® E-bay - тема 15

• 42 260
  • 950
  •   1
Отговори
# 855
Brrr, явно зависи от пощата. Аз получавам всеки ден пакети, даже се дразня понякога, че не ми изтърпява търпилото да се посъберат повечко и така да ходя до пощата, ами всеки ден съм там дежурна.

# 856
Пуснах
да видим какво ще стане

И видя ли колко са любезни от ларедута  Joy
досега бях на фитнес, нали трябва да отслабна преди да ида там
 Joy
сега ще ида да се повеселя

# 857
  • София
Купих си едни ботушки от едно германче с 100 % федбек на 03 10 ги платих на другия ден ми ги пратил-но ги няма.Ето какво е писал

Hello,
please try the following ID at your local mailoffice: CL911553203DE.
This is the international code for your shipping. If the item didn´t receive until 29.10.08, please let me know. Regards Hei

Опитвам се да проверя с този номер тук http://www.track-trace.com/post  ,но нищо.
Какво ще ме посъветвате да направя ?!

http://services.bgpost.bg/WebTracking/IPSWeb_item_events.asp?ite … amp;Submit=Submit Странно, според мен ти се е загубила тук.

И сега ако някое крадливо лелче от БГ пощи се е обзавела с мойте ботушки,аз боса ли ще ходя  Sick newsm78 #2gunfire

# 858
Да ви попитам, че имам  проблем с моя търговец за количката.
Спечелих едно зеленко Куини Зап за 112 евро, докато течеше търга пуснах поне 2-3 писма, с които питам колко ще струва доставката, за колко дни ще пристигне до България и  дали изобщо ще ми я доставят и т.н Естествено никой нищо не ми  отговори, спечелих, обаче преди да платя исках писмено потвърждение за всичко. Обадих се по телефона, изготвиха ми .pdf файл, с който ми описват точка по точка какво точно за колко пари купувам, по телефона си поръчах и багажник за количката, за доставка беше отбелязана сумата от 15 евро, същата сума ми казаха и по телефона. Обаче бяха сбъркали типа на багажника, звъннах втори път, оправиха багажника - сума за доставка 15 евро. Платих си сумата, пратиха ми потвърждение и хоп след 2 часа "Извинете, ама сумата за доставка Ви е 60 евро".  Започна една комуникация, разменили сме поне 10-12 писма като днес даже се мъчиха да ме убедят, че съм им платила всъщност 82 евро и им дължа още 45 евро - в това писмо същото беше отбелязана доставка до България на стойност 15 евро, добре, че платих с Пей пал - естествено им изпратих справката и започнах лекиииииинко да се изнервям. Смениха тона, "Да съм забавела за последните писма", накрая решиха, че разваляли сделката и щели да ми върнат парите и разваляли и сделката, да ама аз не искам да я развалям, искам си количката, пък те да си плащат "грешките" в транспортните разходи.
Изпратиха ми Mutual Withdrawal Request, който а отхвърлих и обясних каква е ситуацията. Те повече писма не са ми пращали. Какво друго трябва да направя, за да започне диспута и И бей да вземе страна и изобщо имам ли шанс?

# 859
и аз имам едни неполучени ботуши от Германия,платени на 10 ,мацето ми даде тракинг номер ,но ме учуди че е с DHL ,сега къде трябва да си търся ботушките,в пощата или в офис на куриера?С тракинга пише че са пристигнали newsm78,ама не са у дома

# 860
IvelinaAtanasova  , и аз искам да помоля за линк за количката ... Praynig   bouquet

То един месец мина, докато видя, че искате количката, Дзвинете  Peace Ето ви линка, ама да знаете, че ме ядосват много, както можете да видите по-долу!!!!

http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=STRK … item=220297275372

Всичко от DHL търси в пощата, купили ги били Немски пощи преди 4 години, така че там.

Някой ще ми обясни ли за тоя снайпер?

# 861
IvelinaAtanasova относно снайпера. Има платени и безплатни. В началото на темата са дадени.
Как става- копира се линка на продукта и залагаш цената която максимум искаш да дадеш. Пример: в момента ако е 3 долара, а ти даваш девет долара, търга приключва на 6 долара, ако никой не е дал тази сума ти го печелиш, нищо че си дала първоначално 9. Но ако ти си дала 5.90 долара, но някой е дал 6 този някой го печели търга. Получаваш от снайпера и ибей имейл. Ох, дано си ме разбрала. Ето тук може да прочетеш повече за снайпера. Peace

# 862
  love001  love001
Благодаря, безценни сте.

Сега ако дадете и акъл какво да ги правя тия шваби и как да се оправя с диспута, цена няма да имате  Praynig

# 863
IvelinaAtanasova
според мен няма да спечелиш диспута, пощенските им наистина са толкова с dhl
а и в случая пей пал най-много да отсъдят да ти върнат парите, не могат да ги задължат да ти го изпратят

# 864
Наистина е така, за едно столче за кола искат около 20 евро, а Заппа е доста по-тежък Peace

# 865
perleva, не е точно така. Забележи, че не са пристигнали в БГ. Но не знам дали е редно да пусне диспут при тази ситуация. Може пък и да се появат, въпреки че малко ме съмнява.

# 866
Всъщност те работят с някакъв друг куриер, чиито разходи наистина са 60 евро за България, обаче не нарушават ли договора за продажба след като веднъж са казали една сума, платила съм им я, те са потвърдили плащането и изпращането на количката и после изведнъж "Извинете, грешка, доплатете ни още 45 евро"  newsm78

# 867
  • някъде
Ама ще си плащат грешките,гадни германци!
За незнам кой път се зарича-получа ли си пакето от една фройлайн,край със швабите!Няма да отварям немския сайт!

# 868
не вярвам да има проблем аз вчера си взех два чифта изпратени с ЕМС-точно от митницата,но мисля ги чаках 7-8 дни newsm78

Оказа се,че и моите са там,а митническо известие вече 6 дни никакво нямам!Ходих до клона на Вазов,трябвало да си издиря известието ала-бала и на митницата после.Тео,колко ти взеха за 2та чифта с декларацията всичко-да се поготвя психически де,че и моите са точно 2 чифта  ботички!   Tired

PeaceМоже и да съм закъсняла с отговора,но чак сега смогнах да вляза Embarassed
yaya-все съм се чудила с твоите неволи в наша митница-е как ще искат такси и декларации ooooh!-никога досега не съм попълвала такива неща,нито такси съм плащала-а обувките от САЩ са винаги поне по 2 чифта,които съм получавала ThinkingОтивам,разписвам се дават си ми кашончето и заминавам.На последните два чифта пишеше че 1.800кг и лелката от пощата,която ми даде известието пита-е защо са ти пратили пакет под 2 кг на митница-и аз взех че ги попитах де,а те ми отговориха че бил изпратен като колет-затова а не като МПП
Даже лятото получих 2 кашона наведнъж с по 2 чифта и пак нямаше такива работи-само на единия кашон ми бяха отврили Mr. Green защото тъпия американски китаец беше написал фантасмагоричен адрес и име-та от цялата работа само кода отговаряше и хората ми взели имейла от пейпал документа в кашона и ми писаха на мейла да ида да си взема пакета-та беше голямо разследване дали съм наистина аз Joy

Пуснах
да видим какво ще стане

И видя ли колко са любезни от ларедута  Joy

Отивам и аз да се повеселя Twisted Evil Joy

PeaceMина  -аз съм си възприела един "среден" Laughingшипинг за дребни неща около 3-3.50 лири и англичанките/повечето/ хич не мрънкат -пращат и пишат фийтбег Laughing

# 869
PeaceМоже и да съм закъсняла с отговора,но чак сега смогнах да вляза Embarassed
yaya-все съм се чудила с твоите неволи в наша митница-е как ще искат такси и декларации ooooh!-никога досега не съм попълвала такива неща,нито такси съм плащала-а обувките от САЩ са винаги поне по 2 чифта,които съм получавала Thinking

Май аз съм най-големия карък в Пловдив,днеска имах неволи из митницата пак  ooooh! !След като вчера така и не се появи митническото ми известие ,закъсало по пътя между станцията на Вазов и нашата в Кършака,днес най-после дойде-пуснато на 20ти-демек 3 дни пътува из Пловдив  Sick! Лелката на Вазов ме инструктира-отиваш директно в митн.агенция да ти правят декларация,плащаш и тогава при нас.... Tired Та за 2 чифта боти за 130лв ,пак съм 60лв отгоре с мита и ДДС,писна миии,аз ли съм най-големия карък  Close! На всичко отгоре трябвало утре да отида отново до митницата за готовите обработени документи,с които пък мога да ида до станцията да си взема кашона...за 4дни ходене по мъките,днао утре най-после ги взема тия прословути обуща,златни ми излезнаха  ooooh!!
Тео,аз не мога да разбера пък как само подписваш и ти ги дават като мене никой внимание не ми обръща като си размахвам тия фактури,а си чакам на опашка с тировете с часове-то кашона на едната станция,митницата на друга... ooooh! Май се отказвам засега от мащабни поръчки-разбирайте над 1 чифт обувки!
Tired

Общи условия

Активация на акаунт