® E-bay - тема 15

• 42 346
  • 950
  •   1
Отговори
# 705
First Class не употребявам, това е най-бавното
Priority Mail e 3-4 седмици, ама най обичам Express

# 706
БеБето, залагай със снайпер и няма да те надцакват така или поне по-рядко.Simple Smile))

Моя продавач ми прати фактура с 29$ шипинг  Laughing страшна отстъпка е направил. Ма аз пак му писах... ще ме псува накрая. Mr. Green

Аз само със снайпера играя бре. Crazy Ама така се случва. Даже бях започнала да си мисля, че нещо не бачка, но адидас-а го грабнах, бях заложила на 6 паунда, и го взех на 3.70/ Бяха ми обяснявали как става така, ама не разбрах много тогава. Печели този, който е предложил най-голяма цена, ама на чия сума?

Възможно ли е да ми искат 1 паунд за пуловер??? Mr. Green
Hi, postage will be £1.00 extra.

Ще ми обясните ли как става този номер с тоя снайпер и какъв е начина да поставиш горна граница на наддаването си?  newsm78

# 707
Hi, postage will be £1.00 extra.
1 паунд допълнително
Ивелина с кой снайпер си

# 708
И на мен днес не ми върви нещо - от събота съм спечелила нещо и не можах да го платя,защото изхарчих парите от картата за други неща/с дебитна карта съм/ - и днес чакам с нетърпение да отворят банките да внеса пари - още в 8.30 съм внесла и още не мога да платя - на мен друг път ми ги активира до 2 часа най-много и след това мога да ги ползвам,но точно днес  - не,та не - сега се притеснявам продавача какво ли ще си помисли,при положение,че ми беше писал,че вече имал проблеми с бг купувач и с нежелание се съгласи да ми изпрати стоката....

# 709
Оффф,аз едни дънки от Англия - 10 лири шипинг ще плащам- прекаляват значи

# 710
От вчера не мога да се регистрирам в PayPal ! Rolling Eyes
Дава ми някаква грешка и направо откачих вече! Crazy

# 711
В събота спечелих един търг, и исках тотал от продавача, но още не ми е отговорил.Преди това ми писа за доставката"Yeah sure would have to find out if it will cost extra, but should not be more than a couple of pounds more".Обявил е цена 3.5 за Англия, чудя се дали директно да не му платя 5.50, без да чакам инвойс  Thinking

# 712
  • Варна
First Class не употребявам, това е най-бавното
Priority Mail e 3-4 седмици, ама най обичам Express

Аз пък предпочитам Фърст клас и идват средно за 2 седмици/максимум 3/, в повечето случаи по-бързо.

# 713
# 714
Току-що си купих НОВО Куини Зап за 230лв (същото струва 390лв в България) Чакам го да дойде до края на седмицата от Германия. Доставката ще е само 15 евро, изобщо супер,нямам търпение.
Това е снимка на количката , продавачът е някаква немска фирма, супер разбрани хора, определно ще си купувам и разни други бебешки неща от там! Peace

# 715
така  искам да си взема някаква туника от там обиколката ми е 99 а на ханша ми е 125 може ли  да ми дадете линк със такива туники да разгледам

# 716
Дай търговеца моля на количката.

Последна редакция: пн, 20 окт 2008, 16:55 от Mamica

# 717
който и ще да е

# 718
така  искам да си взема някаква туника от там обиколката ми е 99 а на ханша ми е 125 може ли  да ми дадете линк със такива туники да разгледам
  newsm78

# 719
как е refurbished в немския ибей  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт