® E-bay - тема 15

• 43 811
  • 950
  •   1
Отговори
# 375
Ето го http://stores.ebay.com/Jigsaw-Kids_W0QQssPageNameZstrkQ3amefsxQ3asstQQtZkm
Но напоследък много му е беден асортиментът, а и всичко  пуска на Buy it now.

# 376
Случвало ли ви се е - goofbay.com да ви даде: You lost! The seller does not ship to your country!
Изобщо не е стрелял снайперът, в английския бях го заложила

На мене ми се случи вчера абсолютно същото с goofbay. На лични с продавача се разбрахме за цената на доставката, че е съгласен да шипне до Бг, а получавам като резултат
You lost! The seller does not ship to your country!
Сега не знам дали мога да разчитам на снайпера. Страх ме е че ще изпусна и други неща.
И аз си помислих, че вече снайперът може да не е надежден...Да не би продавачът да е сложил някакво ограничение newsm78

# 377
Ето го http://stores.ebay.com/Jigsaw-Kids_W0QQssPageNameZstrkQ3amefsxQ3asstQQtZkm
Но напоследък много му е беден асортиментът, а и всичко  пуска на Buy it now.

бЛАГОДАРЯ ТИ, асортимента му наистина е доста беден в момента, но ще го наблюдавам.

# 378
  • София

[/quote]И аз си помислих, че вече снайперът може да не е надежден...Да не би продавачът да е сложил някакво ограничение newsm78
[/quote]

На лични с продавача се бяхме разбрали за цена на доставката, защо да ме ограничава?
Ако искаше да не се занимава с мен нямаше да ми отговори или щеше да ми откаже за България.
Отгоре на всичкото цената която бях настроила е доста по-голяма от тази за която е станала продажбата и ме е яд още повече.

# 379
 Durango ,давай нещо мъжко,имам трима мъже в къщи-S,M/L  и XL.Приключих с кашмирените пуловери,ако предложиш нещо интересно,ще се включа. Grinning

# 380
Спешно питане- 40 или 45 дни от спечелването или плащането е срока за диспут?

# 381
Цитат
На лични с продавача се бяхме разбрали за цена на доставката, защо да ме ограничава?
Ако искаше да не се занимава с мен нямаше да ми отговори или щеше да ми откаже за България.
Отгоре на всичкото цената която бях настроила е доста по-голяма от тази за която е станала продажбата и ме е яд още повече.

Ами той продавача може и да не е разбрал, че е поставил ограничение. Някой на предните страници обясни, че като публикуват обявата, трябвало да се чекне в някакво прозорче, за да може да наддават от други страни.

# 382
Би трябвало да е от плащането.
Да се похвал на бързо.Получих часовник на Келвин Клайн и не платих мито,а беше деклариран за 90$.

# 383
Моля,пазарувалите момчешко Gymboree ,да ми кажат 3Т отговаря ли точно за възрастта ,че досега купувам все по-голямо и немога да преценя!Хеле,ако ми измерите и дължина от чатала ... Embarassed

# 384
Ами аз само една ризка съм купила в този размер, добре му беше, ама той моя е около 16кг Blush

# 385
tasiстрахотен часовник Peace. Аз пък чакам ето този FOSSIL да пристигне.

# 386
Durango ,давай нещо мъжко,имам трима мъже в къщи-S,M/L  и XL.Приключих с кашмирените пуловери,ако предложиш нещо интересно,ще се включа. Grinning
lisichkata ми не намирам, аз съм L
и се чудя какво да си купя

# 387
Аз днес съм на вълна ESPRIT тия двечките неща съм заредила на снайпера

и

лилави очила и зелена чанта, супер good комбинация  newsm62

# 388
lisichkata ми не намирам, аз съм L
и се чудя какво да си купя
Akо изникне нещо,свиркай,аз преглеждам форума всеки ден Grinning

# 389
Ако ви кажа каква я свърших, ще се смеете до утре.
Нали съм упорита и безразсъдна.... Blush(много лоша комбинация)
Регистрирах се преди 3 дена в Ибей, включих се директно в търговете....без да съм наясно с правилата. По-голяма простотия не бях правила...добре че съм късметлийка. Спечелих 4 търга, без дори да съм питала продавачите за доставката. Всичките излязоха печени, само 1 , която ми иска 6 лири за доставката на 1 дънки. За тия дънки в последствие разбрах, че съм се наддавала сама. ooooh! Сега се надявам търга да се развихри в последните минути, че иначе ще си ги плащам-няма как. Другата продавачка директно ми заяви, че не праща до БГ и ме накара да се откажа от наддаването(което още не е приключило)-стана де. Grinning
Та така, за 3 дена свърших една камара глупости. Накупих си някой неща, ще чакам. Още не съм си потвърдила кредитната карта, защото си направих акаунта в Пей Пал в петък вечерта, и утре ще ходя до банката да си взема кода.

Голяма краста....като се знам каква съм, дано по-скоро ми мине...
Дано скоро се похваля с покупките(да не се наложи да се оплаквам) Grinning

Общи условия

Активация на акаунт