ми дръпнат пари, но не бях разбрала, че ще ми ги върнат, и се чудех защо пише бонус..
БеБето, страшна си! Кога започна, кога го изкупи пустия и-бей!  Joy Дай, моля, линк към продавачката на сенките.
ИМам купени 12 артикула, но другите неща са разни брокатчета и простотийки за Нейл арт. Няма да са ви интересни. Mr. Green
Ето сенкопродавача Winkhttp://myworld.ebay.co.uk/choclab6947/

Още нищо не съм получила, тръпна в очакване.... Crazy

# 590
Ами трябва да се стесни самия ботуш нагоре, т.е да се изреже кожата... де да знам как точно да се направи......
Разширяването го правят при самото стъпало, а на мен ми трябва за горната част.

PeaceНаде,става по принцип-в нашия квартал работи един "вълшебник",който ми стесни преди година едни от естесвен  велур по цялата дълцина нагоре-точно както панталон се стеснява Grinning-може би зависи от модела и майстора.Аз за съжаление не мога да си стесня гумените галошки и ако не ги продам и купя по-малки ще си ги нося с термо чорапи Hug

Похвал-вече съм с блустар Laughing Whistling

Последна редакция: пт, 17 окт 2008, 12:20 от teo_71

# 591
Аз за съжаление не мога да си стесня гумените галошки и ако не ги продам и купя по-малки ще си ги нося с термо чорапи Hug
кой номер са?

# 592
Българка с английски адрес ли?
Да,отговори си ми на чист български(или по-скоро латиница  Grinning ).

# 593
Еее, ама си чак в Пловдив, трябва тук да намеря някой.
Утре ще ходя до един, дано да намери начин, че никак не ми се иска да ги продавам (а има доста желаещи колежки за тях Wink )

# 594
  • София
Има ли начин да се видят само продавачите от България в ибея !?

# 595
Има ли начин да се видят само продавачите от България в ибея !?

мИсля, че не, или поне аз не съм разбрала как става.

И аз от около месец Laughing

Ама има съфорумки с тюркоазени, пък си трайкат Crazy Crazy Crazy

# 596
  • Sofia

И аз от около месец Laughing

Ама има съфорумки с тюркоазени, пък си трайкат Crazy Crazy Crazy
и аз тази седмица ще стана със синя звездичка Crazy..................или може би другата newsm78

# 597
Как да кача снимки тука,да се похваля и аз какво купувам,че пробвах и не става

# 598
Някой знае ли как да си отблокирам акаунта ? Sad

# 599
здравейте имам нужда от малко помощ.Имам да плащам едни клещи за маникюр  но пей пал не ми приема картата и вече започнаха да ме съсипват с писма на пощата а не знам грам английски за да напиша писмо на продавача за да му обясня какво става ако някой може да помогне някак ще съм много благодарна

Общи условия

Активация на акаунт