® E-bay - тема 15

• 42 335
  • 950
  •   1
Отговори
# 735
. Mr. Green Писаха ми по-малък шипинг от нормалното. Mr. Green

PeaceЕй за т'ва иде реч Wink

# 736
Мацки,има ли такъв модел в БГ?

Абе много малка ми се вижда, иначе нещо подобно съм виждала в немския и-бий.

# 737
  • В сърцето на ММ
Мацки,има ли такъв модел в БГ?

Абе много малка ми се вижда, иначе нещо подобно съм виждала в немския и-бий.
Води се за дете от 6 мес-3 год,макс 16 кг.
Дано да не е тясна наистина.

# 738
Седалчицата ми се вижда малка и тясна, но моя син не е от най-слабите и дребните, наложи се тази година при навършени две години да купувам нова лятна количка, която за щастие се оказа изключително здрава и удобна Hug

# 739
  • Sofia
Много спешно ми трябва как се отказваше наддаването Praynig

# 740
  • В сърцето на ММ
retract bid  Peace

# 741
retract bid  Peace

# 742
Е, едновременно сме писали - и то едно и също!

# 743
  • В сърцето на ММ
мда Flutter

# 744
  • Sofia
Мерси  bouquet Сетих се впоследствие Embarassed

# 745

IvelinaAtanasova -поздравления за количката-хич не ми е на дневен ред Mr. Green обаче е много красива и на страхотна цена-да не говорим за доставката-вече не мога да повярвам е има швабин с евтина доставка,след като на мен един ми искаше 39 евро за чанта #Crazy-дамска ooooh!

Ужас  #Cussing out
Хората,  от които си взех количката всъщност са фирма, предполагам за това имат по-ниски цени за доставка, честно казано и мен ме учудиха. Ако и наистина пристигне до края на седмицата, ще ги призная. Харесала съм си дървено столче за хранене от там. Видях същото в магазин на Стоки тук за 500-600лв, те имат модели за 100-200лв Peace

Аз пък проблеми с англичаните имам - участвам в търг, печеля, докато ги чакам да ми отговорят доставят ли до България и накрая като ми кажат, че не правят доставки извън Англия, а не са го упоменали предварително, направо откачам!

# 746

Аз пък проблеми с англичаните имам - участвам в търг, печеля, докато ги чакам да ми отговорят доставят ли до България и накрая като ми кажат, че не правят доставки извън Англия, а не са го упоменали предварително, направо откачам!

Затова първо се пита, за да няма сръдни после Peace

# 747
Ха,  Shocked това не го знаех 

# 748
Пазаря се и още как, изобщо не ми пука. Аз купувам основно блузи, потници и подобни. Знам колко тежи един парцал и съм си направила сметка, че повече от 4-5 паунда/доставка/ не ме устройва. ПОследниятслучай е пример ; Харесах си едно пуловерче(тънко) писах на мацката, тя ми отговори че не знае точно колко но най-много щее около 7.50,щяла да провери. Аз и писах после че много искам пуловера и че 7.50 са ужасно висока цена, и и пратих таблицата. Тя ми благодари и ми обяви шипинг 3,50 Mr. Green
Мислех си че не ставам за търговка, ама явно ме бива. Laughing

# 749
Хората,  от които си взех количката всъщност са фирма..............
дай линк де  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт