® E-bay - тема 15

• 42 264
  • 950
  •   1
Отговори
# 840
След дълги процедури се добрах до баш Ибея     Simple Smile, за да ми съдейства, един мошенник да ми върне парите за продукта който купих.
Вече са минали повече от три месеца и данните за сделката са се потулили някъде в системата. От ибей ми пишат да им дам всички потребителски данни, за да могат да ги препратят на продавача.
Питането ми е, след толкова дълго време има ли начин продавача да ми ги върне чрез ПП или трябва да предоставя банковата ми сметка с другите ми данни, което доста ме притеснява Thinking ooooh!
Благодаря!
  bouquet

Кажи откъде се добра до баш-баш,че и аз имам проблеми и то за голяма сума и мисля,че го намерих тоз г..з с друг акаунт и сега искам да го отровя.
Е как каква е тази анкета Laughing

# 841
  • В сърцето на ММ
Това си е живо преброяване на ибейците. Mr. Green

# 842
  • на пистата
опитах дапоръчам от китайския сайт с ментетата,но ми отговориха,че не пращат до българия,исках едни ботушки ама... Sad

# 843
Брей, каква е тази анкета? newsm78
Ами от Ларедута се опитват да всяват смут с гнусни инсинуации та затова

# 844
Напоследък няколко продавача не ми слагат оценка, даже и след като аз получа стоката и им сложа (и то положителна). На вас случва ли ви се? Досега винаги съм получавала, а от последния месец двама ме пропуснаха  newsm78

Брей, каква е тази анкета? newsm78
Ами от Ларедута се опитват да всяват смут с гнусни инсинуации та затова

Я драсни два-три реда там в темата, от вчера прехвърчат искри, тъкмо ще взривиш обстановката  Mr. Green  #2gunfire

# 845
И мен ме пропускат, пиша им любезно напомняне, но на англичаните не им дреме - не слагат нищо.
Американците веднага щом платя ми слагат фийдбек.

# 846
Пуснах
да видим какво ще стане

# 847
Напоследък няколко продавача не ми слагат оценка, даже и след като аз получа стоката и им сложа (и то положителна). На вас случва ли ви се? Досега винаги съм получавала, а от последния месец двама ме пропуснаха  newsm78
И мен така ме пропускат  newsm78 напомням им, и после ги отсвирвам...

Цитат
Я драсни два-три реда там в темата, от вчера прехвърчат искри, тъкмо ще взривиш обстановката  Mr. Green  #2gunfire
Верно е, днес влязох да прочета нещо не се сещам кво ме интересуваше, и като прочетох последните заядливи постове се отказах, и пак тук се върнах  Mr. Green В нея тема много се карат, що така  Rolling Eyes

# 848
  • у нас
Да се оплача каква глупост сътворих  #Cussing out след 54 положителни оценки и успешни покупки от Ибея,си осрах акаунта за цял месец............толкова ме е яд на мен си,че направо ще се пукна  #2gunfire
След няколко изтривания на мои наддавания Ибейци ме предупредиха че не бива така,щото ще има "бой" и аз се бях поспряла.Мина се доста време без да се изкуша да го направя отново и сега преди два дни трийнах една сумичка,Ибейци си траят като си мислят че съм достатъчно разумна да се спра сама с експериментите  hahaha обаче аз реших че са ми отпуснали малко края понеже понатрупах рейтинг и ми светна синята звезда,но уви---онази вечер реших да проверя нещичко от американския до къде му е скочила цената,че да си направя сметка с колко да заредя снайпера,че така ми се спеше и не ми се чакаше още час до края  Confused та нададох и после трийнах,заредих снайпера и доволна си легнах  hahaha ...........на сутринта гледам че ме праснали за един месец нямам право да участвам в търговете а само да пазаря от обявите с опция--Купи сега  #2gunfire #2gunfire
Как ще се одържа цял месец  Rolling Eyes  

# 849
Да се оплача каква глупост сътворих  #Cussing out след 54 положителни оценки и успешни покупки от Ибея,си осрах акаунта за цял месец............толкова ме е яд на мен си,че направо ще се пукна  #2gunfire
След няколко изтривания на мои наддавания Ибейци ме предупредиха че не бива така,щото ще има "бой" и аз се бях поспряла.Мина се доста време без да се изкуша да го направя отново и сега преди два дни трийнах една сумичка,Ибейци си траят като си мислят че съм достатъчно разумна да се спра сама с експериментите  hahaha обаче аз реших че са ми отпуснали малко края понеже понатрупах рейтинг и ми светна синята звезда,но уви---онази вечер реших да проверя нещичко от американския до къде му е скочила цената,че да си направя сметка с колко да заредя снайпера,че така ми се спеше и не ми се чакаше още час до края  Confused та нададох и после трийнах,заредих снайпера и доволна си легнах  hahaha ...........на сутринта гледам че ме праснали за един месец нямам право да участвам в търговете а само да пазаря от обявите с опция--Купи сега  #2gunfire #2gunfire
Как ще се одържа цял месец  Rolling Eyes  
A то не си ли излиза последната цена и колко бида има до момента?Или има скрити залози които не се виждат?Нещо не схващам тези снайпери..
Помогнете с превода за материала от който са направени едни ботуши МОЛЯ...Genuine Leather Upper and Man Made Sole

Последна редакция: ср, 22 окт 2008, 19:31 от hotday

# 850
  • В сърцето на ММ
Отвън естествена кожа,подметка от изкуствени материали. Peace

# 851
  • София
Купих си едни ботушки от едно германче с 100 % федбек на 03 10 ги платих на другия ден ми ги пратил-но ги няма.Ето какво е писал

Hello,
please try the following ID at your local mailoffice: CL911553203DE.
This is the international code for your shipping. If the item didn´t receive until 29.10.08, please let me know. Regards Hei

Опитвам се да проверя с този номер тук http://www.track-trace.com/post  ,но нищо.
Какво ще ме посъветвате да направя ?!

# 852
Купих си едни ботушки от едно германче с 100 % федбек на 03 10 ги платих на другия ден ми ги пратил-но ги няма.Ето какво е писал

Hello,
please try the following ID at your local mailoffice: CL911553203DE.
This is the international code for your shipping. If the item didn´t receive until 29.10.08, please let me know. Regards Hei

Опитвам се да проверя с този номер тук http://www.track-trace.com/post  ,но нищо.
Какво ще ме посъветвате да направя ?!

http://services.bgpost.bg/WebTracking/IPSWeb_item_events.asp?ite … amp;Submit=Submit Странно, според мен ти се е загубила тук.

# 853
  • В сърцето на ММ
Нещо нашите тук май не си дават зор с разпределението.В последните седмици забелязах,че получавам пакети само в понеделник /имах 10 бр накуп/ и вторник /6 бр/,а до края на седмицата нищо.Очаквам още 28 и всички са от поне 10 дни.Би трябвало да са в БГ вече. Rolling Eyes

# 854
Пуснах
да видим какво ще стане

И видя ли колко са любезни от ларедута  Joy

Общи условия

Активация на акаунт