® E-bay - тема 15

• 42 418
  • 950
  •   1
Отговори
# 555
Е сега, обикновенно ми плащат за фотосесиите, така че няма да давам аванта, с това си вадя хляба
 Joy

# 556

Платих си.  Crazy

# 557
Как да си изпрося фийдбак на немски ?

Искам да променя данни в  профила, има ли проблем да се промени името и адреса ?

# 558
 Grinning Laughing GrinningАбе ще завъртим пак едни пари тука  Laughing Crazy ако трябва и ще се разплатим за сесията Laughing Ама аз ей така като на майтап понапазарувах туй онуй Embarassed и издухах картата-та чак не мога да платя раницата на хлапето ooooh! Embarassed и засрамено отивам да спя-не съм платежоспособна тая вечер и ще се лиша от зрелището Crossing Arms Whistling-който може да плаща-пък после ще разказва LaughingАйде лека ви Heart Eyes

# 559
`братя`галеви,всьщност не са братя...дори нямат роднинска врьзка!

# 560
Добре, опитах се да чета старите теми..малко да се образовам преди да питам, но до 10та тема не ми се отварят. Другите са пълни със спам. Гледах и таблиците, но не мога да се ориентирам, кой номер сутиен отговаря на 85 Д?

# 561
Ужас
точно аз ли трябва да ти отговоря
 Joy
Би трябвало да е 33D
silvi@ знам, ама ние с тях така си говорим кат седнем на маса
особенно ако е Батко от Плевен с нас, аз му викам Румба, батка кво шъ прайм сега с тоя ДАНС, това ли е последниа ДАНС

# 562
`братя`галеви,всьщност не са братя...дори нямат роднинска врьзка!

Mr. GreenДобр'утро Wink Hug

# 563
Бебето, не го слушай Дуранго. Ще те набута да си купиш малък сутиен и после ще ти иска некой лев да ти го купи.  Mr. Green 38Д от английската номерация.
Заповядай: http://www.85b.org/bra_calc.php - калкулатора от Ларедутската тема.

# 564
Добре, опитах се да чета старите теми..малко да се образовам преди да питам, но до 10та тема не ми се отварят. Другите са пълни със спам. Гледах и таблиците, но не мога да се ориентирам, кой номер сутиен отговаря на 85 Д?

Странно, казаха, че темите са отишли в архива. Ти като модератор не можеш ли да ги проследиш newsm78.
Отсей спама и ще ти станат ясни много неща. И прочети линковете от първа страница. Всичките Peace

Никой ли няма да ми помогне с немския Praynig

Как да си изпрося фийдбак на немски ?

# 565
нямам права в другите форуми, Но ще питам ....
Дуранго от ужас чак обърка номерата. Joy
Благодарности за отговорите. Размазах се от четене последните няколко дена. Аз на у-ще не съм чела толкова.... Blush Mr. Green
Явно пропускам някои неща.... ooooh! Знам колко е досадно да се отговаря постоянно на едни и същи въпроси... Blush Embarassed

# 566
Durango  cheers

лека вечер,тео   bouquet

мацки и дуранго  Mr. Green ,дайте снимки,похвалете се какво пазарувате...аз гледам,гледам и нищо не харесвам.

# 567
Ми аз пазарувам глупости, от немай къде.
Чантичка:

Портмоненце за чантичката:

# 568

този път се надявам да съм улучил размера, горнищетото предния път си взех бяло, много е добро

# 569
Дуранго, не е ли перверзно да си показваш бельото в женски форум?  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт