® E-bay - тема 15

• 42 387
  • 950
  •   1
Отговори
# 615
Ми когато нещото, което продават е ново, задължително трябва да го напишат в заглавието. Какво те учуди?
...че е на български...

Стига бе... Това ме съсипА!

# 616
Дайте линк да видим.
Ама кво се учудвам...то мартениците вече в Китай правят ooooh!

# 617
Аз може и неподготвена да се включвам, ама намерих друг сайт като eBay. Също има опция да си трансформираш рейтинга и продуктите от там в тоя сайт.
www.ioffer.com

Може и да сте коментирали преди, но аз да си кажа Simple Smile Може пък да откривам топлата вода или колелото. Знам ли....

# 618
Застраховка предвидила ли си - задължително за техника  Peace
Имаше един човек във фотофорума, който вкарваше апарати - трябва да потърся или да се сетя за никнейма  ooooh!

Да, да, знам, те също са си написали - 3% застраховка, за тия пари дето ще дам-нищо против  Peace Ако се сетиш за човека, ще съм ти много благодарна, че съм се Флюбила в тоя Никон, пък работата над 2500лв излиза ако мина по стандартната процедура, много бе  Cry
Въпреки, че сравнено с цените в България пак е много по-изгодно, но това няма да ми помогне да навия мъжа ми да ги даде тия пари заради пустото хоби

# 619
Еее,как може да ми искат 7 лири шипинг от Англия за една тънка рокличка....ама като ми харесва плащам,какво да правя...

# 620
  • Sofia
Еее,как може да ми искат 7 лири шипинг от Англия за една тънка рокличка....ама като ми харесва плащам,какво да правя...
те нали на това разчитат Peace

# 621
Въпреки, че сравнено с цените в България пак е много по-изгодно, но това няма да ми помогне да навия мъжа ми да ги даде тия пари заради пустото хоби
Не мрънкаш качествено  Mr. Green

# 622
 PeaceНомера е ако няма обявен шипинг и не са ти отговорили за доставката да платиш бързо преди да ти изпратят инвойс Wink-попълваш си едни 3 лири доставка и  PeaceАз напоследък така ги издокарвам англичанките Laughing-някои дори нямам време да ги питам,че търга изтича-печля плащам и така Hug

# 623
Момичета, виждали ли сте дрехи на Marlboro classics в ибея?

# 624
  • Sofia
Аз може и неподготвена да се включвам, ама намерих друг сайт като eBay. Също има опция да си трансформираш рейтинга и продуктите от там в тоя сайт.
www.ioffer.com

Може и да сте коментирали преди, но аз да си кажа Simple Smile Може пък да откривам топлата вода или колелото. Знам ли....
рая на ментетата Rolling Eyes Поръча ли вече нещо,че аз се заинтригувах

# 625
www.ioffer.com

рая на ментетата Rolling Eyes Поръча ли вече нещо,че аз се заинтригувах
Малко се лутам, че ей сега се регистрирах и разглеждам. Определено има страшно добри цени. за сега ей тия неща харесах.
http://www.ioffer.com/i/73726586
http://www.ioffer.com/i/74161136
http://www.ioffer.com/i/New-Fashion-Pilose-Long-White-Jackets-Co … oats-M-L-75037161

# 626
PeaceНомера е ако няма обявен шипинг и не са ти отговорили за доставката да платиш бързо преди да ти изпратят инвойс Wink-попълваш си едни 3 лири доставка и  PeaceАз напоследък така ги издокарвам англичанките Laughing-някои дори нямам време да ги питам,че търга изтича-печля плащам и така Hug
А така няма ли опасност да не ти пратят нищо?
И аз така бях направила още първия ден, като не знаех в какво съм се забъркала Mr. Green
Чудех се какво е това поле, в което трябва да въведа сума, без да загрея че е за доставката, и  писах 2 пауда Mr. Green
Точно тогава обаче, продавачката ми писа че не шипва до БГ и ми върна парите. Пак извадих късмет... Mr. Green

# 627
Хаха, верно е рая на ментетата, най-накрая ще си взема LV  Laughing

Нещо не мога да се ориентирам как можеш да разбереш цена за доставка до БГ, всичко на Buy Now ли е....
Дайте някви инструкции Simple Smile

# 628
Хаха, верно е рая на ментетата, най-накрая ще си взема LV  Laughing

...за 35 $... Mr. Green

# 629
Естествено  Wink
Никога не бих дала $ 3-4000 (и повече) за чанта, при положение, че ми омръзват за 1-2 месеца!  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт