® E-bay - тема 15

• 42 338
  • 950
  •   1
Отговори
# 720
колко време се чака за тотал от продавача?Гледам, че моя днес е листнал нова стока, а на мен не ми отговаря от събота Thinking

# 721
колко време се чака за тотал от продавача?Гледам, че моя днес е листнал нова стока, а на мен не ми отговаря от събота Thinking

Щом е обявил 3.50 за Англия не му плащай повече от 5 лири доставка. Моят опит - дрешки - около 3 лири, обувки - 5 - 5.50 и то не детски. За каква стока става въпрос?

# 722
Щом е обявил 3.50 за Англия не му плащай повече от 5 лири доставка. Моят опит - дрешки - около 3 лири, обувки - 5 - 5.50 и то не детски. За каква стока става въпрос?
една чанта

# 723
Ако е нормален размер - 5 лири са достатъчни.

# 724
  • sofia
В събота спечелих един търг, и исках тотал от продавача, но още не ми е отговорил.Преди това ми писа за доставката"Yeah sure would have to find out if it will cost extra, but should not be more than a couple of pounds more".Обявил е цена 3.5 за Англия, чудя се дали директно да не му платя 5.50, без да чакам инвойс  Thinking
E, как сама ще си определяш цената?! Аз ако съм ще ти се издразня и ще ти тресна 7-8лири доставка,пък ходи се оправяй после  newsm78
Отиди на `рикуест тотал`

# 725
 PeaceАми ей така-сама си я определяш и пишеш-по-нагоре съм писала как точно го правя Twisted Evil-и как да не си я пишеш като не е ли престъпление да иска такъв жезбожен шипинг. Close Спечелваш нещо за 2-3 лири и ти праска 10 лири доставка-айде бе Crossing Arms

IvelinaAtanasova -поздравления за количката-хич не ми е на дневен ред Mr. Green обаче е много красива и на страхотна цена-да не говорим за доставката-вече не мога да повярвам е има швабин с евтина доставка,след като на мен един ми искаше 39 евро за чанта #Crazy-дамска ooooh!

# 726
Mamica, тея слипчета за колко ще ти ги шипне продавача?
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=S … item=230302241480

# 727
В събота спечелих един търг, и исках тотал от продавача, но още не ми е отговорил.Преди това ми писа за доставката"Yeah sure would have to find out if it will cost extra, but should not be more than a couple of pounds more".Обявил е цена 3.5 за Англия, чудя се дали директно да не му платя 5.50, без да чакам инвойс  Thinking
E, как сама ще си определяш цената?! Аз ако съм ще ти се издразня и ще ти тресна 7-8лири доставка,пък ходи се оправяй после  newsm78
Отиди на `рикуест тотал`
прочети си пак цитата  Grinning тотал исках още в събота..

# 728
И аз много им се дразня на тея англичани. Големи мърди са. Чакам отговори за шипинг по 2-3 дена. Изпуснах доста неща така. Crossing Arms
Най-редовния ноомер е: Ще погледна колко ще излезе и пак ще ти пиша....
И ни вест, ни кост. Направих се на луда днес и пратих на 2 линка с тарифите на английските пощи. Mr. Green Писаха ми по-малък шипинг от нормалното. Mr. Green

# 729
  • sofia
Отиди на `рикуест тотал`
прочети си пак цитата  Grinning тотал исках още в събота..
Бъди по-настоятелна,пиши пак! Мислиш, че не искат да ти вземат парите ли?!

# 730
  • sofia
PeaceАми ей така-сама си я определяш и пишеш-по-нагоре съм писала как точно го правя Twisted Evil-и как да не си я пишеш като не е ли престъпление да иска такъв жезбожен шипинг. Close Спечелваш нещо за 2-3 лири и ти праска 10 лири доставка-айде бе Crossing Arms
Като не те устройва шипинга,никой не те кара да купуваш!
Но ти не можеш сама да определиш какви са разходите на продавача по изпращането!

Все едно да отидеш да се подстригваш и да има обявена цена от 30лв и ти да кажеш,че не ти харесва цената и да им дадеш 15лв  newsm78

# 731
  • В сърцето на ММ
Мацки,има ли такъв модел в БГ?

По-точно ме вълнува ще се набутам ли ,ако я взема за 65 долара с доставката. newsm78

# 732
Бъди по-настоятелна,пиши пак! Мислиш, че не искат да ти вземат парите ли?!
пак писах Peace
Може наистина да не ми иска парите, спечелих чантата за 0.99 паунда   Mr. Green Thinking

# 733
И на мен ми се случива много често - да казват,че не е проблем да изпратя  до бг,но ще проверят и ще кажат,точно колко повече ще е - и естествено забравят да кажат след това - и аз обикновено не наддавам,ако нямам щипинг - но едни ботущи много ми бяха харесали и след един такъв отговор и повторен въпрос,на който не ми се отговори - наддадох и ги спечелих - и естествено така ми завиши шипинга продавача - поиска ми 10 лири,а като пристигнаха пишеше 5 лири,но аз съм си виновна с случая....а последно време непрекъснато ми искат по 8,9,10 лири шипинг за по едни дънки,накрая се прежалих и платих 10лири за едни,при положение,че ги спечелих за 4 лири,и печалбата му е и от доставката - така че продавача сам си определя какво ще иска,но понякога наистина злоупотребяват

# 734
Като не те устройва шипинга,никой не те кара да купуваш!
Но ти не можеш сама да определиш какви са разходите на продавача по изпращането!

Все едно да отидеш да се подстригваш и да има обявена цена от 30лв и ти да кажеш,че не ти харесва цената и да им дадеш 15лв  newsm78

PeaceМетода е изпробван многократно и върши работа Wink,а има и достатъчно таблици с ценоразпис на доставката и изпращането на линк със завишена такава върши още по-хубава работа,да не говорим за възможността за диспут при завишен шипинг.

Като подстригват в съседния салон за 15 лв познай кой ще е пълен Crazy

За това е и пазара-пазариш се/ако можеш/ и ако не ти изнася-продавачи бол Hug

Общи условия

Активация на акаунт